akucha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Baja, to już dwa miesiące minęły :-( Ale pamietamy!!! Wigor szykuje się do nowego domu :lol:, szkoda, ze tobie się nie udało... [SIZE="2"][ ' ] [ ' ] [ ' ] Quote
brazowa1 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 dzieki Akucha,ze pamietasz o Baji.Jej poprzedni wlasciciel pewnie juz o niej dawno zapomnial,wiec niech chociaz dogomaniacy... tak,w schronie zostal pies Akcja-on jej pokazal,ze ludzie sa OK i nie ma co byc przerazonym oraz Wigor-przy nim wychodzila na spacery.Ech! Szkoda Baji. mam nadzieje,ze baja pomoze im znalezc dom. Quote
akucha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Baja, Akcja znalazł cudowny dom!!! Pewnie ty go wypatrzyłaś... Spacerował z Tobą, potem samotnie, a teraz ze swoją Panią :lol: Brązowa1 przysłała mi wasze piękne zdjęcie... Quote
akucha Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Baja, dziś minął trzeci miesiąc - pamiętam!!! Byłam w twoim schronisku... :-( Pilnuj Bratanka, Pyni, Wigora i innych, czaruj im nowe domy!!! Dla ciebie: Quote
iwlajn Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 akucha napisał(a):Baja, dziś minął trzeci miesiąc - pamiętam!!! Byłam w twoim schronisku... :-( Pilnuj Bratanka, Pyni, Wigora i innych, czaruj im nowe domy!!! I tak oto Bajusia wyczarowała cudowny dom dla Pyni... Quote
akucha Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No tak... Gdy pisałam tamten post, nie myślałam jeszcze, że Pynia będzie moja... To Twoja sprawka Baju, kochany, mądry piesku... Quote
brazowa1 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Baja pomaga w znajdywaniu dobrych domow.Pynia byla w boksie w ktorym poprzednio mieszkala Baja. Quote
iwlajn Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bajulko:buzi: za wyczarowanie domków dla schroniskowych piesków. Quote
akucha Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Baju, dzisiaj kolejna rocznica :-( :-( :-( , czwarta już... Pamiętamy o Tobie nasz Psi Aniele sopockiego schroniska. Wczoraj Misiek znalazł najlepszy dom pod słońcem, jutro już w nim zamieszka :lol: To Twoja sprawka , prawda? Dziękujemy i będziemy długo nosić Cię w sercach! Dla naszej Baji Quote
iwlajn Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cieszę się bardzo akucho, że tak wspierasz trójmiejskie schroniskowe pieski. Pamiętamy o Bai. Quote
akucha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Od nich zaczęło się dla mnie dogo, to pierwsze psy, które tu pokochałam... Baja była pierwsza, która odeszła :-( Quote
brazowa1 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Widzisz Akucha,masz "swoje" schronisko.Tak jak ja i iwlajn. Quote
akucha Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Baju, kolejny miesiąc minął... Kolejna rocznica, o której pamiętamy!!!!! Dzisiaj taki piękny dzień, w schronisku pewnie spacery, biegaj szczęsliwa i pamiętaj o wszystkich przyjaciołach, którzy szukaja nowych domów... Dla Ciebie piesku... Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bajulka odeszła tak jak żyła- po cichutku. Teraz za to biega radośnie, zdrowa, szczęśliwa i może w końcu zaczęła się uśmiechać. Quote
akucha Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Baju, dziś Święta i Twoja kolejna rocznica... [ ' ] Smutne to wszystko... Pożegnaliśmy Paris, Jęzorka, Tenorka :-( :-( :-( Ech... Baju, badź tam szczęśliwa, przywitaj ich serdecznie... Quote
iwlajn Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zobacz Bajeczko, Szczeżujkowi i Bratankowi się udało. Prawdziwie czuwasz nad nimi. W końcu są szczęśliwi. Wyczaruj też taki domek mojej Klusce. Quote
brazowa1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='iwlajn']Zobacz Bajeczko, Szczeżujkowi i Bratankowi się udało. Prawdziwie czuwasz nad nimi. W końcu są szczęśliwi. Wyczaruj też taki domek mojej Klusce. zobaczcie...dosyc dawno pisane.Szczezujek odszedl za TM...Kluska znalazla dobry dom.... a dla bezdomnej suczki Baja-tylko swieczke mozemy zapalic... Quote
akucha Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale świeczka płonie tylko dla niej. Zawsze to coś, pamiętamy. Quote
akucha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pamiętam. Dzisaj 25, rocznica. Tyle miesięcy, lata minęły. To mój pierwszy sopocki pies pożegnany na dogo. Zawsze będę ja pamietać. Śpij spokojnie psino [ ' ] Quote
Kasia25 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 brazowa1 napisał(a):no wlasnie,ona razem z Wigorem wychodzila na spacer,chce wierzyc,ze Baja pomoze mu znalezc dom. ZNALAZŁA! Pamiętam, jej ogloszenia n a allegro(chyba). Dostojny Bryś i kochana, staruszka Tineczka, nie mogę odnaleść jej wątku ale myślę o niej często. Będziemy pamiętać... Quote
brazowa1 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Tina nie miala watku,jej fotki zostaly dane na jedne z pierwszych stron watku Nuki-Lizaka. Quote
Recommended Posts