Kam Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :oops: tekst to sobie pożyczyłam z pierwszego postu.... jak będą nowe zdjęcia dołożę do aukcji Quote
iwlajn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jak szybciutko zrobione, bardzo ładnie, myślę, że nic nie trzeba zmieniać. :iloveyou:kochana ciocia Kam:loveu: Quote
akucha Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Beja już na Allegro :loveu: Czekamy na dobre wieści!!! Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ale dziś leje, a Bajusia pewnie marzy o ciepłym, suchym, prawdziwym domku. Quote
akucha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 U nas burza, straszna... mam nadzieję, ze psiaki w schronisku dadzą sobie radę. Beja szuka domu, łagodny, niekłopotliwy i bardzo samotny pies... Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 akucha napisał(a):U nas burza, straszna... mam nadzieję, ze psiaki w schronisku dadzą sobie radę. Beja szuka domu, łagodny, niekłopotliwy i bardzo samotny pies... U nas na szczęście dziś nie grzmi. Deszcz jeszcze do zniesienia ale burza...:shake: Quote
akucha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 To dobrze :lol: Bo to, co sie wyrabia :shake: Cioteczko wiesz coś o Bratanku, podobno ktos o niego pytał??? Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='akucha']To dobrze :lol: Bo to, co sie wyrabia :shake: Cioteczko wiesz coś o Bratanku, podobno ktos o niego pytał??? Tak jak mówiła brązowa1 jakiś pan go wypatrzył z Wrocławia, stracił pieska 3 miesiące temu. Jeśli nadal będzie zainteresowany to pewnie brązowa poprosi kogoś o sprawdzenie domku. Oby się udało. Quote
akucha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Beja od wczoraj na Allegro, czekamy na dom!!!! Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 akucha napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Beja od wczoraj na Allegro, czekamy na dom!!!! To nic, cioteczko, na szczęście już wszystko wiesz;);) Quote
iwlajn Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Baja na allegro- wyświetleń 53. Czekamy, może ktoś ją dostrzeże i odmieni jej smutne życie. Quote
akucha Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Beja wędruje na pierwszą stronę!!!! Szuka domu. Ja poszukuję cioteczki Iwlajn, gdzie jestes, byłaś u zwierzaków??? :loveu: Quote
akucha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [SIZE="3"]Cioteczki Baja odeszła dzisiaj za Tęczowy Most :-( :-( :-( Okazało się, że ma przerzuty, pokonała ją choroba, dostała drugą szansę, ale nie na długo... Nie zdążyłyśmy jej znaleźć kochającego domu, tak mi przykro Baja, biegaj szczęśliwa po drugiej stronie tęczy i myśl o nas serdecznie, ciotki z dogo będą o Tobie pamietać [ ' ] [ ' ] [ ' ] Napisała mi dzisiaj Brązowa1: To był mądry pies. Pocieszam się, że chociaż nie pozostała anonimowa, a do uśpienia wyszła z poczuciem, że idzie na spacer. Już się nie bała ludzi, nie była trzymana na siłę, odbyło się bez stresu dla niej. Żegnaj nasz psie pierwotny, żegnaj Baja Quote
akucha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [SIZE="3"]Baja [SIZE="3"][ ' ] od ciotek [SIZE="1"]To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek. On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa. My mamy dusze kieszonkowe... Maleńka dusza, wielki człowiek. Psia dusza się nie mieści w psie. A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie. A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba, To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo, Z tobą zostaje jego dusza. Barbara Borzymowska "PSIA DUSZA" Quote
iwlajn Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bajulce przerzuciło się na węzły chłonne, to było jedyne słuszne wyjście żeby nie cierpiała. Na pewno biega teraz młodziutka, szczęśliwa, merdając swoim pół-ogonkiem, nic ją nie boli i szaleje w zapasach z innymi akitkami.:loveu: :-(:-( Quote
brazowa1 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 jeszcze,gdy bylam w schronie,gdzie jest tyle do roboty,nie dochodzilo do mnie,ze Baja odeszla.Dopiero potem,na spacerze z moim psem,gdzie suka biegala taka wolna,swiezo po kapieli w jeziorze,zziajana....robie wszystko,zeby byla szczesliwa,dlaczego wlasciciel Bajeczki (przeciez zyla u kogos okolo 10lat) nie chcial zrobic tego dla niej?Ona chciala tak nieduzo. Nie zapomne o niej i wiem,ze Ciotki takze zapamietaja cierpliwa Baje,ktora cicho czekala przy kracie na swojego pana. Quote
akucha Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bajuniu, to już miesiąc minął odkąd odeszłaś :-( :-( :-( Ale pamiętamy, jaka byłaś cierpliwa, grzeczna, jak czekałaś na swojego człowieka.... Bądź szczęsliwa i pamiętaj o Wigorze, on teraz też szuka tu domu... [ ' ] [ ' ] [ ' ] Quote
brazowa1 Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 no wlasnie,ona razem z Wigorem wychodzila na spacer,chce wierzyc,ze Baja pomoze mu znalezc dom. Quote
Recommended Posts