akucha Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Beja, taka niezwykła - pies zagadka. Bardzo potrzebuje człowieka. Nie dajmy jej zniknąć, zapaść się we własnym świecie. Quote
iwlajn Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No a juz myślałam, że wszyscy zapomnieli o Bajusi:shake: Ale cioteczka akucha widzę nie zapomniała o odwiedzinkach.:loveu: Bardzo się z Bajcią cieszymy.:multi: Quote
iwlajn Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dzisiaj brązowa odwiedzi Bajusię, na pewno Bajeczka strasznie się ucieszy:multi: Quote
akucha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Czekam na jej nowe zdjęcia :loveu: Ona ma taką tajemnicę w spojrzeniu... Czy to rezygnacja, czy tęsknota za kimś... Quote
iwlajn Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 akucha napisał(a):Czekam na jej nowe zdjęcia :loveu: Ona ma taka tajemnice w spojrzeniu... Czy to rezygnacja, czy tęsknota za kimś... Bajusia jest troszkę zagubionym, smutnawym pieskiem. W końcu nie tak dawno trafiła do schroniska i pewnie pamięta jeszcze poprzedni dom. A teraz pewnie zastanawia się czy dostanie szansę na kolejny. Quote
akucha Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A my czekamy na nowe zdjęcia Bejuchy :lol: Domek mile widziany i potrzebny bardzo!!!! Quote
brazowa1 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Baja juz wie,ze nie tylko Wigor wychodzi na spacer,ale ona tez jest zabierana :) Pierwszy na posterunku jest moj ulubieniec (od lat) Wigor,ale zaraz za nim wylatuje Baja,czeka tak samo jak on,tylko o ile Wigor nie przezywa powrotu do boksu,bo wychowal sie w schronie i mysli,ze tak musi byc,to Baja przezywa odstawianie ... :-( Quote
akucha Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Brązowa, a kiedy będą nowe foty. Wystawiłybyśmy ja na Allegro. Usłysz cioteczko nasze wołanie!!!! Bea, niezwykły pies, stęskniony i zrezygnowany, czeka na dom!!! Lepszy niż ten, który ją podrzucił do schroniska!!! Quote
iwlajn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 za oknem słyszę disco, a Bajeczka też by pewnie się wybrała na jakiś dancing...:Cool!: tylko z kim??:???: Quote
akucha Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cioteczka iwlajn pewnie dalej "dancinguje", bo dzisiaj jej na dogo nie widziałam :cool3: Beja szuka domu, a my czekamy na nowe zdjęcia!!! Quote
iwlajn Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 akucha napisał(a):Cioteczka iwlajn pewnie dalej "dancinguje", bo dzisiaj jej na dogo nie widziałam :cool3: Beja szuka domu, a my czekamy na nowe zdjęcia!!! Przepraszam bardzo ale ja dziś cały dzień w schronisku z brązową1. Odwiedziłam Bajeczkę:loveu:, byłyśmy na spacerku z nią i jej kumplem z boksu Wigorem- tym ulubieńcem brązowej. Baja już nas wyczekiwała z Wigorkiem, chyba troszkę przytyła ale daleko jej jeszcze do Klusi:evil_lol: Bajusia coraz żwawiej rusza na spacerek i chętnie wyjada smakołyki;) Jeju jaki to jest spokojny pies, oaza spokoju po prostu. Bajeczka- mała akitka jest super!! Quote
akucha Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Cieszę się, ze nie marnowałaś pieknego dnia :evil_lol: i zazdroszczę tych odwiedzin!!! A kiedy bedą nowe zdjęcia???? :lol: Quote
iwlajn Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 akucha napisał(a):Cieszę się, ze nie marnowałaś pieknego dnia :evil_lol: i zazdroszczę tych odwiedzin!!! A kiedy bedą nowe zdjęcia???? :lol: Ja chyba wezmę w końcu swój zwykły aparat i porobię a potem zeskanuję. Może się uda we wtorek zrobić:cool3: bo wtedy planuję kolejne odwiedziny:multi: Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Bajulka, cudowna psinka o pyszczku i duszy akity poszukuje domku. Quote
brazowa1 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 iwlajn,z dusza akity:cool3: Cie fantazja poniosla :) Baja nie sparwi w domu zadnego klopotu,zadnego gryzienia,niszczenia,brudzenia. ja juz myslalam,zeby ja reklamowac "Chojrakom" (ludziom,ktorzy przygarneli Chojraka :),ale oni mieszkaja na 4 pietrze,a tylnie lapy Baji sa juz nie najmocniejsze... Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kto zaprzecza, że Baja nie ma duszy akity?:mad: A skąd by się niby wzięła ta jej niezależność i dystans do wszystkiego? Oczywiście, że po babci akicie.:evil_lol: Quote
akucha Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Tak, to niezwykły pies. Taka bratnia dusza Chojraka. Ma swój świat, taki tylko dla siebie, choć jest łagodna, niekłopotliwa. Żyje tak, aby nikomu nie zawadzać, nie złościć - tak trochę na uboczu. Ale ma coś w oczach, ona pamięta i cierpi :placz: Quote
iwlajn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Myślę, że trzeba wstawić Bajusię na allegro. Tylko do kogo się z tym udać?:???: Quote
Kam Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ja mogę ją wystawić na allegro :), tylko prosze o dokładne dane w którym schronisku jest no i jakiś kontakt do wolontariusza najlepiej, a jakby zdjęcia jakieś nowe były... Quote
iwlajn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Kam']ja mogę ją wystawić na allegro :), tylko prosze o dokładne dane w którym schronisku jest no i jakiś kontakt do wolontariusza najlepiej, a jakby zdjęcia jakieś nowe były... wysłałam Kam priwa z telefonem do brązowej1. Dzięki za wstawienie Bajusi, może i ją ktoś wypatrzy. Quote
Kam Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 no to jest :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=111615655 jesli coś trzeba zmienić, piszcie Quote
akucha Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Pięknie napisane, wg mnie o.k. :lol: Dziękujemy cioteczko :buzi: Czekamy na nowe zdjęcia, to można będzie uzupełnić na Allegro. Och, żeby dom się znalazł!!!! Quote
Recommended Posts