jostel5 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Figa-SPIDERDOG????:) Dobrze przeczytałam ? Coraz z nią lepiej...!:lol::lol::lol: Co jeszcze ;) Niunia potrafi??? Quote
agnieszka32 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 evel napisał(a):Rany, jakie piękne jest to czekoladowe diablę... A Figulec jak tam? Z Figą odrobinkę lepiej - je karmę dla alergików i kąpiemy ją od czasu do czasu. Ale nadal mocno się drapie. Czekamy teraz, aż minie 6 tygodni od ostatniego sterydu, by zrobić jej testy alergiczne. Niestety, za kilka dni dostanie cieczkę, więc nie wchodzi w grę ani sterylizacja, ani zastrzyk antykoncepcyjny :roll: jostel5 napisał(a):Figa-SPIDERDOG????:) Dobrze przeczytałam ? Coraz z nią lepiej...!:lol::lol::lol: Co jeszcze ;) Niunia potrafi??? Tak, spiderdog :evil_lol: A co jeszcze potrafi? Najlepiej jej wychodzi leżenie z brzuchem do góry i opalanie cycuchów na słońcu :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Sucze obie siedzą teraz przez cały dzień w ogrodzie za karę - po tym, jak rozszarpały w drobny mak jaśki i przez dwa dni sprzątałam 20 metrową warstwę piór w całym domu (i przed domem) :mad: Później zrobię parę fotek biednym udręczonym niszczycielkom :evil_lol: No i niestety, ale gosposia p.Roma opuściła na zawsze nasz dom po tym, jak po miesiącu sprzątania domu 3 razy dziennie przez 9 godzin okazało się, że w sypialni wiszą pajęczyny, szafki w kuchni kleją się, przedsionek nie zobaczył ani razu odkurzacza czy szmaty (to samo tarasy), a ulubionym zajęciem p.Romy było oglądanie TV :angryy: P.S. Jutro kolejne USG, mam nadzieję, że w końcu poznamy płeć :cool3: Quote
agaga21 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 agnieszka32 napisał(a): P.S. Jutro kolejne USG, mam nadzieję, że w końcu poznamy płeć :cool3: trzymam kciuki.:lol: przynajmniej wiesz, że nie bliźniaki:evil_lol: Quote
Marta666 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 "agnieszka32" napisał(a):No i niestety, ale gosposia p.Roma opuściła na zawsze nasz dom po tym, jak po miesiącu sprzątania domu 3 razy dziennie przez 9 godzin okazało się, że w sypialni wiszą pajęczyny, szafki w kuchni kleją się, przedsionek nie zobaczył ani razu odkurzacza czy szmaty (to samo tarasy), a ulubionym zajęciem p.Romy było oglądanie TV :angryy: Ehhhh.....aż do tego stopnia?ja zawsze naiwnie wierzę,że ludzie będą pracowali najlepiej jak umieją,a nie kombinując :shake: Trzymam kciuki za USG,aby maluszek wypiął co trzeba :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zobaczymy czy będzie dogomaniak,czy dogomaniaczka .:D:D:D Quote
Magda & Zicko Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Agnieszka współczuje, takiej niezdyscyplinowanej gosposi.. i trzymam kciuki za poznanie płci :-) obstawiam kobietkę :-) bo ciągle tam w brzuchu spokoju nie daje :-) ale najważniejsze by było zdrowe ;-) Quote
agnieszka32 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 A oto przyszła dogomaniaczka :evil_lol: Quote
chita Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 o ranyyyy! super ! i w kosi kosi lapci juz gra:eviltong: Quote
agaga21 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://img710.imageshack.us/img710/2249/dzidzia.jpg śliczna!:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale fajnie, że dziewczyneczka-tak jak chciałaś!:multi: Quote
agnieszka32 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='chita']o ranyyyy! super ! i w kosi kosi lapci juz gra:eviltong: Machała łapami i nogami cały czas i otwierała buzię :evil_lol: Rano spała i znowu była odwrócona plecami - lekarz kazał mi zjeść dwa snikersy, wypić kawę, przespacerować się i wrócić za godzinę. Po tej dawce uderzeniowej mała była dostała niezłego powera :diabloti: Waży 428 g i jest całkowicie zdrowa, wszystko ma na miejscu, mózg też :evil_lol: [quote name='agaga21']http://img710.imageshack.us/img710/2249/dzidzia.jpg śliczna!:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale fajnie, że dziewczyneczka-tak jak chciałaś!:multi: Ja też się strasznie cieszę, że to dziewczynka, chociaż lekarz był pewien na 90%, więc chyba powstrzymam się z kupowaniem różowych ciuszków :evil_lol: Quote
Marta666 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Agnieszka gratuluję :) Tylko ten Twój mąż biedny,bo kolejna kobita w domu będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Korenia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://img710.imageshack.us/img710/2249/dzidzia.jpg O żółwika ciociom strzela :loveu: Quote
agnieszka32 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='Marta666']Agnieszka gratuluję :) Tylko ten Twój mąż biedny,bo kolejna kobita w domu będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mąż mnie dzisiaj pyta - to znaczy, że będę miał 4 baby w domu? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Korenia']http://img710.imageshack.us/img710/2249/dzidzia.jpg O żółwika ciociom strzela :loveu: Faktycznie :evil_lol: Quote
dagmara86 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Gratuluje!! kolejna dogomaniaczka :evil_lol: biedny ten Twój mąż :diabloti: Quote
jostel5 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Moim zdaniem-wcale nie biedny! Błogosławiony między niewiastami....;) Quote
Dama Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 agnieszka32 napisał(a): Ale można kupić linki 10, 15 i 20 metrowe Chcialam kupic 15 albo 20 ale pani w sklepie mi odradzila i stwierdzila ze 10 wystarczy, a okazalo sie ze jest za krotka :) Quote
ageralion Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dziewuszka!!! Ale super :multi: Bardzo sie ciesze, ze jest zdrowa, bo piekna to bedzie po mamusi :cool3: Quote
ania z poznania Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 agnieszka32 napisał(a):Mąż mnie dzisiaj pyta - to znaczy, że będę miał 4 baby w domu? :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Agnieszko, jak za mało to zawsze możesz mamusię zaprosić :diabloti::evil_lol:!!! Quote
Marta666 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ania z poznania :roflt::roflt::roflt:przebiłaś wszystkich :cool3: dobrze,że mąż Agnieszki wątku nie czyta :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='dagmara86']Gratuluje!! kolejna dogomaniaczka :evil_lol: biedny ten Twój mąż :diabloti: Oj, biedny :diabloti: [quote name='jostel5']Moim zdaniem-wcale nie biedny! Błogosławiony między niewiastami....;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ageralion']Dziewuszka!!! Ale super :multi: Bardzo sie ciesze, ze jest zdrowa, bo piekna to bedzie po mamusi :cool3: A jakże :evil_lol: [quote name='ania z poznania']Agnieszko, jak za mało to zawsze możesz mamusię zaprosić :diabloti::evil_lol:!!! [quote name='Marta666']ania z poznania :roflt::roflt::roflt:przebiłaś wszystkich :cool3: dobrze,że mąż Agnieszki wątku nie czyta :evil_lol: A wiesz, Aniu, że przyszła mi taka myśl do głowy? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie, to akurat mój Tadzio bardzo by się z tego cieszył ;) Quote
agnieszka32 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Korenia']A imię już wybrane :D? Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='agnieszka32']Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol: a właśnie mi ostatnio spodobało się imię ola! :) olcia- fajnie brzmi. Quote
Korenia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='agnieszka32']Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol: Bardzo ładnie :) Quote
Recommended Posts