Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evel napisał(a):
Rany, jakie piękne jest to czekoladowe diablę... A Figulec jak tam?

Z Figą odrobinkę lepiej - je karmę dla alergików i kąpiemy ją od czasu do czasu. Ale nadal mocno się drapie. Czekamy teraz, aż minie 6 tygodni od ostatniego sterydu, by zrobić jej testy alergiczne.
Niestety, za kilka dni dostanie cieczkę, więc nie wchodzi w grę ani sterylizacja, ani zastrzyk antykoncepcyjny :roll:

jostel5 napisał(a):
Figa-SPIDERDOG????:) Dobrze przeczytałam ?
Coraz z nią lepiej...!:lol::lol::lol: Co jeszcze ;) Niunia potrafi???

Tak, spiderdog :evil_lol:
A co jeszcze potrafi? Najlepiej jej wychodzi leżenie z brzuchem do góry i opalanie cycuchów na słońcu :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Sucze obie siedzą teraz przez cały dzień w ogrodzie za karę - po tym, jak rozszarpały w drobny mak jaśki i przez dwa dni sprzątałam 20 metrową warstwę piór w całym domu (i przed domem) :mad:
Później zrobię parę fotek biednym udręczonym niszczycielkom :evil_lol:

No i niestety, ale gosposia p.Roma opuściła na zawsze nasz dom po tym, jak po miesiącu sprzątania domu 3 razy dziennie przez 9 godzin okazało się, że w sypialni wiszą pajęczyny, szafki w kuchni kleją się, przedsionek nie zobaczył ani razu odkurzacza czy szmaty (to samo tarasy), a ulubionym zajęciem p.Romy było oglądanie TV :angryy:

P.S. Jutro kolejne USG, mam nadzieję, że w końcu poznamy płeć :cool3:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

P.S. Jutro kolejne USG, mam nadzieję, że w końcu poznamy płeć :cool3:

trzymam kciuki.:lol:
przynajmniej wiesz, że nie bliźniaki:evil_lol:

Posted

"agnieszka32" napisał(a):
No i niestety, ale gosposia p.Roma opuściła na zawsze nasz dom po tym, jak po miesiącu sprzątania domu 3 razy dziennie przez 9 godzin okazało się, że w sypialni wiszą pajęczyny, szafki w kuchni kleją się, przedsionek nie zobaczył ani razu odkurzacza czy szmaty (to samo tarasy), a ulubionym zajęciem p.Romy było oglądanie TV :angryy:

Ehhhh.....aż do tego stopnia?ja zawsze naiwnie wierzę,że ludzie będą pracowali najlepiej jak umieją,a nie kombinując :shake:

Trzymam kciuki za USG,aby maluszek wypiął co trzeba :evil_lol:

Posted

Agnieszka współczuje, takiej niezdyscyplinowanej gosposi.. i trzymam kciuki za poznanie płci :-) obstawiam kobietkę :-) bo ciągle tam w brzuchu spokoju nie daje :-) ale najważniejsze by było zdrowe ;-)

Posted

[quote name='chita']o ranyyyy! super ! i w kosi kosi lapci juz gra:eviltong:

Machała łapami i nogami cały czas i otwierała buzię :evil_lol:

Rano spała i znowu była odwrócona plecami - lekarz kazał mi zjeść dwa snikersy, wypić kawę, przespacerować się i wrócić za godzinę. Po tej dawce uderzeniowej mała była dostała niezłego powera :diabloti:
Waży 428 g i jest całkowicie zdrowa, wszystko ma na miejscu, mózg też :evil_lol:

[quote name='agaga21']http://img710.imageshack.us/img710/2249/dzidzia.jpg
śliczna!:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale fajnie, że dziewczyneczka-tak jak chciałaś!:multi:

Ja też się strasznie cieszę, że to dziewczynka, chociaż lekarz był pewien na 90%, więc chyba powstrzymam się z kupowaniem różowych ciuszków :evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Ale można kupić linki 10, 15 i 20 metrowe

Chcialam kupic 15 albo 20 ale pani w sklepie mi odradzila i stwierdzila ze 10 wystarczy, a okazalo sie ze jest za krotka :)

Posted

[quote name='dagmara86']Gratuluje!! kolejna dogomaniaczka :evil_lol:
biedny ten Twój mąż :diabloti:

Oj, biedny :diabloti:

[quote name='jostel5']Moim zdaniem-wcale nie biedny! Błogosławiony między niewiastami....;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='ageralion']Dziewuszka!!! Ale super :multi: Bardzo sie ciesze, ze jest zdrowa, bo piekna to bedzie po mamusi :cool3:

A jakże :evil_lol:

[quote name='ania z poznania']Agnieszko, jak za mało to zawsze możesz mamusię zaprosić :diabloti::evil_lol:!!!

[quote name='Marta666']ania z poznania :roflt::roflt::roflt:przebiłaś wszystkich :cool3: dobrze,że mąż Agnieszki wątku nie czyta :evil_lol:

A wiesz, Aniu, że przyszła mi taka myśl do głowy? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak poważnie, to akurat mój Tadzio bardzo by się z tego cieszył ;)

Posted

[quote name='Korenia']A imię już wybrane :D?

Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol:
a właśnie mi ostatnio spodobało się imię ola! :)
olcia- fajnie brzmi.

Posted

[quote name='agnieszka32']Z mojej strony padło kilka propozycji: Hania, Basia i Zosia, ale mąż żadnej nie zaakceptował :mad:. Sam zaproponował Olę i powiedział, że to on przecież będzie dziecko rejestrował w urzędzie, więc na nic moje wysiłki :diabloti: Wobec tego będzie Ola :evil_lol:

Bardzo ładnie :)