Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam dzisiaj na jednej wizycie, domek jak najbardzeij w porządku :-). Więcej napiszę ageralion o ile dogo pozwoli... idzie nurza i wyrzuca mnie, ewentualnie mogę opowiedzieć moj tel 602 78 04 68

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yana']byłam dzisiaj na jednej wizycie, domek jak najbardzeij w porządku :-). Więcej napiszę ageralion o ile dogo pozwoli... idzie nurza i wyrzuca mnie, ewentualnie mogę opowiedzieć moj tel 602 78 04 68

Yano, dzięki wielkie!!!
Niestety dogo znowu szaleje...mnie już kilka pw uciekło...odpowiedzi nie wchodzą...
a tu następny domek spod Warszawy, w którym mógłby się sprawdzić Stefek:[FONT=Arial][FONT=Arial] Dom z ogrodem gdzieś w Warszawie. Mają starszą suczkę i kota. Chcieliby psa raczej spokojnego i zrównoważonego, żeby nie zaczepiał suczki i tolerował kota. [/FONT][/FONT]
Mam nadzieję jednak,że nie będzie mu już nastepny dom potrzebny!
Czekamy na info!Powodzenia Stefciu!

Posted

ageralion
prawdopodobnie znalazłam transport dla króliczka do Poznania na 9 sierpnia, za darmo. Szczegóły poznam w czwartek.
Jeżeli się potwierdzi... to nie będę czekała, aż transport ze Stefkiem dojdzie do skutku :(

Posted

[quote name='Yana']byłam dzisiaj na jednej wizycie, domek jak najbardzeij w porządku :-). Więcej napiszę ageralion o ile dogo pozwoli... idzie nurza i wyrzuca mnie, ewentualnie mogę opowiedzieć moj tel
Alr ja nic nie wiem o wizycie i nawet ktory to domek :( Jutro zadzwonie to pogadamy ;) Czy to ta Pani od posiadlosci z ogrodem?

[quote name='zuzlikowa']Yano, dzięki wielkie!!!
Niestety dogo znowu szaleje...mnie już kilka pw uciekło...odpowiedzi nie wchodzą...
a tu następny domek spod Warszawy, w którym mógłby się sprawdzić Stefek:[FONT=Arial][FONT=Arial] Dom z ogrodem gdzieś w Warszawie. Mają starszą suczkę i kota. Chcieliby psa raczej spokojnego i zrównoważonego, żeby nie zaczepiał suczki i tolerował kota. [/FONT][/FONT]
Mam nadzieję jednak,że nie będzie mu już nastepny dom potrzebny!
Czekamy na info!Powodzenia Stefciu!
Stefcio nie bedzie zaczepial ani kota ani suczki, domek moze byc niezly dla niego ;)

[quote name='S-ienna']ageralion
prawdopodobnie znalazłam transport dla króliczka do Poznania na 9 sierpnia, za darmo. Szczegóły poznam w czwartek.
Jeżeli się potwierdzi... to nie będę czekała, aż transport ze Stefkiem dojdzie do skutku :(
Jesli uda sie zawiezc kroliczka wczesniej, to jasne ze nie czekajcie :)

Dzisiaj Stefcio zostal przekonany, ze woda to fajna jest (Atka73 wlazla w spodniach do jeziora po same pachwiny:evil_lol:) i ze siad sie oplaca. Pokazal, ze jadnak potrafi pociagnac na smyczy i ze ja poczuje sie pewniej, to wlacza mu sie hojrak i typowy samiec do psow. Ale pamietam, ze to byly ekstremalne warunki schroniskowe, bo na spacerze zachowywal sie suuuuper. Kochanego kudlacza nawet udalo sie troche przekonac, ze pieszczoty czlowieka moga byc przyjemne.

Zapomnialam z tych dzisiejszych wrazen aparatu o mamy, wiec dopiero jutro wstawie foteczki :-(

Posted

kolejne dwie wpłaty z bernardyniego przyjdą ( razem już chyba 8 :loveu: )... ageralion - bardzo proszę o wykaz wszystkich wpłat jakie przyjdą wraz z nazwiskami jeśli będą na PW - na bernardynim muszę wkleić ( oczywiście odpowiednio zmodyfikowane )

Posted

Malwi napisał(a):
kolejne dwie wpłaty z bernardyniego przyjdą ( razem już chyba 8 :loveu: )... ageralion - bardzo proszę o wykaz wszystkich wpłat jakie przyjdą wraz z nazwiskami jeśli będą na PW - na bernardynim muszę wkleić ( oczywiście odpowiednio zmodyfikowane )

Malwi przynosisz same cudowne wiesci :) Teraz weekend, wiec nic na konto nie dojdzie ale w poniedzialek wstawie rozliczenia na wieczor :) Mysle, ze transport Stefcia do Stolicy jest coraz blizej (na dniach?) :)

Posted

myślę że można już go umawiać :) oczywiście wszystko to są wpłaty jednorazowe, ale widzę ze domki się o niego zabijają więc nie bedzie problemu z adopcją...
mam prośbę jeszcze tylko odnośnie domków - tych sprawdzonych... wiadomo że stefcio pójdzie do najlepszego z nich, ale proszę proponujcie domkom inne Benki - jest ich około 80... odsyłajcie proszę na stronę bernardyn.com.pl

Posted

Malwi napisał(a):
Czy Stefek ma już zarezerwowane miejsce w hotelu ?

Nie, rezerwacja odwolana, bo.... STEFEK JEDZIE DO DS do Warszawy :multi:

Yana sprawdzila domek i jest jak najardziej za. Ja po rozmowie z Yana, tez jestem obiema recami za ;)

Pani psiara od lat. Po ciotce odziedziczyla posiadlosc 3000m i... 12 psow :mdleje: Wszystkie dozyly u niej starosci. Aktualnie ma malego pieska, suczke (wysterylizowana) i 8 kotow. Dodatkowo miejsce w garazu dla kotow bezdomnych, ktore sobie mieszkaja tam zima. Kobieta jest przygotowana na ewentualne poczatkowe problemy, zna "psychologie" stada, wiec plusy i minusy posiadania wiekszej ilosci psiakow nie sa jej obce. Zaprzyjazniony weterynarz bedzi bedzie sie Stefciem opiekowal. W razie jakichkolwiek problemow zdrowotnych przyjezdza do nich do domu, wiec oszczedzi to Stefciowi dodatkwych stresow.

Teraz dogram wszystko z transportem i nowa wlascicielka Stefcia. Mam nadzieje, ze uda sie go zawiezc do domku juz na dniach ;)

Posted

Na koncie mam wplaty na Stefcia transport od

50zl - some
100zl - Jolanta W.
10zl - Natalia T.

Czekam na odpowiedz od kolezanki odpowiedzialnej za trase Poznan-Warszawa czy jutro bylaby w stanie przewiezc Stefcia do domu...

Posted

ageralion napisał(a):
Nie, rezerwacja odwolana, bo.... STEFEK JEDZIE DO DS do Warszawy :multi:

Yana sprawdzila domek i jest jak najardziej za. Ja po rozmowie z Yana, tez jestem obiema recami za ;)

Pani psiara od lat. Po ciotce odziedziczyla posiadlosc 3000m i... 12 psow :mdleje: Wszystkie dozyly u niej starosci. Aktualnie ma malego pieska, suczke (wysterylizowana) i 8 kotow. Dodatkowo miejsce w garazu dla kotow bezdomnych, ktore sobie mieszkaja tam zima. Kobieta jest przygotowana na ewentualne poczatkowe problemy, zna "psychologie" stada, wiec plusy i minusy posiadania wiekszej ilosci psiakow nie sa jej obce. Zaprzyjazniony weterynarz bedzi bedzie sie Stefciem opiekowal. W razie jakichkolwiek problemow zdrowotnych przyjezdza do nich do domu, wiec oszczedzi to Stefciowi dodatkwych stresow.

Teraz dogram wszystko z transportem i nowa wlascicielka Stefcia. Mam nadzieje, ze uda sie go zawiezc do domku juz na dniach ;)

TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ!
Mocno trzymam kciuki za chłopaka...poczekajcie chwilkę ,a zobaczycie jaki gigancik nam z niego piękniasty i ogromniasty wyrośnie!!!Powodzenia!!!

Posted

Stefek na srode ma zalatwiony transport :) Musze jeszcze dopiac sprawe podpisania umowy przez nowy domek, znaczy usmiechnac sie do dziewczyn z Warszawy zeby byly obecne przy przekazaniu Stefanka... oby sie wszystko udalo...

Posted

Ja rowniez bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze to bedzie dobry domek. Stefciu kochanie zycze ci wszystkiego dobrego!!! Ageralion czy moge sie z nim pozegnac i dac mu ta zabawke ktora dla niego kupilam ? I jesli nie sprawi ci to klopotu to chcialabym te zdjecia z soboty.

Posted

[quote name='kamilqax95x']jest dla Stefka dom ??? :D

ageralion napisałam ci wczoraj pw odp :)
Ma dom :) Juz odpisuje, zupelnie wylecialo mi z glowy... za duzo wrazen ;)

[quote name='Atka73']Ja rowniez bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze to bedzie dobry domek. Stefciu kochanie zycze ci wszystkiego dobrego!!! Ageralion czy moge sie z nim pozegnac i dac mu ta zabawke ktora dla niego kupilam ? I jesli nie sprawi ci to klopotu to chcialabym te zdjecia z soboty.
Zdjecia zgram dzisiaj wieczorem i nawet plytke moge Ci wypalic :) Dasz rade przyjechac w srode na 9 rano do schroniska? Stefcio napewno sie ucieszy z mozliwosci pozegnania :)

Posted

Atka73 - powiedz mi, co zrobić z karmą, którą dałaś dla Stefka? Na razie schowałam ją do garażu, bo moja suka już rozerwała opakowanie i próbowała pochłonąć jego zawartość :) (dobrze, że byłam wtedy w domu). Mam ją przekazać dla innego potrzebującego psa? zawieźć do TOZu? Czekam na Twoją decyzję ;)

Posted

agnieszko32 z karma zrob to co uwazasz za stosowne wiem ze kazda twoja decyzja bedzie dobra. A gdyby nawet twoja sunia zjadla (bo by cie nie bylo w domu) to na zdrowko! tez bym sie nie gniwala.

Posted

[quote name='ageralion']Stefek na srode ma zalatwiony transport :) Musze jeszcze dopiac sprawe podpisania umowy przez nowy domek, znaczy usmiechnac sie do dziewczyn z Warszawy zeby byly obecne przy przekazaniu Stefanka... oby sie wszystko udalo...

UŚMIECHAJ SIĘ DZIEWCZYNO PIĘKNIE...UŚMIECHAJ!!!!

...ostatnio doszłam do wniosku,że czasami los mądrzejszy od nas i dlatego powtarzam teraz już tylko- niech tak pokieruje wydarzeniami,by dla Stefka było najlepiej...i za to trzymam kciuki,by dla Stefka było jak najlepiej!

Posted

Atka73 napisał(a):
agnieszko32 z karma zrob to co uwazasz za stosowne wiem ze kazda twoja decyzja bedzie dobra. A gdyby nawet twoja sunia zjadla (bo by cie nie bylo w domu) to na zdrowko! tez bym sie nie gniwala.

Dziękuję Ci bardzo - moja sunia jest na diecie, bo kluseczka się z niej zrobiła :) Wobec tego, karmę będę trzymała do czasu, aż się jakiemuś biedakowi przyda ;)

Posted

Na koncie zaksiegowano kolejna wplate (Mateusz D.) dla Stefcia w wysokosci 100zl :multi:

Brakuje juz tylko 120zl, z tego co zrozumialam ma jeszcze cos wplynac z forum bernardynow, wiec Stefcio ma zapewniony transport do nowego domku :multi:
Oby wszystko poszlo ok, oby, oby, :talker: Normalnie nie moge sie skupic na robocie...

Posted

Odpowiadam na zaproszenie, ale widzę, że sprawa już się szczęśliwie zakończyła dla tej cudnej psiny :) Bardzo się cieszę, lecę wobec tego do innych potrzebujących...