Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki śliczny piegusek :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ło Matko :crazyeye: jeszcze takiego bernardyna to nie widziałam. :lol::lol::lol:
On ma jakieś ogłoszenia?

Posted

Kapsel napisał(a):
Jaki śliczny piegusek :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ło Matko :crazyeye: jeszcze takiego bernardyna to nie widziałam. :lol::lol::lol:
On ma jakieś ogłoszenia?

O Kapselku jak milo Cie tu widziec :)

Tak ma ogloszenia na cafeanimal, szerlocku i TOZ Szczecin. Dodatkowo chlopak pokazal sie w dzisiejszym Metrze, przez co ja od rana mam kupe telefonow od konkretnych po psycholi :mdleje::mdleje:

Mam do sprawdzenia 4 domy i co sie okazuje wszystko Warszawiaki :evil_lol: Chyba Stefka przeznaczeniem jest zamieszkac w stolicy ;)

Zeby tylko udalo sie zebrac na transport :-(

PS probuje polaczyc transport z kotami i krolikiem... kobieta od krolika doklada 50zl :multi:

Posted

Aktualnie finanse Stefka wygladaja tak:

Deklaracje stale:
100zl + karma - anonim od Malwi (hotelik)

Deklaracje jednorazowe:
100zl - Ania
100zl - Justyna ( po 07.08 )
50zl + karma - Atka73
50zl - some (transport)
50zl - wlascicielka krolika, ktory pojedzie ze Stefkiem na trasie Szn-Poznan

Tak wiec patrzac, to z deklaracji jednorazowych mamy uzbierane praktycznie na transport :multi: Gorzej stoimy z hotelikiem, bo mamy tylko 100zl stalych :-( Ale poniewaz mam potencjalne 4 chetne domki w Warszawie i sadze, ze nawet jak nie wypala, to Stefek jest na tyle fajnym i mlodym psiakiem, ze jego szanse na adopcje sa bardzo duze. Moznaby zaryzykowac jego sobotnia podroz do stolicy po lepsze zycie. Co Wy na to?

Te 200zl zawsze bedzie mozna dozbierac z bazarkow, a i w miedzyczasie posciagac troche wiecej osob na watek...

Posted

aregalion - ta deklaracja anonimowa i karma dotyczyła hoteliku od Madalleny więc ja nie wiem czy to aktualne - to z Madalleną trzeba rozmawiać na ten temat - ja tylko przekazywałam informację o hoteliku jaką dostałam od Madalleny

Posted

Malwi napisał(a):
aregalion - ta deklaracja anonimowa i karma dotyczyła hoteliku od Madalleny więc ja nie wiem czy to aktualne - to z Madalleną trzeba rozmawiać na ten temat - ja tylko przekazywałam informację o hoteliku jaką dostałam od Madalleny

Aha no to pieknie :( MOglabys ja zaprosic na watek? Ja myslalam, ze to ten sam hotelik...

Posted

Malwi napisał(a):
madallena ma bana wiec niestety nie wejdzie :(

No to ja nie mam sie nawet jak z nia skontaktowac :( Ten hotelik zalatwiala zuzlikowa wiec nie mam pojecia czy to ten sam, o ktorym mowi madalena :( Ale sie balagan zrobil, a sobota juz jutro :( Jesli jest to 100zl+ karma stalej deklaracji, to Stefka wysle do Warszawy. Jesli jej nie ma, to nie bede w stanie uzierac z bazarkow 300zl na miesiac, szczegolnie ze dojda prawdopodobnie wydatki na weterynarza :(

Posted

Rozmawialam z madallena i ta deklaracja 100zl miesiecznie od anonima aktualna, wkradlo sie tylko przeklamanie z karma. Na karme Stefcio musi uzbierac. Tak wiec finanse wygladaja tak:

Deklaracje stale:
100zl/mc - anonim od Madalleny (hotelik)

Deklaracje jednorazowe:
100zl - Ania
100zl - Justyna ( po 07.08 )
50zl + karma - Atka73
50zl - some (transport)
50zl - wlascicielka krolika, ktory pojedzie ze Stefkiem na trasie Szn-Poznan

Do uzbierania jest 300zl/mc za hotelik i ok 100zl/mc na karme :( Poniewaz mamy juz 100zl, Stefkowi brakuje 300zl miesiecznych deklaracji na hotelik, nie wspominajac o extra wydatkach na weterynarza.

W tym wypadku jestem zmuszona wstrzymac jutrzejszy transport do czasu, az nie uda sie uzbierac pieniazkow :placz:

Posted

Kapsel napisał(a):
Martuś, a pisałaś, że są juz chętni na pieguska, to po co zbierać na hotel?

Bo dwa z czterech domkow juz sie nie odzezwaly wiecej. A dwa sa dopiero sprawdzane i moze nic z tego nie wyjsc :( Ludzie sie boja, ze to bardzo mozne wychudzenie Stefka jest wynikiem choroby :( Boje sie, ze poki go nie przebadamy, to nie znajdzie domku :(

Robie mu gloszenia.... moze sie znajdzie ktos z wielkim serduchem..

PS jutro postaram sie nagrac filmik ze Stefciem zobaczycie jaki z niego slodziak ;)

Posted

Przykro,ze Stefcio nie pojedzie jutro do stolicy ale mam nadzieje ze znajda sie dobre duszyczki ,ze uzbieramy te pieniazki i za tydzien Stefek bedzie w hoteliku. A teraz dobra wiadomosc wlasnie gotuje obiadek dla chudzielca Stefcio jutro bedzie zajadal fileta z uda kurczaka 1kg, 2-torebki ryzu i 1/2kg marchewki Napiszcie czy to dobre proporcje i na ile posilkow mu to podzielic bo boje sie aby nie dostal skretu zoladka.

Posted

Atka73 napisał(a):
Przykro,ze Stefcio nie pojedzie jutro do stolicy ale mam nadzieje ze znajda sie dobre duszyczki ,ze uzbieramy te pieniazki i za tydzien Stefek bedzie w hoteliku. A teraz dobra wiadomosc wlasnie gotuje obiadek dla chudzielca Stefcio jutro bedzie zajadal fileta z uda kurczaka 1kg, 2-torebki ryzu i 1/2kg marchewki Napiszcie czy to dobre proporcje i na ile posilkow mu to podzielic bo boje sie aby nie dostal skretu zoladka.

Ale chlopaczyna bedzie mial wyzere :multi: Ja swojej bokserce dawalam torebke ryzu+mieso+warzywa w proporcjach 1/1/1, wiec sadze ze jak podzielisz to na pol, to nie powinno mu zaszkodzic. Zobaczymy po spacerku jak bedzie jedl, jak bardzo lapczywie, to da sie mu mniej. Ja prawdopodobie zabawie chwile w schronisku, wiec jak cos, to bede mogla go jeszcze podkarmic przed wyjsciem ;)

Aha moj TZ widzial dzisiaj Stefcia na spacerze poza schroniskiem :multi: Prawdopodobnie ciotki z TOZu zabieraja przystojniaka na przechadzki :cool3:

PS Stefek dodany na alegratke, infoludka i adopcje.org

Posted

Malwi napisał(a):
ageralion - poproszę nr konta na PW - na bernardynim zgłosiły się osoby które podeślą troszkę kaski ;)

Malwi nie mam slow :loveu::kiss_2: Juz sle konto :multi:

Posted

jakby na dogo dało się wysyłać masową korespondencję to zbieranie szło by o 1000% szybciej ... a tak to trzeba się męczyć ... na szczęście ten przywilej mam na bernardynim więc od razu efekt widać ;)

Posted

ageralion napisał(a):
Malwi nie mam slow :loveu::kiss_2: Juz sle konto :multi:

dzięki, konto przesłane :) ( wpłaty zadeklarowały: Lokis, nattu i dzuma )

Posted

Malwi napisał(a):
jakby na dogo dało się wysyłać masową korespondencję to zbieranie szło by o 1000% szybciej ... a tak to trzeba się męczyć ... na szczęście ten przywilej mam na bernardynim więc od razu efekt widać ;)

I do tego nie wiadomo czesto do kogo slac, zeby nie dostac po uszach od admina ;)

PS some Twoja wplata juz doszla :)