ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 some napisał(a):daję 50 zł na transport, gdzie wysłać.? some dziekuje!!! Juz wysylam nr konta na PW... Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Malwi czy Stefek jest na molosach? Bo na bernardynach go znalazlam, tylko cisza u niego okropna :( Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 tam ogólnie cisza .... na molosach nie wiem, nie wstawiałam... Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jaki śliczny piegusek :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ło Matko :crazyeye: jeszcze takiego bernardyna to nie widziałam. :lol::lol::lol: On ma jakieś ogłoszenia? Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Kapsel napisał(a):Jaki śliczny piegusek :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Ło Matko :crazyeye: jeszcze takiego bernardyna to nie widziałam. :lol::lol::lol: On ma jakieś ogłoszenia? O Kapselku jak milo Cie tu widziec :) Tak ma ogloszenia na cafeanimal, szerlocku i TOZ Szczecin. Dodatkowo chlopak pokazal sie w dzisiejszym Metrze, przez co ja od rana mam kupe telefonow od konkretnych po psycholi :mdleje::mdleje: Mam do sprawdzenia 4 domy i co sie okazuje wszystko Warszawiaki :evil_lol: Chyba Stefka przeznaczeniem jest zamieszkac w stolicy ;) Zeby tylko udalo sie zebrac na transport :-( PS probuje polaczyc transport z kotami i krolikiem... kobieta od krolika doklada 50zl :multi: Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Aktualnie finanse Stefka wygladaja tak: Deklaracje stale: 100zl + karma - anonim od Malwi (hotelik) Deklaracje jednorazowe: 100zl - Ania 100zl - Justyna ( po 07.08 ) 50zl + karma - Atka73 50zl - some (transport) 50zl - wlascicielka krolika, ktory pojedzie ze Stefkiem na trasie Szn-Poznan Tak wiec patrzac, to z deklaracji jednorazowych mamy uzbierane praktycznie na transport :multi: Gorzej stoimy z hotelikiem, bo mamy tylko 100zl stalych :-( Ale poniewaz mam potencjalne 4 chetne domki w Warszawie i sadze, ze nawet jak nie wypala, to Stefek jest na tyle fajnym i mlodym psiakiem, ze jego szanse na adopcje sa bardzo duze. Moznaby zaryzykowac jego sobotnia podroz do stolicy po lepsze zycie. Co Wy na to? Te 200zl zawsze bedzie mozna dozbierac z bazarkow, a i w miedzyczasie posciagac troche wiecej osob na watek... Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 aregalion - ta deklaracja anonimowa i karma dotyczyła hoteliku od Madalleny więc ja nie wiem czy to aktualne - to z Madalleną trzeba rozmawiać na ten temat - ja tylko przekazywałam informację o hoteliku jaką dostałam od Madalleny Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Malwi napisał(a):aregalion - ta deklaracja anonimowa i karma dotyczyła hoteliku od Madalleny więc ja nie wiem czy to aktualne - to z Madalleną trzeba rozmawiać na ten temat - ja tylko przekazywałam informację o hoteliku jaką dostałam od Madalleny Aha no to pieknie :( MOglabys ja zaprosic na watek? Ja myslalam, ze to ten sam hotelik... Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Malwi napisał(a):madallena ma bana wiec niestety nie wejdzie :( No to ja nie mam sie nawet jak z nia skontaktowac :( Ten hotelik zalatwiala zuzlikowa wiec nie mam pojecia czy to ten sam, o ktorym mowi madalena :( Ale sie balagan zrobil, a sobota juz jutro :( Jesli jest to 100zl+ karma stalej deklaracji, to Stefka wysle do Warszawy. Jesli jej nie ma, to nie bede w stanie uzierac z bazarkow 300zl na miesiac, szczegolnie ze dojda prawdopodobnie wydatki na weterynarza :( Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Rozmawialam z madallena i ta deklaracja 100zl miesiecznie od anonima aktualna, wkradlo sie tylko przeklamanie z karma. Na karme Stefcio musi uzbierac. Tak wiec finanse wygladaja tak: Deklaracje stale: 100zl/mc - anonim od Madalleny (hotelik) Deklaracje jednorazowe: 100zl - Ania 100zl - Justyna ( po 07.08 ) 50zl + karma - Atka73 50zl - some (transport) 50zl - wlascicielka krolika, ktory pojedzie ze Stefkiem na trasie Szn-Poznan Do uzbierania jest 300zl/mc za hotelik i ok 100zl/mc na karme :( Poniewaz mamy juz 100zl, Stefkowi brakuje 300zl miesiecznych deklaracji na hotelik, nie wspominajac o extra wydatkach na weterynarza. W tym wypadku jestem zmuszona wstrzymac jutrzejszy transport do czasu, az nie uda sie uzbierac pieniazkow :placz: Quote
Kapsel Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Martuś, a pisałaś, że są juz chętni na pieguska, to po co zbierać na hotel? Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Kapsel napisał(a):Martuś, a pisałaś, że są juz chętni na pieguska, to po co zbierać na hotel? Bo dwa z czterech domkow juz sie nie odzezwaly wiecej. A dwa sa dopiero sprawdzane i moze nic z tego nie wyjsc :( Ludzie sie boja, ze to bardzo mozne wychudzenie Stefka jest wynikiem choroby :( Boje sie, ze poki go nie przebadamy, to nie znajdzie domku :( Robie mu gloszenia.... moze sie znajdzie ktos z wielkim serduchem.. PS jutro postaram sie nagrac filmik ze Stefciem zobaczycie jaki z niego slodziak ;) Quote
Atka73 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Przykro,ze Stefcio nie pojedzie jutro do stolicy ale mam nadzieje ze znajda sie dobre duszyczki ,ze uzbieramy te pieniazki i za tydzien Stefek bedzie w hoteliku. A teraz dobra wiadomosc wlasnie gotuje obiadek dla chudzielca Stefcio jutro bedzie zajadal fileta z uda kurczaka 1kg, 2-torebki ryzu i 1/2kg marchewki Napiszcie czy to dobre proporcje i na ile posilkow mu to podzielic bo boje sie aby nie dostal skretu zoladka. Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Atka73 napisał(a):Przykro,ze Stefcio nie pojedzie jutro do stolicy ale mam nadzieje ze znajda sie dobre duszyczki ,ze uzbieramy te pieniazki i za tydzien Stefek bedzie w hoteliku. A teraz dobra wiadomosc wlasnie gotuje obiadek dla chudzielca Stefcio jutro bedzie zajadal fileta z uda kurczaka 1kg, 2-torebki ryzu i 1/2kg marchewki Napiszcie czy to dobre proporcje i na ile posilkow mu to podzielic bo boje sie aby nie dostal skretu zoladka. Ale chlopaczyna bedzie mial wyzere :multi: Ja swojej bokserce dawalam torebke ryzu+mieso+warzywa w proporcjach 1/1/1, wiec sadze ze jak podzielisz to na pol, to nie powinno mu zaszkodzic. Zobaczymy po spacerku jak bedzie jedl, jak bardzo lapczywie, to da sie mu mniej. Ja prawdopodobie zabawie chwile w schronisku, wiec jak cos, to bede mogla go jeszcze podkarmic przed wyjsciem ;) Aha moj TZ widzial dzisiaj Stefcia na spacerze poza schroniskiem :multi: Prawdopodobnie ciotki z TOZu zabieraja przystojniaka na przechadzki :cool3: PS Stefek dodany na alegratke, infoludka i adopcje.org Quote
Malwi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ageralion - poproszę nr konta na PW - na bernardynim zgłosiły się osoby które podeślą troszkę kaski ;) Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Malwi napisał(a):ageralion - poproszę nr konta na PW - na bernardynim zgłosiły się osoby które podeślą troszkę kaski ;) Malwi nie mam slow :loveu::kiss_2: Juz sle konto :multi: Quote
Malwi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 jakby na dogo dało się wysyłać masową korespondencję to zbieranie szło by o 1000% szybciej ... a tak to trzeba się męczyć ... na szczęście ten przywilej mam na bernardynim więc od razu efekt widać ;) Quote
Malwi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ageralion napisał(a):Malwi nie mam slow :loveu::kiss_2: Juz sle konto :multi: dzięki, konto przesłane :) ( wpłaty zadeklarowały: Lokis, nattu i dzuma ) Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Malwi napisał(a):jakby na dogo dało się wysyłać masową korespondencję to zbieranie szło by o 1000% szybciej ... a tak to trzeba się męczyć ... na szczęście ten przywilej mam na bernardynim więc od razu efekt widać ;) I do tego nie wiadomo czesto do kogo slac, zeby nie dostac po uszach od admina ;) PS some Twoja wplata juz doszla :) Quote
Kapsel Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ageralion, a gdzie Traktorka masz? zgubiłaś? :-( Quote
ageralion Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Kapsel napisał(a):Ageralion, a gdzie Traktorka masz? zgubiłaś? :-( Traktorek cos czuje, ze juz nie bedzie szukal domku ;) Quote
Recommended Posts