some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 hmmmm jak nie zadziała teraz to już dalej nie zaśmiecam wątku Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 przy wysyłaniu postu ( w edycji zaawansowanej to jest ) musisz zaznaczyć opcję pokazuj sygnaturkę ;) aregalion - u mnie takie przeciąganie nie działa :| wkleja mi tylko link .... Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 some napisał(a):hmmmm jak nie zadziała teraz to już dalej nie zaśmiecam wątku no sygnaturka ci się pokazuje, ale nie pokazuje się banerek skopiuj to co niżej tylko usuń spacje i powinno działać : [ U R L = " h t t p : / / w w w . d o g o m a n i a . p l / t h r e a d s / 1 8 8 9 2 1 " ] [ I M G ] h t t p : / / i m g 1 2 . i m a g e s h a c k . u s / i m g 1 2 / 2 9 6 1 / s t e f e k 1 . j p g [ / I M G ] [ / U R L ] (spacja po każdym znaku jest) Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Malwi']aregalion - u mnie takie przeciąganie nie działa :| wkleja mi tylko link .... Kurcze, u wiekszosci dziala ten myk :-( Hmmm a jak nacisniecie raz gudzik "Odpowiedz z cytatem" pod wpisem z banerkami, to pojawi sie kawalek tekstu [URL=................./URL][URL=........../URL]? Quote
some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 przeciąganie u mnie też nie. zapisałam na kompie i ściągnęłam/. niby coś mi się tam zapisało. zaznaczone mam "pokazuj sygnaturke". pozni9ej nad tym posiedze. :angryy: Quote
agnieszka32 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Some - zaznacz banerek myszką, kliknij prawym przyciskiem myszki KOPIUJ (samo kopiuj), wejść w ustawienia - edytuj sygnaturę - i kliknij prawym przyciskiem myszki WKLEJ. Musi zadziałać. Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 agnieszka32 napisał(a):Some - zaznacz banerek myszką, kliknij prawym przyciskiem myszki KOPIUJ (samo kopiuj), wejść w ustawienia - edytuj sygnaturę - i kliknij prawym przyciskiem myszki WKLEJ. Musi zadziałać. Musi, jesli uzywasz przegladarki Internet Explorer. Jak sie uzywa Firefoxa, to powinno dzialac przeciaganie... Zawsze z tymi banerkami sa problemy :shake: Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ageralion']Kurcze, u wiekszosci dziala ten myk :-( Hmmm a jak nacisniecie raz gudzik "Odpowiedz z cytatem" pod wpisem z banerkami, to pojawi sie kawalek tekstu [URL=................./URL][URL=........../URL]? ja to robie tak - klikam na banerek prawym myszy robię kopiuj adres obrazka, w edycji sygnaturki klikam ikonkę do wstawiania zdjęć () wklejam tam skopiowany wcześniej link. klikam prawym przyciskiem myszy drugi raz na banerek( o ile jest podlinkowany) i wybieram kopiuj adres odnośnika ... w sygnaturce zaznaczam całość którą wcześniej wkleiłam ( tzn link do grafiki ze znacznikami ) klikam obrazk do linkowania () i wklejam link który mialam w pamięci (tzn link do wątku) i działa ;) zawsze :P Quote
some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Malwi Ty to normalnie jakiś mózg komputerowy jesteś. trzy razy czytałam Twój post i jakaś czarna magia od momentu obrazku linkowania :) ale spokojnie nie takie rzeczy się przerabiało ;) Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ehehehe ;p przepraszam;p zboczenie zawodowe :P juz szukam mojej instrukcji na której nauczyła się linkować banerki zuzlikowa :D Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 obrazek jestale niepodlinkowany ... a tu instrukcja: Instrukcja obsługi: klikamy prawym przyciskiem myszy na banerek i wybieramy opcję "kopiuj adres obrazka" - dzięki temu kopiujemy link do banerku w postaci http://img12.imageshack.us/img12/2961/stefek1.jpg w edycji sygnatury klikamy na tą ikonkę od wrzucania obrazków czyli to -> i wklejamy tam ten link co jest wyżej - ten do banerku. zaznaczamy całość od znacznika i klikamy to -> i w to okienko co wyskoczy wklejamy link do wątku - najlepiej jak najkrótszy żeby nie było zbędnych znaków czyli np. http://www.dogomania.pl/threads/188921 Quote
some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 jestem mistrzunia ;) ale powiem, że zadziałało najpierw z kopiowaniem z kompa, potem banerek pokazała się gdzieś w zapisanych zdjeciach i wtedy przeciągnęłam i działa- czysty przypadek. nie wiem czy uda mi się to powtórzyć :multi: Quote
agnieszka32 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja używam firefoxa i wszystko mi w nim działa. IE jest do niczego... Ale tu naspamowałyśmy :evil_lol: Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='some']jestem mistrzunia ;) ale powiem, że zadziałało najpierw z kopiowaniem z kompa, potem banerek pokazała się gdzieś w zapisanych zdjeciach i wtedy przeciągnęłam i działa- czysty przypadek. nie wiem czy uda mi się to powtórzyć :multi: some wejdz jeszcze raz w edycje sygnatury, bo masz banerek niepodlinkowany ;) Gadalam juz kilkoma domkami o Stefka i jak narazie mam jeden sensowny pod Warszawa, reszta odpada z roznych powodow.... czekam co przyniesie reszta dnia... Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 agnieszka32 napisał(a):Ja używam firefoxa i wszystko mi w nim działa. IE jest do niczego... Ale tu naspamowałyśmy :evil_lol: eee tam :P FF jest strasznie dziurawy i przereklamowany ;P wolę bezpieczniejszą Operę ;) Quote
paros Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie wiem czy wiecie, że ..... Stefek jest w dzisiejszym papierowym Metrze Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 paros napisał(a):Nie wiem czy wiecie, że ..... Stefek jest w dzisiejszym papierowym Metrze O matko!!!!!! Faktycznie!!!! Od rana mam telefony w jego sprawie, wiec dzisiaj wyjatkowo nie mialam czasu zajrzec do metra rano.... Juz wiem skad takie zainteresowanie chlopakiem :multi: Quote
Atka73 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ageralion oczywiscie mozemy sie spokac w sobote w schronisku o 10-11 przywioze Stefciowi obiadek. o co chodzi z tymi banerkami? po co one sa? Przepraszam wszystkich ale ja i komputer to wielkie nieporozumienie(ledwo daje rade z pisaniem) Taka ze mnie zacofana ciapa aczkolwiek bardzo ciekawa jestem. Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Atka73']ageralion oczywiscie mozemy sie spokac w sobote w schronisku o 10-11 przywioze Stefciowi obiadek. o co chodzi z tymi banerkami? po co one sa? Przepraszam wszystkich ale ja i komputer to wielkie nieporozumienie(ledwo daje rade z pisaniem) Taka ze mnie zacofana cipa,aczkolwiek bardzo ciekawa jestem. No to sie umowmy o 10.30 :) Stefek napewno ucieszy sie z obiadku :cool3: Banerki sa po to, ze jak klikniesz na ktorys, to trafiasz na watek przez niego reklamowany. Dzieki temu wiecej przypadkowych osob zajrzy do Stefka ;) Jest mozliwosc transportu laczonego Szczecin-Poznan-Warszawa juz w ten weekend. Pierwsza czesc jest bezplatna, druga juz za zwrot paliwa czyli 380zl... Pomozecie uzbierac te pieniazki???? Quote
Malwi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ageralion']No to sie umowmy o 10.30 :) Stefek napewno ucieszy sie z obiadku :cool3: Banerki sa po to, ze jak klikniesz na ktorys, to trafiasz na watek przez niego reklamowany. Dzieki temu wiecej przypadkowych osob zajrzy do Stefka ;) Jest mozliwosc transportu laczonego Szczecin-Poznan-Warszawa juz w ten weekend. Pierwsza czesc jest bezplatna, druga juz za zwrot paliwa czyli 380zl... Pomozecie uzbierac te pieniazki???? dziewczyny - jeśli stefek ma w sobotę jechać ( bo w niedzielę ma nie jechać - jak pisała zuzlikowa) to raczej z tego obiadku nici ... nie radzę karmić psiaka przed jakąkolwiek podróżą bo będziecie miały kolorowy samochód ;) w dodatku śmierdzacy :P Quote
ageralion Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Malwi napisał(a):dziewczyny - jeśli stefek ma w sobotę jechać ( bo w niedzielę ma nie jechać - jak pisała zuzlikowa) to raczej z tego obiadku nici ... nie radzę karmić psiaka przed jakąkolwiek podróżą bo będziecie miały kolorowy samochód ;) w dodatku śmierdzacy :P Jak sie nie uda zebrac kaski, to nie pojedzie w ten weekend :( Malo czasu kurcze, malo... Quote
some Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ageralion']some wejdz jeszcze raz w edycje sygnatury, bo masz banerek niepodlinkowany ;) Gadalam juz kilkoma domkami o Stefka i jak narazie mam jeden sensowny pod Warszawa, reszta odpada z roznych powodow.... czekam co przyniesie reszta dnia... a jak mam to zrobić? ;) Quote
Recommended Posts