Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy wysyłaniu postu ( w edycji zaawansowanej to jest ) musisz zaznaczyć opcję pokazuj sygnaturkę ;)

aregalion - u mnie takie przeciąganie nie działa :| wkleja mi tylko link ....

Posted

some napisał(a):
hmmmm jak nie zadziała teraz to już dalej nie zaśmiecam wątku

no sygnaturka ci się pokazuje, ale nie pokazuje się banerek
skopiuj to co niżej tylko usuń spacje i powinno działać :

[ U R L = " h t t p : / / w w w . d o g o m a n i a . p l / t h r e a d s / 1 8 8 9 2 1 " ] [ I M G ] h t t p : / / i m g 1 2 . i m a g e s h a c k . u s / i m g 1 2 / 2 9 6 1 / s t e f e k 1 . j p g [ / I M G ] [ / U R L ]

(spacja po każdym znaku jest)

Posted

[quote name='Malwi']aregalion - u mnie takie przeciąganie nie działa :| wkleja mi tylko link ....
Kurcze, u wiekszosci dziala ten myk :-(

Hmmm a jak nacisniecie raz gudzik "Odpowiedz z cytatem" pod wpisem z banerkami, to pojawi sie kawalek tekstu [URL=................./URL][URL=........../URL]?

Posted

przeciąganie u mnie też nie. zapisałam na kompie i ściągnęłam/. niby coś mi się tam zapisało. zaznaczone mam "pokazuj sygnaturke". pozni9ej nad tym posiedze. :angryy:

Posted

Some - zaznacz banerek myszką, kliknij prawym przyciskiem myszki KOPIUJ (samo kopiuj), wejść w ustawienia - edytuj sygnaturę - i kliknij prawym przyciskiem myszki WKLEJ. Musi zadziałać.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Some - zaznacz banerek myszką, kliknij prawym przyciskiem myszki KOPIUJ (samo kopiuj), wejść w ustawienia - edytuj sygnaturę - i kliknij prawym przyciskiem myszki WKLEJ. Musi zadziałać.

Musi, jesli uzywasz przegladarki Internet Explorer. Jak sie uzywa Firefoxa, to powinno dzialac przeciaganie...

Zawsze z tymi banerkami sa problemy :shake:

Posted

[quote name='ageralion']Kurcze, u wiekszosci dziala ten myk :-(

Hmmm a jak nacisniecie raz gudzik "Odpowiedz z cytatem" pod wpisem z banerkami, to pojawi sie kawalek tekstu [URL=................./URL][URL=........../URL]?

ja to robie tak - klikam na banerek prawym myszy robię kopiuj adres obrazka, w edycji sygnaturki klikam ikonkę do wstawiania zdjęć () wklejam tam skopiowany wcześniej link. klikam prawym przyciskiem myszy drugi raz na banerek( o ile jest podlinkowany) i wybieram kopiuj adres odnośnika ... w sygnaturce zaznaczam całość którą wcześniej wkleiłam ( tzn link do grafiki ze znacznikami ) klikam obrazk do linkowania () i wklejam link który mialam w pamięci (tzn link do wątku) i działa ;) zawsze :P

Posted

Malwi Ty to normalnie jakiś mózg komputerowy jesteś. trzy razy czytałam Twój post i jakaś czarna magia od momentu obrazku linkowania :) ale spokojnie nie takie rzeczy się przerabiało ;)

Posted

obrazek jestale niepodlinkowany ... a tu instrukcja:

Instrukcja obsługi:

klikamy prawym przyciskiem myszy na banerek i wybieramy opcję "kopiuj adres obrazka" - dzięki temu kopiujemy link do banerku w postaci

http://img12.imageshack.us/img12/2961/stefek1.jpg

w edycji sygnatury klikamy na tą ikonkę od wrzucania obrazków czyli to ->

i wklejamy tam ten link co jest wyżej - ten do banerku.

zaznaczamy całość od znacznika i klikamy to ->

i w to okienko co wyskoczy wklejamy link do wątku - najlepiej jak najkrótszy żeby nie było zbędnych znaków czyli np.

http://www.dogomania.pl/threads/188921

Posted

jestem mistrzunia ;) ale powiem, że zadziałało najpierw z kopiowaniem z kompa, potem banerek pokazała się gdzieś w zapisanych zdjeciach i wtedy przeciągnęłam i działa- czysty przypadek. nie wiem czy uda mi się to powtórzyć :multi:

Posted

[quote name='some']jestem mistrzunia ;) ale powiem, że zadziałało najpierw z kopiowaniem z kompa, potem banerek pokazała się gdzieś w zapisanych zdjeciach i wtedy przeciągnęłam i działa- czysty przypadek. nie wiem czy uda mi się to powtórzyć :multi:
some wejdz jeszcze raz w edycje sygnatury, bo masz banerek niepodlinkowany ;)

Gadalam juz kilkoma domkami o Stefka i jak narazie mam jeden sensowny pod Warszawa, reszta odpada z roznych powodow.... czekam co przyniesie reszta dnia...

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ja używam firefoxa i wszystko mi w nim działa. IE jest do niczego...
Ale tu naspamowałyśmy :evil_lol:

eee tam :P FF jest strasznie dziurawy i przereklamowany ;P wolę bezpieczniejszą Operę ;)

Posted

paros napisał(a):
Nie wiem czy wiecie, że ..... Stefek jest w dzisiejszym papierowym Metrze

O matko!!!!!! Faktycznie!!!! Od rana mam telefony w jego sprawie, wiec dzisiaj wyjatkowo nie mialam czasu zajrzec do metra rano.... Juz wiem skad takie zainteresowanie chlopakiem :multi:

Posted

ageralion oczywiscie mozemy sie spokac w sobote w schronisku o 10-11 przywioze Stefciowi obiadek. o co chodzi z tymi banerkami? po co one sa? Przepraszam wszystkich ale ja i komputer to wielkie nieporozumienie(ledwo daje rade z pisaniem) Taka ze mnie zacofana ciapa aczkolwiek bardzo ciekawa jestem.

Posted

[quote name='Atka73']ageralion oczywiscie mozemy sie spokac w sobote w schronisku o 10-11 przywioze Stefciowi obiadek. o co chodzi z tymi banerkami? po co one sa? Przepraszam wszystkich ale ja i komputer to wielkie nieporozumienie(ledwo daje rade z pisaniem) Taka ze mnie zacofana cipa,aczkolwiek bardzo ciekawa jestem.
No to sie umowmy o 10.30 :) Stefek napewno ucieszy sie z obiadku :cool3:

Banerki sa po to, ze jak klikniesz na ktorys, to trafiasz na watek przez niego reklamowany. Dzieki temu wiecej przypadkowych osob zajrzy do Stefka ;)

Jest mozliwosc transportu laczonego Szczecin-Poznan-Warszawa juz w ten weekend. Pierwsza czesc jest bezplatna, druga juz za zwrot paliwa czyli 380zl... Pomozecie uzbierac te pieniazki????

Posted

[quote name='ageralion']No to sie umowmy o 10.30 :) Stefek napewno ucieszy sie z obiadku :cool3:

Banerki sa po to, ze jak klikniesz na ktorys, to trafiasz na watek przez niego reklamowany. Dzieki temu wiecej przypadkowych osob zajrzy do Stefka ;)

Jest mozliwosc transportu laczonego Szczecin-Poznan-Warszawa juz w ten weekend. Pierwsza czesc jest bezplatna, druga juz za zwrot paliwa czyli 380zl... Pomozecie uzbierac te pieniazki????

dziewczyny - jeśli stefek ma w sobotę jechać ( bo w niedzielę ma nie jechać - jak pisała zuzlikowa) to raczej z tego obiadku nici ... nie radzę karmić psiaka przed jakąkolwiek podróżą bo będziecie miały kolorowy samochód ;) w dodatku śmierdzacy :P

Posted

Malwi napisał(a):
dziewczyny - jeśli stefek ma w sobotę jechać ( bo w niedzielę ma nie jechać - jak pisała zuzlikowa) to raczej z tego obiadku nici ... nie radzę karmić psiaka przed jakąkolwiek podróżą bo będziecie miały kolorowy samochód ;) w dodatku śmierdzacy :P

Jak sie nie uda zebrac kaski, to nie pojedzie w ten weekend :( Malo czasu kurcze, malo...

Posted

[quote name='ageralion']some wejdz jeszcze raz w edycje sygnatury, bo masz banerek niepodlinkowany ;)

Gadalam juz kilkoma domkami o Stefka i jak narazie mam jeden sensowny pod Warszawa, reszta odpada z roznych powodow.... czekam co przyniesie reszta dnia...
a jak mam to zrobić? ;)