Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

Atka73 napisał(a):
Witam wszystkich. Czy cos wiadomo o Stefku? co tam u niego? czy mu dobrze w nowym domku? czy zdrowy? , czy przytyl ? no i w ogole???

Pomyliły mi sie Stefki...sama jestem ciekawa co z naszym szczecińskim Stefkiem:oops:

Posted

Atka73 napisał(a):
Witam wszystkich. Czy cos wiadomo o Stefku? co tam u niego? czy mu dobrze w nowym domku? czy zdrowy? , czy przytyl ? no i w ogole???

Niestety Beatko, nie mam zadnych wiesci od Stefka :( Ania zapracowana strasznie, wiecej jej nie ma w domu niz jest, wiec nie ma jak spotkac tej kobiety...

Posted

Atka73 napisał(a):
zuzlikowa przykro mi ale na stronie Fundacji Bernardyn tez nie moge znalesc informacji o Stefku!

:oops:...KOCHANA, pomyliłam Cię...myślałam o innym Stefku...bardzo Cię przepraszam!

Posted

ageralion napisał(a):
Niestety Beatko, nie mam zadnych wiesci od Stefka :( Ania zapracowana strasznie, wiecej jej nie ma w domu niz jest, wiec nie ma jak spotkac tej kobiety...

Ale sie pospieszylam z odpowiedzia, bo wlasnie dzwonila Ania (ona chyba czyta w naszych myslach ;)) SPotkala Stefanka na spacerze z wlascicielka. Maly pieknie przytyl, ma piekna puchata siersc (zostal wyglaskany, a co!) i nie sprawia zadnych klopotow. Dalej jest taki slodki i ciapowaty :evil_lol:
Obiecala, ze jak tylko znajdzie chwile, to umowi sie z wlascicielka na sesje zdjeciowa przystojniaka :multi:

Posted

Malwi napisał(a):
super ;) w takim razie czekamy na fotki "grubcia" ;p

Czekając na foty...

Lincoln...jego modlitwa o życie...
...czy usłyszymy ją?

Człowieku,byłeś dla mnie źródłem strachu...
Źródłem zagrożenia...
Człowieku,nauczyłeś mnie walczyć z Tobą...
Broniłem się i bronię przed Tobą dzielnie...
Jestem zwarty i gotowy...napięty...
Człowieku...naucz mnie kochać!
Daj mi szansę się... poddać!
...ODPOCZĄĆ!

...POKOCHAĆ!

http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-nauczy%C5%82e%C5%9B-mnieAGRESJIi-teraz-za-to-mi-%C5%BBYCIE-ODBIERASZ!-Bez-SZANSY_RATUNKU!!?p=15189491#post15189491