Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
to super, że udało się załatwić tę wizytę... mam nadzieję, że jej wyniki będą pozytywne i wszyscy odetchniemy...

czekamy na wieści

Posted

jesli macie nadwyżkę kasy

mamy dwie sunie bernardynki uratowane tara i berta

Berta na DT a tara szuka DT obie czekaja na sterylizację ....plissssss

czekammy na same dobre wiesci od stefanka

Posted

chyba że ....

jak ta Julia bedzie na wizycie niech zapyta czy poani by go nei chciała wykastowac na nasz koszt !!!!wtedy bedziemy chociaz pewne ze małych nie bedzie stefanków

Posted

nie nie .. najpierw w ogole pytanie czy zgadza się na kastrację ... jeśli tak - to na swój własny koszt , jeśli nie to zabierać Stefka i sio z nim do warszawy!

Posted

Malwi napisał(a):
nie nie .. najpierw w ogole pytanie czy zgadza się na kastrację ... jeśli tak - to na swój własny koszt , jeśli nie to zabierać Stefka i sio z nim do warszawy!

Niestety w umowie schroniskowej nie ma wzmianki o wymogu kastracji, wiec to sie nie uda :( Poprosilam o zdjecia z wizyty...

Posted

Jeżeli piszesz,że jest znowu zapotrzebowanie na chłopaków, to dzisiaj miałam zgłoszenie,ze w Piekoszowie tuz pod Kielcami jest benio przywiązany pół metrowym łańcuchem do jakiejśc dechy, bez żadnej budy, podobno szkielet , błagalnym spojrzeniem wołąjący o pomoc:(:(:(.

WĄTEK benia z PIEKOSZÓW pod Kielcami...BŁAGAM RAZEM Z PSIAKIEM...ON WOŁA O POMOC!!!

http://www.dogomania.pl/threads/190370-BERNARDYN_p%C3%B3%C5%82-metra-%C5%82a%C5%84cucha_niebo_SZKIELET-b%C5%82aga-spojrzeniem-o-POMOC!!!-KIELCE!?p=15137600#post15137600

Stefciu, trzymam kciuki,by los potoczył się jak najszczęśliwiej dla Ciebie...MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!

Posted

Znalazlam stefka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie uwierzycie, jest sasiadem Ani, ktora go miala wiezc do Poznania :evil_lol: Dzisiaj jak go zobaczyla, to pognala do Pani z krzykiem "Ja znam tego psa!!!!"
Mina kobiety bezcenna :diabloti: Ania bedzie go miala na oku :cool3:

Porozmawialam z Pania przez telefon i Stefcio nie sprawia zadnych klopotow, pomimo tego ze mieszkaja w mieszkaniu. Zachowuje czystosc, jest kochany, delikatny i bardzo spragniony...zabawy z innymi psami. Nie ma rozwlolnienia, jest pieknie wyczesany i w pn jedzie do weterynarza na przeglad.

Normalnie mam ochote tanczyc :multi:

Posted

Ogolnie jestem milo zaskoczona rozmowa z ta Pania. Podobno to byla milosc od pierwszego wejrzenia. Brala pod uwage tez, ze Stefek moze nie nadawac sie do mieszkania i miala plan awaryjny, w postaci swoich rodzicow, ktorzy aktualnie koncza budowe domu. Powiedzialam jej o morfologii na dzien dobry i polecilam kastracje na zime. Obiecala, ze przemysli sprawe ;)

Ania zapewnila, ze ma bardzo fajny domek i ze niedlugo podesle jakies foteczki :multi:

PS psiak mieszka na Warszewie, wiec ma swietne tereny na spacerki ;)

Posted

[quote name='Malwi']w takim razie co z Panią która czekała na Stefcia w Warszawie ? podeślesz stronke bernardynią ?
Ona nie ma neta :( Macie dla niego jakiegos benka, ktory lubi koty i male pieski? Szkoda zaprzepascic tak fajny dom..

Aha Malwi, poniewaz to Ty jestes glownym winowajca ;) tej kwoty na moim koncie, jestes w stanie wskazac i/albo zapytac darczyncow, na ktora bide benkowa przelac kasiorke (273,81zl)? Some przeznaczyla swoje 50zl na niewidomego Miecia, ktory nie ma z czego oplacic sierpniowego DT, a od wrzesnia wogole staje sie bezdomny, bo sie fundacja Pro Equo wypiela na niego :(
http://www.dogomania.pl/threads/179342

Posted

o matko!!!! czemu ja tu wcześniej nie zajrzałam!!! najspokojniej w świecie ogarniałam ogródek i wysyłam smski do gości o puszce dla Miecia, Abiego Bastera i Stefcia (jak coś) a tu takie wieści!!!!! p.s. 60% weselników już wie ;) Martuś ja nie wiem jak to nazwać! takie zbiegi okoliczności się nie zdarzają! no nie!!! ha ha chciałabym zobaczyć minę tej pani. najważniejsze że Stefciu jest w dobrym domku!!!!! a może by tą panią zaprosić na dogo? niech opowiada pisze rysuje wkleja fotki wszystko!!!:cool3:

Posted

Atka73 pij i cala flaszke nawet, nalezy Ci sie ;)

Malwi to czekamy na zuzlikowa ;)

some ja mam tak popaprane zycie, ze u mnie sie czasem zdarzaja takie niemozliwosci. Jak Ania do mnie zadzwonila z nowina, to prawie z kanapy spadlam. Tego to ja sie nie spodziewalam :evil_lol:

Normalnie mam takiego powera teraz, ze mam ochote chalupe przemeblowac :megagrin:

Posted

co do benka to mamy Bertę ... trochę dominująca, ale jeśli pies i kot uznają jej wyższą pozycje w stadzie nie będzie kłopotów no i uwielbia yorki :lol:

Posted

Malwi napisał(a):
co do benka to mamy Bertę ... trochę dominująca, ale jeśli pies i kot uznają jej wyższą pozycje w stadzie nie będzie kłopotów no i uwielbia yorki :lol:

Madallena zna sunie i moglaby z Pania pogadac?

Posted

Normalnie mam takiego powera teraz, ze mam ochote chalupe przemeblowac :megagrin:[/QUOTE]
kochana wpadnij do mnie! u mnie tyle roboty teraz że nie wiem w co łapska wsadzić! ;) Stefcio trzymamy kciuki kochany!!

Posted

[quote name='Malwi']berta jest na tymczasie u qerama ... chyba do niego najlepiej ... http://bernardyn.org/psiaki_info.php?PsiakiID=83 - tu masz wszystko o niej ;) a tu jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/188581-MŁODA-BERARDYNKA-z-ulicy.Już-w-DT!-Zbieramy-na-utrzymanie-i-STERYLKĘ!
Pedze na watek i skrobie kilka slowek :) SUper ze sunia w Warszawie, zawsze mozna ja spawdzic pod katem zgodnosci z psiakami :)