Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz dopiero odczytałam co napisała Malwi. moze to spróbować załatwić? też o tym myślałam. kto pójdzie? zapewne bedzie to w godzinach naszej pracy :(

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
pogadajcie z keirowniczką ....a moze sie zgodzi ...na te wizyte wspolną ....

ona musi się zgodzić bo mamy prawo poznać warunki w jakich żyje w tej chwili Stefek .... kwestia dogadania się z kierowniczką o której ida na wizytę, i kto pójdzie "od nas" (z dogo)

Posted

nie wiemy gdzie jest Stefek. wiemy tylko tyle że zabrała go jakaś pani z córką ze schronu. ageralion załatwiła Stefciowi DS w Warszawie, transport etc. i w poniedziałek jak zadzwoniłam to się okazało ze Stefcia już nie ma- ze ktoś go adoptował. p.s. moja mama dziś była w schronie i mówi ze tvn24 było akurat. i po ich wizycie wszyscy byli wyjatkowo mili... ciekawe o co chodziło!!

Posted

Stefek został wydany przez schronisko - na razie nie wiemy gdzie dokładnie, wiemy tylko że do pani z dzieckiem .... w piątek będzie wizyta po adopcyjna ( uproszona w schronisku ) wykonana przez kierowniczkę schroniska z pracownicą... i na tą wizytę poadopcyjną musi być "wkręcony" ktoś z dogo ...

Posted

Malwi ciekawe jest to co napisalas o prawie do wiadomosci... taka rozmowa z kierowniczka moze sie skonczyc na dwa sposoby... albo sie zgodzi na towarzystwo albo zabroni wystawiania psiakow na internet i zacznie jeszcze bardziej utrudniac nam robote :(

some Ty masz niezly wplywa na K. moze udaloby sie przemowic jej do rozsadku... tylko kto by sie wybral z nimi? Ja niestety z noga w szynie jestem uziemiona min do poniedzialku :(

PS jak cos zrobimy zrzute na maly zestaw szpiega dla Atka73 ;)

Posted

some napisał(a):
p.s. moja mama dziś była w schronie i mówi ze tvn24 było akurat. i po ich wizycie wszyscy byli wyjatkowo mili... ciekawe o co chodziło!!

My sie niedawno natknelysmy na Polsat ale nawet nie widzialam zadnego reportazu niestety... co jakis czas pojawia sie tam telewizja ale brak jest osob, ktore moglyby powiedziec cala prawde o schronisku :(

Posted

skoro jest szansa na dobry domek stały to koniecznie trzeba sprawdzić gdzie trafił, bo może to być dobry dom (mam taką nadzieję) ale może to być tylko wakacyjny kaprys .....

Posted

nie ma problemu. mogę spróbować to załatwić - ale nic nie mogę obiecać. w sumie sama nie wiem jak na to zareaguje. jeśli bedzie to w piątek po 17 to mogę iść ( ale szczerze wątpię, raczej będzie między 9 a 16). dziewczyny jest ktoś kto ewentualnie w tych godzinach może tam pojechać? ja w piatek jestem osttani dzień w pracy przed urlopem- nie ma szans żebym wyrwała się w ciągu dnia.

Posted

Atka73 napisał(a):
some ja prosbe mam jedna chce pozegnac sie ze Stefciem.

Atka oczywiście że tak! nawet nie śmiałabym Ci wchodzić w drogę!! ale wszystko będę wiedzieć po rozmowie z p. K.

Posted

Atka73 poproszę na pw Twoje dane ;) lepiej bedzie jak będę znała imię i nazwisko osoby, która ewentualnie p[ojedzie na wizytę. jesteś dyspozycyjna w ciągu dnia w piątek?

Posted

nie mówcie nic o dogo poprostu wkrecicie kogos i juz

wy sie uspokoicie a i my tez .....

jesli bedzie cos nie tak ..wtedy bedziemy działac ...teraz nalezy sprawdzic dom i to na cito !!!

Posted

nie mam zamiaru powoływać się na jakieś artykuły , dogo itp. po prostu spróbuję porozmawiać - tak normalnie. postaram się wytłumaczyć zaistniałą sytuację i potrzebę odwiedzin Stefka.

Posted

Atka73 napisał(a):
dziwczyny nie nadarzam za wami a jak chcecie reportaz o schronisku to mam kolezanke w szczecinskiej telewizji ,moge z nia pogadac.

A co taki reportaz da, oprocz zamkniecia nam na stale dostepu do psow w schronisku? Nie tedy droga :(

Posted

some na co ty poprosisz moje dane? juz pisalam ze nieogarniam tego wszystkiego i nie umiem ci przeslac na pw swoich danych.(KURDE NO JAKA CIAPA ZE MNIE) a tak w ogole to ja nie moge isc na taka wizyte poniewaz mam za male doswiadczenie nie bede obiektywna(bo sie kocham w STEFANIE) no a ta cala kierowniczke to bym zabila. .za nerwowa jestem.

Posted

Atka73 napisał(a):
some ja prosbe mam jedna chce pozegnac sie ze Stefciem.

bo zrozumiałam że to Ty chcesz iść na tą wizytę. jak w sumie inaczej się z nim pożegnać. może ja coś źle doczytałam...

Posted

Dobra, dziewczyny sadze ze nie ma co debatowac nad osoba do wizyty, poki some nie pogada z kierowniczka. Jesli KH sie zgodzi na towarzystwo, to bedzie cud normalnie...

PS na konto wplynelo 40zl od Lukasza W, razem Stefkowych pieniazkow jest 300zl

Posted

Ja myślę, że nie ma sensu by do wizyty dołączyła kolejna osoba. Z kierowniczką schroniska jedzie Julia z TOZ, będą zdjęcia i opis. Julia na pewno nie będzie owijała w bawełnę jeśli cokolwiek będzie nie tak.

Posted

szczecinianka napisał(a):
Ja myślę, że nie ma sensu by do wizyty dołączyła kolejna osoba. Z kierowniczką schroniska jedzie Julia z TOZ, będą zdjęcia i opis. Julia na pewno nie będzie owijała w bawełnę jeśli cokolwiek będzie nie tak.

Jak jedzie Julka, to wierze ze wizyta bedzie rzetelna :) Piatek juz coraz blizej...