ageralion Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Potwierdzam :) Ma mlodego, energicznego i doswiadczonego w psach wlasciciela. Jutro wieczorem wstawie fotki ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia ;) Quote
ania z poznania Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 I Sajmon też :crazyeye::loveu::multi:??? Quote
fioneczka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 powodzenia maluchu ... bądź szczęśliwy na zawsze Quote
ageralion Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 ania z poznania napisał(a):I Sajmon też :crazyeye::loveu::multi:??? Noooooooooo :) Padam na pysk ale obiecuje jutro wszystko opisac i pochwalic sie fotkami slodziaka. Teraz ide skonczyc browara i padam spac... Quote
ania z poznania Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cioteczki kochane, zapraszam serdecznie na nowy bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29?p=15128169#post15128169 Każdy może zgłosić swojego faworyta! Quote
ageralion Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='agnieszka32']No i gdzie te foty ślicznoty? :placz: Nie dasz mi zyc normalnie :placz: Wczoraj gadfalam z Czarkiem. Sajmon zostaje Sajmonem :cool3: Sprawuje sie coraz lepiej. Jeszcze czasem potrafi lapac za smyczke ale juz prawie nie ciagnie na spacerach. Dogadal sie z babcia i juz spi kolami do gory :evil_lol: Foteczki z soboty z nowym panem Aligator :diabloti: Quote
ageralion Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Szczescia w nowym domku przystojniaku :) Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 a będzie kastrowany ?? bo widzie ze jeszcze świeci klejnotami :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Widzę, że i ja i mój dekolt się na fotkach załapał :evil_lol::diabloti: Kamilka, w schronisku psów nie kastrują, więc dlatego klejnoty mu się jeszcze między nogami obijają :evil_lol: A jeśli chodzi o kastrację - to tak, Pan Sajmona wie o konieczności wykastrowania psiaka i nie jest temu przeciwny ;) Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 agnieszka32 napisał(a):Widzę, że i ja i mój dekolt się na fotkach załapał :evil_lol::diabloti: Kamilka, w schronisku psów nie kastrują, więc dlatego klejnoty mu się jeszcze między nogami obijają :evil_lol: A jeśli chodzi o kastrację - to tak, Pan Sajmona wie o konieczności wykastrowania psiaka i nie jest temu przeciwny ;) wiem, wiem że u nas nie kastrują więc się pytam czy swój "dorobek" straci :) Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 kamilqax95x napisał(a):wiem, wiem że u nas nie kastrują więc się pytam czy swój "dorobek" straci :) Straci :) A swoją drogą, to świetnie, że takie młode osoby jak Ty, mają już taką świadomość potrzeby kastracji ;) Super! Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Moim zdaniem powinna być ustawa (da się coś takiego zrobić ???) by wszystkie psy bez rodowodu powinny być sterylizowane i kastrowane by się nie rozmnażały bo jest ich za dużo a rodowodowe nie powinny być dopuszczane do krzyżówek i max 1 miot rocznie a nie ze 4 letnia sunia przez szczeniaki wygląda na 9 letnią i ci co to olewają(pseudo hodowle) powinni być karani Quote
ageralion Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kamilqax95x napisał(a):Moim zdaniem powinna być ustawa (da się coś takiego zrobić ???) by wszystkie psy bez rodowodu powinny być sterylizowane i kastrowane by się nie rozmnażały bo jest ich za dużo a rodowodowe nie powinny być dopuszczane do krzyżówek i max 1 miot rocznie a nie ze 4 letnia sunia przez szczeniaki wygląda na 9 letnią i ci co to olewają(pseudo hodowle) powinni być karani To by bylo piekne :) Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ageralion napisał(a):To by bylo piekne :) no piekne :) a wg wykonalne ?? Quote
ageralion Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 kamilqax95x napisał(a):no piekne :) a wg wykonalne ?? Moze kiedys... narazie nie mozna nawet namowic niektorych gmin na sterylki suk schroniskowych, nie wspominajac o kastracji psow ... Quote
Enigma79 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dopóki człowiek będzie stawiał pieniądz na 1 miejscu, problem będzie istniał. Ja się wczoraj dowiedziałam, że odeszła mama mojego pupila - sunia miała 3 bądź 4 lata i 3 !!!!!!!!!! mioty za sobą :( :( Nie wiedziałam tego wszystkiego kupując od babsztyla mojego Fredka, jędza zapewniała, że nie jest nastawiona na zysk i hodowlę... i nic nie można zrobić. Ja swojego misia nie będę rozmnażała, chłopak ma AZS i to odkąd go mam. Powinno się uzyskiwać zgodę na rozród, gdzieś zgłaszać plany rozmnażania psiakow ale znając nasze realia... Quote
ageralion Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ciotki pozdrowionka od Sajmonka ;) Quote
bebcik Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 az serce rosnie :) lubie zdjecia z wlascicielami :) uwielbiam szczesliwe zakończenia :) Quote
agnieszka32 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Pięknie Sajmon wygląda i widać że szczęśliwy... I Pan też :) Quote
ageralion Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Lubie spootykac na swojej drodze mlodych, a zarazem odpowiedzialnych ludzi :) Szkoda ze jest ich tak malo :( Quote
Recommended Posts