magdzia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Witam! 2 miesięczny piesek boi sie słońca.. Tak mi sie wydaje.. bo jak wychodze z nim na dwor to on najlepeij tylko by sie wysikal i do domu.. a jak go wolam do jako tako idzie .. ale jak wyjedziemy z cienia to zaczyna tak piszczec jakby go ktos bil .. wogole nie lubi chodzic po dworze.. i nie wiem czemu .. pomoze ktos? ;) Quote
olekg89 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ubierz sobie kożuch i wyjdź teraz na słońce.Postój sobie chwile i wtedy jego "strach" przed slońcem zrozumiesz. Quote
barberry Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Raczej poprostu jest mu za gorąco a wie, że w domu panuje przyemny chłodek. U nas też spacery polegają na przebieganiu od cienia do cienia;) Quote
magdzia Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 no tez myslalam ze mu goraco ale on tak bardzo piszczy jakby go palilo to slonce.. w sumie mu sie nie dziwie jak ma jeszcze tyle siersci .. Quote
magdzia Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 no tez myslalam ze mu goraco ale on tak bardzo piszczy jakby go palilo to slonce..:-( w sumie mu sie nie dziwie jak ma jeszcze tyle siersci .. Quote
puli Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 magdzia napisał(a):Witam! 2 miesięczny piesek boi sie słońca.. Tak mi sie wydaje.. bo jak wychodze z nim na dwor to on najlepeij tylko by sie wysikal i do domu.. a jak go wolam do jako tako idzie .. ale jak wyjedziemy z cienia to zaczyna tak piszczec jakby go ktos bil .. wogole nie lubi chodzic po dworze.. i nie wiem czemu .. pomoze ktos? ;)A próbowałaś pospacerować boso po podłożu nagrzanym do 50-60 stopni? Albo po roztopionym asfalcie? Nic dziwnego że dla szczenięcia ból jest nie do zniesienia. Quote
Recommended Posts