_beatka_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 póki co admin z wybierz miska sie nie odzywa do mnie...:roll: Quote
Kar0la Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Oj Klusiu trochę to Ty ważysz, ale i tak Cię dźwignę :evil_lol: Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ekardas napisał(a):Biedne, kalekie, oszpecone one na pierwsza stronę, kto kluseczkę - komu? biedactwo niewidome, ale nie wadzi nikomu!!! Jak ślicznie zrymowane...:loveu: Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 akucha napisał(a):Jest link do Allegro Kluski :multi: "Atrakcyjna brunetka szuka domu". Jest, jest, jest... :evil_lol: Beatko, może wkleic jeszcze jakieś ładne zdjęcie do ogłoszenia???? To, które jest, to chyba najładniejsze, ale nie widać, jaka z niej Kluska zadbana i odpasiona :loveu: Zdjęcia dodane, ale linku do allegro nie widzę:niewiem: Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 http://www.wybierzmiska.pl/ogloszenia.html Nie widzę nadal...:-( Quote
iwlajn Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nie ma zdjęcia myszki tylko inne strony psów do adopcji. Śmieszne to wszystko. Quote
ekardas Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Kluseczka na górę-nie przechodx obojętnie tej strony, ona pierwsza zasłużyła na dom, wzamian dozgonna wiernośc oddanie.... Quote
iwlajn Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Kar0la napisał(a):Oj Klusiu trochę to Ty ważysz, ale i tak Cię dźwignę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomogę podrzucić Kluska do góry:multi::multi: Quote
jnk Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Jak nie ma wiadomości, to chociaż trzeba podnosić. Quote
jnk Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Uuuuuuuu, tak daleko nikt Cie nie zobaczy, psinko. Quote
iwlajn Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cały weekendzik byłam w schronisku, więc nacieszyłam się Kluseczką, oj nacieszyłam:loveu: Grubasek oczywiście głośno domagał się spaceru i nawet odcięła się koledze, który pchał się przed nią do smyczki.:evil_lol: Jak chodzę z Klusią na spacerach, to zupełnie zapominam, że przecież ona nie widzi. Chodzi tak odważnie, byle przed siebie, zrobi siusiu i ciągnie z powrotem. No i lubi głaski, mały pieszczoch:loveu: tak że jak ją przyprowadzam jeszcze przez 10 kolejnych minut podstawia boczki do głaskania:lol: Quote
Magdarynka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dziś w nocy skończyła się aukcja Kluski... No i gdzie ta kolejka chętnych...? :mad: Za chwilę wystawię ją ponownie, mam nadzieję, ze teraz się kolejka ustawi...:cool3: Quote
ekardas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Biedna kluseczka, doczeka się domku, sa ludzie z sercem, ja mam juz jedno futro i żałuję że tylko jedno, niedobrego owczarka niemieckiego, suczkę, niedobry bo nieufny, nie lubi pieszczot, myzianie ja złości, wystawia ząbki ostrzega że nie życzy sobie, a mam ja juz dwa lata ze schroniska, ale zaufania nie ma- ktoś ja potwornie skrzywdził- w górę kluseczko! Quote
jnk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A jak nie uda się tym razem, to następnym :) Ale lepiej, żeby już teraz! Quote
oktawia6 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no to na Allegro Klusia jescze raz wskakuje-i na dobranoc na pierwszą stronę Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Och Kluseczku, może wstawić Cię na jakieś forum kulinarne:evil_lol: Może tam się na Tobie poznają i docenią Twoje zainteresowania smakowe. Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A ja w piątek już wyjeżdżam na wakacje do domku:loveu:, do Szczytna:loveu:, więc bardzo rzadko będę zaglądać do Kluseczki, Bratanka, Rudki i Józia. Ale ciocie akucha i oktawia widzę, że często zaglądają więc na pewno będą podnosić do góry pieski, a jak wrócę w październiku to mam nadzieję, że będę piesków szukać w Nowych Domkach:p Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 akucha napisał(a):Będziemy pilnować :cool3: A w Szczytnie są kafejki z netem??? Jasne, czasem będę zaglądać ale nie tak często, przede wszystkim będę wypoczywać z moim Pyszkiem i chyba trzeba będzie mu przypomnieć zasady dobrego wychowania, bo mnie słuchy dochodzą, że się rozbrykał, jak myśli, że nikt nie widzi to sypia na moim łóżku:cool3:, gania psy na spacerze. Czas wkroczyć do akcji:mad:, no i będą spacery, jezioro, kąpiele, zażywanie ruchu i słoneczka. Woda i Mazury- to jest to:thumbs::cool2: Quote
Recommended Posts