Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ekardas napisał(a):
Biedne, kalekie, oszpecone one na pierwsza stronę, kto kluseczkę - komu? biedactwo niewidome, ale nie wadzi nikomu!!!

Jak ślicznie zrymowane...:loveu:

Posted

akucha napisał(a):
Jest link do Allegro Kluski :multi: "Atrakcyjna brunetka szuka domu".

Jest, jest, jest... :evil_lol:

Beatko, może wkleic jeszcze jakieś ładne zdjęcie do ogłoszenia???? To, które jest, to chyba najładniejsze, ale nie widać, jaka z niej Kluska zadbana i odpasiona :loveu:

Zdjęcia dodane, ale linku do allegro nie widzę:niewiem:

Posted

Kar0la napisał(a):
Oj Klusiu trochę to Ty ważysz, ale i tak Cię dźwignę :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomogę podrzucić Kluska do góry:multi::multi:

Posted

Cały weekendzik byłam w schronisku, więc nacieszyłam się Kluseczką, oj nacieszyłam:loveu: Grubasek oczywiście głośno domagał się spaceru i nawet odcięła się koledze, który pchał się przed nią do smyczki.:evil_lol: Jak chodzę z Klusią na spacerach, to zupełnie zapominam, że przecież ona nie widzi. Chodzi tak odważnie, byle przed siebie, zrobi siusiu i ciągnie z powrotem. No i lubi głaski, mały pieszczoch:loveu: tak że jak ją przyprowadzam jeszcze przez 10 kolejnych minut podstawia boczki do głaskania:lol:

Posted

Dziś w nocy skończyła się aukcja Kluski...
No i gdzie ta kolejka chętnych...? :mad:
Za chwilę wystawię ją ponownie, mam nadzieję, ze teraz się kolejka ustawi...:cool3:

Posted

Biedna kluseczka, doczeka się domku, sa ludzie z sercem, ja mam juz jedno futro i żałuję że tylko jedno, niedobrego owczarka niemieckiego, suczkę, niedobry bo nieufny, nie lubi pieszczot, myzianie ja złości, wystawia ząbki ostrzega że nie życzy sobie, a mam ja juz dwa lata ze schroniska, ale zaufania nie ma- ktoś ja potwornie skrzywdził- w górę kluseczko!

Posted

Och Kluseczku, może wstawić Cię na jakieś forum kulinarne:evil_lol:
Może tam się na Tobie poznają i docenią Twoje zainteresowania smakowe.

Posted

A ja w piątek już wyjeżdżam na wakacje do domku:loveu:, do Szczytna:loveu:, więc bardzo rzadko będę zaglądać do Kluseczki, Bratanka, Rudki i Józia.
Ale ciocie akucha i oktawia widzę, że często zaglądają więc na pewno będą podnosić do góry pieski, a jak wrócę w październiku to mam nadzieję, że będę piesków szukać w Nowych Domkach:p

Posted

akucha napisał(a):
Będziemy pilnować :cool3: A w Szczytnie są kafejki z netem???

Jasne, czasem będę zaglądać ale nie tak często, przede wszystkim będę wypoczywać z moim Pyszkiem i chyba trzeba będzie mu przypomnieć zasady dobrego wychowania, bo mnie słuchy dochodzą, że się rozbrykał, jak myśli, że nikt nie widzi to sypia na moim łóżku:cool3:, gania psy na spacerze.
Czas wkroczyć do akcji:mad:, no i będą spacery, jezioro, kąpiele, zażywanie ruchu i słoneczka.
Woda i Mazury- to jest to:thumbs::cool2: