iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 _beatka_ napisał(a):poprostu twarda babka z niej:lol: Wszystkie uczyć się od niej powinnyśmy:wink: Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 akucha napisał(a):Nie mam już siły :-( Cioteczko iwlajn, powrzucałaś ja na inne fora??? Taak, tam gdzie mogłam powrzucałam ale niektóre linki były z błędem:shake: Najważniejsze, że jest na allegro. Przez nie najwięcej piesków znajduje domy. Quote
Kar0la Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 iwlajn napisał(a):Klusia jest zachwycająca. Może ktoś ma jakiegoś kłopotliwego pieska w domku? Proszę bardzo, Kluseczek od progu wprowadzi w domu nowe rządy i odpowiednią dyscyplinę:mad: Wystarczy spojrzeć na jej kolegów z boksu- to się nazywa mieć posłuch.:loveu: KOBIETY GÓRĄ!!:multi::multi: No bo z Klusi jest kawał baby :evil_lol: Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 akucha napisał(a):Iwlajn wstawiałaś ją tam???? Nie, tam nie. Beatka wstawisz czy ja mam zadziałać? Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='akucha']Nie wiem, tam są i ogłoszenia i linki do Allegro. Można wstawić i to i to??? ciociu akucho- to to znaczy co? Ja nie kapuję:oops::shake: Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jak nie ciocia beatka to ja wstawię, tylko proszę dać znać. Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='akucha']"to" 1 - ogłoszenie, "to" 2 - link do Allegro :evil_lol: Cioteczko, to takie proste przecież :evil_lol: Może i proste, tylko ja już na pół śpiąca to proszę nieczego ode mnie nie wymagać. Idę spać, żeby nie dać cioci powodu do nabijania się ze mnie:loveu: a jutro sprawdzę odpowiedź beatki Quote
_beatka_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 to zrobimy tak, najpierw wstawimy ja w ogloszeniach a potem damy link do allegro, co ciotki na to?chyba kto to zrobi to juz bez znaczenia, byle wogóle byla:razz: Quote
_beatka_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 klusia juz jest w ogloszeniach, tylko ktoś musi wstawić jej zdjęcia bo ja niestety nie umiem...:oops: Quote
iwlajn Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 _beatka_ napisał(a):klusia juz jest w ogloszeniach, tylko ktoś musi wstawić jej zdjęcia bo ja niestety nie umiem...:oops: Zdjęcie Kluseczki dodane:loveu: Quote
_beatka_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 no to super:multi: to pisać jeszcze do admina żeby dodali link do jej aukcji na allegro czy w ogloszeniach wystarczy?jak myslicie cioteczki?:razz: Quote
_beatka_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 kurcze cos mi nie chce sie stronka otwierać...nie wiem czemu:roll: zrobię więc to jutro, a tymczasem dobranoc wszystkim cioteczkom;) Quote
iwlajn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Hmm, ciekawe o czym myśli teraz Klusia? :sabber::sabber: Quote
_beatka_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 wyslalam prosbe do admina o wstawienie jej linku z allegro:cool3: Quote
_beatka_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 no jasne, że dobrze, wie wiem, napewno ciotki podczas wizyt schroniskowej jej mowią;) Quote
iwlajn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 _beatka_ napisał(a):no jasne, że dobrze, wie wiem, napewno ciotki podczas wizyt schroniskowej jej mowią;) No pewnie, że wie i nacieszyć się nie może :loveu: że ma tu takie grono zakochanych w niej cioteczek. A wyjątkowa jest, to prawda- jedzonko wyczuje na kilometr:evil_lol: Quote
Kar0la Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Czarnusia Klusia czeka na domek i baaaaardzo dobre jedzonko...:lol: Quote
ekardas Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Biedne, kalekie, oszpecone one na pierwsza stronę, kto kluseczkę - komu? biedactwo niewidome, ale nie wadzi nikomu!!! Quote
Recommended Posts