iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 akucha napisał(a):Kluska ostatnio smutana, tak mało cioteczek ją odwiedza :placz: Nie wiemy nic o Allegro, z nad morza wiadomości nowych nie ma... Ja Kluseczkę odwiedzam codziennie, no a inne cioteczki rzeczywiście trochę się opuściły:mad:. Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='akucha']Trzeba lać te ciotki :mad: :mad: :mad:, gdzie się schowałyście???? Kluska czeka na dom!!!! Iwlajn, to na jakich forach Kluska już bryka :loveu: Gdzie tego domu nasłu****e :loveu: no jest na psy.pl z Bratankiem, zaraz dołączy do nich Baja, a Rudzia jak dostaniemy jakieś wiosenne zdjęcia pomyślę gdzie tu jeszcze miłośniczkę kulinariów wstawić:cool3: Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='akucha']:loveu: To dobrze, kombinuj dalej :lol: A widziałaś, jak mnie wygwiazdkowało w ostatnim poście :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Jedna z cioteczek podpowiada, ze najwięcej domków jest na stronach "przygarnę - szukam", ale gdzie one strony są :confused: Kluska szuka domu!!! Bo się cioteczko nie przeklina między słowami:evil_lol: "przygarnę-szukam" zaraz na innych stronkach poszukam;) Quote
jnk Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Świat nie jest dziwny, tylko zajęty wyłącznie sobą i końcem swojego nosa :mad: Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='akucha']Taa, masz rację jnk :stormy-sad: Mógły się zając bezdomnymi nosami, byłby bardziej ludzki. Kluska ma na szczęście nas, zdrowy nochal i uszy, to jej przewodnicy po tym dziwacznym świecie, może to jakiś atut, że nie widzi. Pewnie dlatego jest taka radosna i chce żyć :loveu: Trafnie to cioteczko ujęłaś, podpisuję się pod tym obiema:bluepaw::bluepaw: Klusia na kolejnym forum:multi: Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 pieskiswiat.fora.pl A Józia dałam na Dogo bezpośrednio w owczarki i na pieskiswiat też próbuję no i jest tam też Bratanek:loveu: Potrzebuję nowego i czarującego zdjęcia Bajusi i Rudki żeby był komplecik:lol: trójmiejski Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='akucha']:buzi: :buzi: :buzi: A czemu Ty jeszcze nie śpisz :evil_lol: JA?? Odpowiedziałam na wątku Rudzi, a szanowna ciocia akucha czemu? Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No ja tu bardzo zapracowana jestem:comp26: i kombinuję gdzie by jeszcze psinki wstawić. Quote
iwlajn Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 akucha napisał(a):Trzeba zerknąć, gdzie inne cioteczki wstawiaja, jak znajdę to podeślę :lol: Chyba to nie przestępstwo :huh: ... tak myślę i ruszam na poszukiwania. Oj :evil_lol: aż mnie cioteczko rozśmieszyłaś. Jesteś super!! Quote
oktawia6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Podnoszę i może można by ją wystawić na http://www.psiafotka.com/?... Quote
Magdarynka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ktoś obserwuje ślicznotkę na Allegro :cool3: Quote
rebellia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Magdarynka napisał(a):Ktoś obserwuje ślicznotkę na Allegro :cool3: Nikt z "naszych"? Quote
brazowa1 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Kluska siedzi z samymi chlopakami (tak jak Baja,jej schroniskowa kumpela) i tam jest najwazniejsza persona:mad: Niewidoma,bo niewidoma,ale posluch musi byc.Nie jest bron Boze jakas agresywna,sfrustrowana suka,ktora rzuca sie o byle co,ale sama widzialam,jak skutecznie powiedziala WON do nachalnego psa.No,szacunek musi byc. Ale i tak chlopaki maja z nia dobrze. Z nia wystarczy raz pojsc na spacer,zeby zapamietala zapach osoby i juz domagala sie szczekaniem spacerow.Jest pod tym wzgledem niesamowita.Nie jest wybitnie glosna,szczeka tylko w tym wypadku. Kochana sunia Quote
iwlajn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='akucha']No to leć szczekucha na pierwszą stronę!!! Kochana nasza niewidoma Kluska z charakterkiem. Szefowa, sprawiedliwa szefowa boksu. :loveu: Ja chyba iwlajn wczoraj załatwiłam adresikami. Wlepiłam jej całą liste i.. znikła. Boszsz, cioteczko, gdzie ty przepadłaś, odsypiasz :placz: Nie martw się o mnie cioteczko:loveu:, gości miałam od rana a teraz siedzę i się smucę bo jest czekoladowy doberman do oddania i ja go chcę:placz: Quote
iwlajn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 akucha napisał(a):Ufff, jesteś, ale od razu mnie denerwujesz :mad: :mad: :mad: Ja Ci tą pałka tego dobcia z mądrej główki wybijam, bęc, bęc, bęc. Juz po bólu... :loveu: Żadnych dobermanów, możesz otrzymac pozwolenie tylko na Kluskę!!!! :cool1: No ale ja chcę dobermana i Klusię oczywiście też... Quote
iwlajn Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='akucha']:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Kluska szuka domu!!! Zwariowała, to przeze mnie, za dużo adrsików wczoraj dałam, co tu robic... SŁUCHAM????? ŚLEPA NIE JESTEM I WIDZĘ ŻE KTOŚ TU NIE LUBI DOBERMANKÓW:mad: JA SIĘ W NICH KOCHAM OD ZAWSZE A PRZEZ LATA TA MIŁOŚĆ TYLKO NARASTA. I TO NIE PRZEZ ADRESIKI:placz: TYLKO TAK MAM I JUŻ. A DOBERMANKA KIEDYŚ BĘDĘ MIEĆ, A TY CIOTECZKO ZOSTANIESZ JESZCZE JEGO MAMĄ CHRZESTNĄ:evil_lol: Quote
iwlajn Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dziś byłam u Kluseczki:loveu: mojego grubaska cudownego:iloveyou:No ona robi się po prostu coraz gorsza. Wcześniej tylko cicho czekała na spacerek a teraz nie dość że głośno się go domaga to jeszcze oszukuje, że nie była. I potem brązowa się mnie pyta "a Klusia to była na spacerku?". Toć ba, to jest pierwszy piesek który wędruje ze mną. No i ona tak szczeka jak brązowa przechodzi, że niby się przypmina, bo wszyscy o niej zapomnieli. A jak podeszłam z przysmakami, to się pierwsza pcha, tarasuje sobie drogę swoim niczego sobie ciałkiem a potem odpycha chłopaków, żeby wszystko do jej pycholka trafiało. Naprawdę ma tam posłuch. To najlepszy dowód na to, że jej brak wzroku zupełnie nie przeszkadza, bo jest bardzo pewna siebie. No i też ma ślicznie zakręcony ogonek, jak niejaki Bratanek:lol: Quote
_beatka_ Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no to ladnie klusia sie tuczy w schronisku, i dobrze, niech ma dziewczyna cos od zycia;) :lol: hop do góry kluseczko:multi: Quote
iwlajn Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 _beatka_ napisał(a):no to ladnie klusia sie tuczy w schronisku, i dobrze, niech ma dziewczyna cos od zycia;) :lol: hop do góry kluseczko:multi: Klusia jest zachwycająca. Może ktoś ma jakiegoś kłopotliwego pieska w domku? Proszę bardzo, Kluseczek od progu wprowadzi w domu nowe rządy i odpowiednią dyscyplinę:mad: Wystarczy spojrzeć na jej kolegów z boksu- to się nazywa mieć posłuch.:loveu: KOBIETY GÓRĄ!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts