Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hurrra, kochana Kluseczka w domku. Ja wiedziałam że gdzies taki domek jest dla Klusi - to super sunia. Tundra, ja do tych podziękowań się przyłaczam także.

No i oczywiście za ;) pomoc dla Sunika - szopa pracza z Poznania - z ostatniej łapanki.
Ja nie ukrywam, że był to dla mnie ciężki przypadek, urocza miła sunia 7 lat w schronisku - praktycznie bez szans.

Tundra - błagam, choc jedno słówko - czy wszystko ok.
Przepraszam Klusię za offa na jej wątku, może się na ciotke nie pogniewa - wszak poznała Sonika - po zapachu.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, Kaerjot w schronie takie panele położyli, ostatnio remont był:megagrin:

Tak, to jest Klusia już u siebie, potem ciocia B, da nam jeszcze niespodziankę:multi:

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
nie krzyczcie na mnie Ciotki,ale ja skasowałam ten mail!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem,nie wiem,jak to sie stało:( :( :( :(

Posted

[quote name='brazowa1']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
nie krzyczcie na mnie Ciotki,ale ja skasowałam ten mail!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem,nie wiem,jak to sie stało:( :( :( :(

SPŁONIESZ:angryy:

Posted

akucha napisał(a):
Przeciez to można odzyskać, Zajrzyj w "elementy usunęte"

no chyba, że opróżniła ten folder....ja tak czasem sobie zrobię :oops::roll::roll::roll: