Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
wstaw Kasiu,bardzo prosimy,sa fajne (ja robiłam :cool1: )

Wiecie,gdy juz jechalam z Klucha,zadzwonil pewnien pan,ktory powiedział,ze czyta wlasnie ogloszenie na trojmiejskich i gdyby transportu nie bylo,to on ja jutro zawiezie.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i polecił sie na przyszłość.A potem jeszcze dwie osoby wysłaly SMSa,ze zycza nam powodzenia.Nie wiem,czy to dobry pomysł,zeby,gdy juz suczka dojedzie do domu,zamiescic takie podziekowanie dla tego pana i info,ze Klusce sie udało,dzieki łancuszkowi dobrych serc?Jak myslicie.Tak wychowawczo na gdanszczan podziałac :)

Tak, tak, tak!!!!
Wiolu ja jeszcze myślałam nad tym, żeby zamieścić listę psów, które znalazły dom dzięki ogłoszeniom nadmorskim. Wypisać imiona i lata spędzone w schronisku, i ładnie podziękować. Co myślisz?
Ta Pani od Rudzi napisała mi, że cieszy się perspektywami na nowy dom i czeka na telefon, gdzyby coś nie wyszło :lol:

Posted

jaka Klusia szczęśliwa na tych fotkach :) ciekawe czy będą jakieś fotki z nowego domku ?? :)

Kluszeczko kochana....zyczę ci samych radosnych dni, dużo głaskania, spacerków, no i gorszków (a właśnie....maja tam kluskowe groszki ??)

Posted

t Kasiu,Kluska na podroz dostala chrupki od BasiD :)
Na pewno w nowym domku bedzie duuzo jedzonka,ale groszkow....groszkow to juz nie,bo monopol na groszki ma tylko wolontariat sopocki ;)
BaisaD mowila,ze Kluska swietnie tolerowala Jej koty.To tez wazna informacja.
Przejrzalam przed wyjazdem karte Kluski-ona zostala podrzucona na teren schroniska;biedna mala,co ona musiala przezywac,gdy,ktos ja wepchnał za brame i szybko odszedł.

Posted

Dojechalismy troche umeczeni, bo bylo cieplo i trzeba bylo czesto stawac.
Tzn. na miejscu o 1 30 w nocy.
I musze Wam przyznac, ze sama sie niesamowicie ucieszylam kiedy uslyszalam, ze jej nowi panstwo w komplecie on+ ona+ 10 letni synek po nia przyjechali ( a maja w jedna str. tez 60 km).
Proponowalam im , ze ja chetnie do nastepnego dnia przenocuje, a w duchu liczylam na caly dzien z Klusia. A tu figa z makiem!

I jeszcze-
zdjecia brazowej calkowicie oddaja urode Kluni- tu nie mozna sie rozczarowac
a jej charakter tylko potrafi to zauroczenie poglebic- chyba nie tylko ja po tym jak ja poznalam tak to odbieram

Niech zaluja Ci co taka okazje przegapili.

Posted

Klusiurko tak bardzo jestem szczęśliwa a z drugiej strony tak bardzo tęsknie...:-( ale wiem że u Nas w Polsce pewnie jeszcze długo musiałabyś siedzieć w boksie schroniskowym a tak teraz dzięi kochanym cioteczkom które tak bardzo walczyły o wydostanie Cię a potem o wspaniały domek dla Ciebie będziesz nareszcie szczęśliwa:loveu:
Dziękuje Wam :Rose:

PS. Tundra cieszę się że jesteście cali i zdrowi :thumbs: :buzi:

Posted

u nas nikt jej nie chcial a tam ustawiali się po nią w kolejnce:loveu:
Tundra, Brązowa i wszystkie dziewczyny które pomogly klusi, wielkie poklony dla was, jesteście cudowne:multi:

Posted

Tundro :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Tundra napisał(a):
Dojechalismy troche umeczeni, bo bylo cieplo i trzeba bylo czesto stawac.
Tzn. na miejscu o 1 30 w nocy.
I musze Wam przyznac, ze sama sie niesamowicie ucieszylam kiedy uslyszalam, ze jej nowi panstwo w komplecie on+ ona+ 10 letni synek po nia przyjechali ( a maja w jedna str. tez 60 km).
Proponowalam im , ze ja chetnie do nastepnego dnia przenocuje, a w duchu liczylam na caly dzien z Klusia. A tu figa z makiem!

:placz: :placz: :placz: I co, i co??? Jakie było powitanie????
Napisz proszę, jesli znajdziesz trochę czsu.

Kluska dzisiaj spała we własnym domu!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Tundro!!! Dzieki,dzieki,dzieki :)
Pewnie jestes umeczona podroza,ale ile psiakow zostalo uratowanych i dostalo szanse na normalne zycie !A przede wszystkim nasza Kluska;ciesze sie,ze ona ładnie sie zaprezentowala i nie mialas z nia problemow.
Jak tylko odpoczniesz-prosimy o szersza relacje :)

Posted

Kochana Klusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze,obyś już nigdy nie zaznała głodu,chłodu ani zaniedbania,obyś była zawsze szczęśliwa i kochana!!
Nigdy o Tobie nie zapomnimy!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

amelka0 napisał(a):
Kochana Klusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze,obyś już nigdy nie zaznała głodu,chłodu ani zaniedbania,obyś była zawsze szczęśliwa i kochana!!
Nigdy o Tobie nie zapomnimy!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Podpisuję się obiema łapkami :) Żyj długo w zdrowiu i szczęściu Kluseńko!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Krociutko cojuz wiem- dzwonilam

Nowa rodzinka jest zaskoczona, ze Klusia to taki latwy do prowadzenia piesek,
pani spala z nia w duzym pokoju, bo dziewczyna pol nocy, ktora jej zostala, zamiast spac, zwiedzala mieszkanie,
w koncu padla i pospala, ale mieszkania nauczyla sie bezblednie,
poznala ptaszki , patrzyla na nie :) i przechalala pysia, obwachala sie z krolikami :)
zwiedzila ogrod,
no i gotowa jest bezwzglednie do kazdego posilku- malego i duzego i zaden nie ujdzie jej uwagi- ale rodzinka postanowila byc w tym wzgledzie bezwzgledna- zebrania nie popieramy, kilogramy zrzucamy,
wogole sa pod wrazeniem, ze pies jest tak wypielegnowany, tylko nad figura musza popracowac.

Wielkie DZIEKI dla dziewczyn z Warszawy, ktore tak wspaniale wspieraly mnie w piatek!!!

Posted

Pamietam Jak Dalam Ja Na Wybieg Grupowy( Bo Nie Lubie Pawilonu I Bezustannego Zamkniecia W 4 Scianach)brazowa Byla Zalamana I Obawiala Sie Bardzo Ze Ona Sobie Nie Poradzi,,przekonywala Mnie Ze Nie Trafi Do Wejscia I Do Miski ,,ale Dalysmy Jej Kilka Dni Na Udowodnienei Ze Jest Madra I Zaradna I Tak Zrobila,,,,a Co Wiecej Zaczela Rzadzic W Swoim Krolestwie I Wcale Nie Byla Bezradna A Co Do Trafienia Do Misek????to Oj Oj,,,,bardziej Sie Obawiaalam Ze Ona Przecholuje Bo Teraz Do Wyboru Miala Nie Jedna Ale 4,5 Misek ,,,,
Pokazala Klase I Swoja Zaradnosc I Tak Zostala Na Wybiegu ,,,
Tak I Teraz Sobie Doskonale Radzi W Nowym Otoczeniu!!!!zapewne Powoli Przemierza Poszczegolne Fragmenty Ale Niedlugo Bedzie Pomykac Szybko Jak Strus Pedziwiatr,,a Gdzie Miska Z Jedzeniem To Zawsze Bedzie Wiedziec ,,cwaniak Jeden!!!!

Posted

a czy będą jakieś foteczki Kluseczki ??

a powiedzcie mi bo jestem ciekawa, czy jak pies wyjeżdża za granice to musi mieć jakiś paszport czy inny dokument tego typu ??

Posted

Jak się cieszę że już cała i zdrowa w swoim nowym cudnym domku Kluseczka cudna kochana!!!Dzięki wszystki wspaniałym osobom-dzięki,dzięki, dzięki, dzięki.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudownego życia Klusiu!

Posted

t_kasiek napisał(a):

a powiedzcie mi bo jestem ciekawa, czy jak pies wyjeżdża za granice to musi mieć jakiś paszport czy inny dokument tego typu ??

Oczywiscie,musi miec przede wszystkim chip i paszport ,a w paszporcie wazne szczepienia.Do krajow skandynawskich i do Anglii jeszcze badania robione w Puławach.