brazowa1 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Ona 13 maja ,rowno rok temu zostala wystawiona na Dogo. Jutro czeka mnie namacalny dowod na to,ze Kluska wybyla-w jej boksie bedzie pewnie juz inna suczka. Quote
Kar0la Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Klucha się doczekała. Dłuuuugo czekała, ale chyba warto było.:multi: Quote
akucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 brazowa1 napisał(a):wstaw Kasiu,bardzo prosimy,sa fajne (ja robiłam :cool1: ) Wiecie,gdy juz jechalam z Klucha,zadzwonil pewnien pan,ktory powiedział,ze czyta wlasnie ogloszenie na trojmiejskich i gdyby transportu nie bylo,to on ja jutro zawiezie.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i polecił sie na przyszłość.A potem jeszcze dwie osoby wysłaly SMSa,ze zycza nam powodzenia.Nie wiem,czy to dobry pomysł,zeby,gdy juz suczka dojedzie do domu,zamiescic takie podziekowanie dla tego pana i info,ze Klusce sie udało,dzieki łancuszkowi dobrych serc?Jak myslicie.Tak wychowawczo na gdanszczan podziałac :) Tak, tak, tak!!!! Wiolu ja jeszcze myślałam nad tym, żeby zamieścić listę psów, które znalazły dom dzięki ogłoszeniom nadmorskim. Wypisać imiona i lata spędzone w schronisku, i ładnie podziękować. Co myślisz? Ta Pani od Rudzi napisała mi, że cieszy się perspektywami na nowy dom i czeka na telefon, gdzyby coś nie wyszło :lol: Quote
akucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ale w jednym ogłoszeniu można dać tylko 5 fotek :hmmmm: To chyba będzie za mało, co?! Kasiu, gdzie foty???????? Quote
Kasia25 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Droga ku miłości, szczęsciu..................... KU DOMOWI!!!!! Quote
akucha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Komfortowo sobie podróżowała... Siedzi i wygląda, jakby obserwowała co się wokół niej dzieje. Niesamowite! No i te jej piękne oczy! Quote
Celina12 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A jaka uśmiechnięta...Kochana Klusia:loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 jaka Klusia szczęśliwa na tych fotkach :) ciekawe czy będą jakieś fotki z nowego domku ?? :) Kluszeczko kochana....zyczę ci samych radosnych dni, dużo głaskania, spacerków, no i gorszków (a właśnie....maja tam kluskowe groszki ??) Quote
brazowa1 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 t Kasiu,Kluska na podroz dostala chrupki od BasiD :) Na pewno w nowym domku bedzie duuzo jedzonka,ale groszkow....groszkow to juz nie,bo monopol na groszki ma tylko wolontariat sopocki ;) BaisaD mowila,ze Kluska swietnie tolerowala Jej koty.To tez wazna informacja. Przejrzalam przed wyjazdem karte Kluski-ona zostala podrzucona na teren schroniska;biedna mala,co ona musiala przezywac,gdy,ktos ja wepchnał za brame i szybko odszedł. Quote
Tundra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dojechalismy troche umeczeni, bo bylo cieplo i trzeba bylo czesto stawac. Tzn. na miejscu o 1 30 w nocy. I musze Wam przyznac, ze sama sie niesamowicie ucieszylam kiedy uslyszalam, ze jej nowi panstwo w komplecie on+ ona+ 10 letni synek po nia przyjechali ( a maja w jedna str. tez 60 km). Proponowalam im , ze ja chetnie do nastepnego dnia przenocuje, a w duchu liczylam na caly dzien z Klusia. A tu figa z makiem! I jeszcze- zdjecia brazowej calkowicie oddaja urode Kluni- tu nie mozna sie rozczarowac a jej charakter tylko potrafi to zauroczenie poglebic- chyba nie tylko ja po tym jak ja poznalam tak to odbieram Niech zaluja Ci co taka okazje przegapili. Quote
romenka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Klusiurko tak bardzo jestem szczęśliwa a z drugiej strony tak bardzo tęsknie...:-( ale wiem że u Nas w Polsce pewnie jeszcze długo musiałabyś siedzieć w boksie schroniskowym a tak teraz dzięi kochanym cioteczkom które tak bardzo walczyły o wydostanie Cię a potem o wspaniały domek dla Ciebie będziesz nareszcie szczęśliwa:loveu: Dziękuje Wam :Rose: PS. Tundra cieszę się że jesteście cali i zdrowi :thumbs: :buzi: Quote
_beatka_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 u nas nikt jej nie chcial a tam ustawiali się po nią w kolejnce:loveu: Tundra, Brązowa i wszystkie dziewczyny które pomogly klusi, wielkie poklony dla was, jesteście cudowne:multi: Quote
akucha Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Tundro :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Tundra napisał(a):Dojechalismy troche umeczeni, bo bylo cieplo i trzeba bylo czesto stawac. Tzn. na miejscu o 1 30 w nocy. I musze Wam przyznac, ze sama sie niesamowicie ucieszylam kiedy uslyszalam, ze jej nowi panstwo w komplecie on+ ona+ 10 letni synek po nia przyjechali ( a maja w jedna str. tez 60 km). Proponowalam im , ze ja chetnie do nastepnego dnia przenocuje, a w duchu liczylam na caly dzien z Klusia. A tu figa z makiem! :placz: :placz: :placz: I co, i co??? Jakie było powitanie???? Napisz proszę, jesli znajdziesz trochę czsu. Kluska dzisiaj spała we własnym domu!!!!! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
brazowa1 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Tundro!!! Dzieki,dzieki,dzieki :) Pewnie jestes umeczona podroza,ale ile psiakow zostalo uratowanych i dostalo szanse na normalne zycie !A przede wszystkim nasza Kluska;ciesze sie,ze ona ładnie sie zaprezentowala i nie mialas z nia problemow. Jak tylko odpoczniesz-prosimy o szersza relacje :) Quote
amelka0 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kochana Klusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze,obyś już nigdy nie zaznała głodu,chłodu ani zaniedbania,obyś była zawsze szczęśliwa i kochana!! Nigdy o Tobie nie zapomnimy!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 amelka0 napisał(a):Kochana Klusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze,obyś już nigdy nie zaznała głodu,chłodu ani zaniedbania,obyś była zawsze szczęśliwa i kochana!! Nigdy o Tobie nie zapomnimy!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Podpisuję się obiema łapkami :) Żyj długo w zdrowiu i szczęściu Kluseńko!!!:multi: :multi: :multi: Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Udalo Sie !!!!! Dom Jest !!! Szczescie!!!! Ludzie!!!! Niewidoma Kluska,,,otworzyla Komus Oczy !!!! Dziekujemy!!!!! Quote
Tundra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Krociutko cojuz wiem- dzwonilam Nowa rodzinka jest zaskoczona, ze Klusia to taki latwy do prowadzenia piesek, pani spala z nia w duzym pokoju, bo dziewczyna pol nocy, ktora jej zostala, zamiast spac, zwiedzala mieszkanie, w koncu padla i pospala, ale mieszkania nauczyla sie bezblednie, poznala ptaszki , patrzyla na nie :) i przechalala pysia, obwachala sie z krolikami :) zwiedzila ogrod, no i gotowa jest bezwzglednie do kazdego posilku- malego i duzego i zaden nie ujdzie jej uwagi- ale rodzinka postanowila byc w tym wzgledzie bezwzgledna- zebrania nie popieramy, kilogramy zrzucamy, wogole sa pod wrazeniem, ze pies jest tak wypielegnowany, tylko nad figura musza popracowac. Wielkie DZIEKI dla dziewczyn z Warszawy, ktore tak wspaniale wspieraly mnie w piatek!!! Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pamietam Jak Dalam Ja Na Wybieg Grupowy( Bo Nie Lubie Pawilonu I Bezustannego Zamkniecia W 4 Scianach)brazowa Byla Zalamana I Obawiala Sie Bardzo Ze Ona Sobie Nie Poradzi,,przekonywala Mnie Ze Nie Trafi Do Wejscia I Do Miski ,,ale Dalysmy Jej Kilka Dni Na Udowodnienei Ze Jest Madra I Zaradna I Tak Zrobila,,,,a Co Wiecej Zaczela Rzadzic W Swoim Krolestwie I Wcale Nie Byla Bezradna A Co Do Trafienia Do Misek????to Oj Oj,,,,bardziej Sie Obawiaalam Ze Ona Przecholuje Bo Teraz Do Wyboru Miala Nie Jedna Ale 4,5 Misek ,,,, Pokazala Klase I Swoja Zaradnosc I Tak Zostala Na Wybiegu ,,, Tak I Teraz Sobie Doskonale Radzi W Nowym Otoczeniu!!!!zapewne Powoli Przemierza Poszczegolne Fragmenty Ale Niedlugo Bedzie Pomykac Szybko Jak Strus Pedziwiatr,,a Gdzie Miska Z Jedzeniem To Zawsze Bedzie Wiedziec ,,cwaniak Jeden!!!! Quote
iwlajn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nigdzie nie ma takich ludzi jak tu, na Dogo. Nigdzie. Wspaniałe kobiety! Przywracacie wiarę w ludzi!:multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a czy będą jakieś foteczki Kluseczki ?? a powiedzcie mi bo jestem ciekawa, czy jak pies wyjeżdża za granice to musi mieć jakiś paszport czy inny dokument tego typu ?? Quote
deedee77 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak się cieszę że już cała i zdrowa w swoim nowym cudnym domku Kluseczka cudna kochana!!!Dzięki wszystki wspaniałym osobom-dzięki,dzięki, dzięki, dzięki.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudownego życia Klusiu! Quote
wiewiora1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nie nie ,,jak na granicy juz zobacza brazowa to juz przepuszczaja wszystko co sie rusza!!!!! no ma sie te chody!!!!!!!!!!!1:eviltong: :eviltong: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 t_kasiek napisał(a): a powiedzcie mi bo jestem ciekawa, czy jak pies wyjeżdża za granice to musi mieć jakiś paszport czy inny dokument tego typu ?? Oczywiscie,musi miec przede wszystkim chip i paszport ,a w paszporcie wazne szczepienia.Do krajow skandynawskich i do Anglii jeszcze badania robione w Puławach. Quote
Recommended Posts