amelka0 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Od razu mówiłam że Klunia,to Wyjątkowy i Mądry Pies,bo natura naprawdę stara się być sprawiedliwa i tak już jest,że jak czegoś poskąpi(np Klusi wzroku)to czego innego da zawsze w nadmiarze.Takie zwierzaki (tak jaki i kalecy ludzie) mają wyczulone wszystkie inne zmysły,są bardziej wrażliwe,dojrzałe,wszystko zapamiętują w mig i biegiem się uczą. Klusia jest WSPANIAŁĄ SUNIĄ(choć niedowidzącą)!!!!! Kto tego nie widzi sam jest ślepy!!!! Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 W takim razie, Kluska w górę!!! Szukamy domu!!! Mądra Kluska... Musiała mieć dobrych ludzi, ciekawe, jaka jest jej historia? Quote
iwlajn Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cioteczki wiem że zaniedbałam Kluchę ale spod materiałów do magisterki nie mogę się wygrzebać. Trzymajcie, proszę, kciuki za moje badania. Zaczynam od wtorku. Quote
amelka0 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Więc trzymam kciuki za Kluseczkę i za Ciebie:thumbs: Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Iwlajn, trzymam mooocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Dasz sobie radę dziewczyno z Mazur!!! Quote
brazowa1 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 odkad Kluska zauwazyla,ze nagrodke dostaje za wykonanie komendy,stara sie robic dla mnie wszystko naraz :) nawet nie proszona. Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 A ja zle zrozumialam.Pomoc temu drugiemu psu,nie ma nic wspolnego z Kluska :) Zaproszenie dla Kuchy jak najbardziej aktualne,co wiecej,juz od pewnego czasu jest rodzina,ktora na powaznie sie suczka interesuje. Quote
t_kasiek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 brazowa1 napisał(a):co wiecej,juz od pewnego czasu jest rodzina,ktora na powaznie sie suczka interesuje. a mozna prosic o cos wiecej czy to narazie tajemnica ?? :) Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Coz,interesuja sie Kluska nieprzerwanie od ponad miesiaca,rokuja,wypytuja o wszystko,dostali pakiet jej fotek.Tundra ich magluje,a oni ciagle rokuja na bycie rodzina dla Kluski. Wiec wyglada to dobrze i obiecujaco. Quote
iwlajn Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Brązowa, to cudownie!!!!! Kluska ma w końcu szansę na domek!!! Nie mogło być lepszej wiadomości!!! Quote
t_kasiek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 no to po cichutko (zeby ze zapeszac) 3mam kciuki !!!!!!!! Quote
amelka0 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Klusia to Wspaniała i Bardzo Mądra Sunieczka i musi w końcu Domek Znaleźć!! Quote
Kasia25 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dawno mnie tu nie było, a Klusi takie wieści, to co trzymamy! Quote
brazowa1 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wiec tak-rodzina po prostu czeka na Kluchona. Zeby zabezpieczyc los Kluski z kazdej strony-w razie niepowodzenia (niepowodzenia nie bedzie,ale musimy byc pewni,kto bedzie trzymał piecze nad losem Kluski na obczyznie) suczka bedzie pod opieka Tundry. Data wyjazdu z Polski-17 maj.Na ten dzien MUSIMY znalezc transport,po prostu musimy.ewentualnie dzien,dwa dni wczesniej. ufff,wglada wszystko dobrze:) Quote
pidzej Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 stop adopcjom zagranicznym:lol: pamietajcie o patch75,ktora jezdzi czasem olsztyn wawa i olsztyn 3city. Quote
t_kasiek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Klusia jednak wyjedzie z Polski :( trochę mi smutno....ale bardzo się ciesze, że nareszcie będzie miała domek !!!!!!! Quote
quasimodo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tylko czy Klusia zna niemiecki?:evil_lol: Szkoda, że wyjeżdża, ale najważniejsze, żeby była szczęśliwa!!! Quote
brazowa1 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Oj tam, Pidzej,moje "stop" nie dotyczylo adopcji przemyslanych :) Kluchon nie zna niemieckiego,wlasciciele beda sie musili nauczyc komend głosowych po polsku,bo Klucha fajnie je wykonuje,a na gesty nie reaguje. Skontaktowalam sie z "Rottka" ,moze oni pomoga przy transporcie. Klucha znowu przytyła,nawet grubsza niz byla...no dieta jak nic,od razu powinna byc... Quote
Ada-jeje Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jaka cudowna wiadomosc, chcialoby sie takie czytac kilka razy na dzien. Powodzenia Klucha w nowym domu, badz szczesliwa.:multi: :multi: :multi: Quote
t_kasiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hej Kluseczko....szykujesz sie juz do drogi ? czy jeszcze za wczesnie :) tylko nie zapomnij zabrac smakołyków ;) Quote
amelka0 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja też się cieszę,chociaż nie kryję,że również się troszkę...boję.Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki,tylko trochę przeraża mnie to,że na paru wątkach,co psy do Niemiec jechały i wszyscy tak się cieszyli,potem wątek się urywał i chociaż cioteczki dalej pisały,pytały,to....pozostawały bez odpowiedzi.Jak nie ma żadnych informacji,fotek itd,to człowiek zaczyna się wtedy bać,czy wszystko jest w porządku,czy pies nie został oddany do jakiegoś obcego znów schronu itd.Mam nadzieję jednak,że u Kochanej Kluseczki będzie wszystko dobrze,ale proszę niech wątek Kluni się od razu nie urywa,przyślijcie nam potem raz-czasem Jej fotki;) Quote
Recommended Posts