Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

t_kasiek napisał(a):
patrzecie wszyscy jaka jestem piękna :!:

no i co - jest jakas szansa na domek w Polsce czy niee....bo straciłam troche kontkaty i nie wiem co sie dzieje :(

na domek w Polsce nie ma widokow.Pomoc dla niewidomej Kluchy zaoferowala Tundra :) DT i szukanie domu w Niemczech.

ale ciagle liczymy na to,ze sie uda Klusce znalezc kogos blisko.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z psiakow, których wątki obserwuję odkad zalogowałam sie na dogo tylko Kluska i Stęskniony nie znależli domku.....:(
nawet Muszka będzie miała swojego pana....Ivi, Tinka, Munio, Zołza, Adka....pewnie o kims jeszcze zapomniałam - a no Barry, Wodnik.....Klusio - ty tez musisz znaleść domek !!

Posted

Klusiu kochanie tak bardzo chcialabym ci przyniesc szczescie zagladajac tu do ciebie. Jakis czas temu weszlam na watek Szoka wyrzuconego z samochodu i tez slepego. A dzis juz przeczytalam i zobaczylam fotke z nowego z nowego domku. Klusiu mysle ze i ty znajdziesz wkrotce domek, chyba nie wypatrzyli cie jeszcze zadni starsi ludzie do ktorych ty pasujesz idealnie.Przeciez ty juz nie masz tyle energi na dlugie spacerki dlatego jestes wymarzonym pieskiem dla osob starszych. Wierze w to ze to juz niedlugo nastapi, powodzenia ci zycze w szukaniu domku.

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Czarodziejka']Gdzie te foty?

No są ... ale tylko trzy :mad: .