brazowa1 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 t_kasiek napisał(a):patrzecie wszyscy jaka jestem piękna :!: no i co - jest jakas szansa na domek w Polsce czy niee....bo straciłam troche kontkaty i nie wiem co sie dzieje :( na domek w Polsce nie ma widokow.Pomoc dla niewidomej Kluchy zaoferowala Tundra :) DT i szukanie domu w Niemczech. ale ciagle liczymy na to,ze sie uda Klusce znalezc kogos blisko. Quote
Czarodziejka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kluseczko...jesteś taka śliczna, że domek ci trzeba znaleźć! Quote
t_kasiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kurcze....czuję się taka bezsilna, że nie mogę pomóc....Kluseczko :( przepraszam Quote
quasimodo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pokaż sie wszystkim Klusiaczku! Może kogos oczaruje taka piękna i biedniutka suncia! Quote
t_kasiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 czesc Kluseczko - na dobranoc hopsamy do gory !! Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Może jednak, moze ktoś... Tyle niewidimych piesków w nowych domach, dlaczego nie Kluska? :-( Quote
t_kasiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 z psiakow, których wątki obserwuję odkad zalogowałam sie na dogo tylko Kluska i Stęskniony nie znależli domku.....:( nawet Muszka będzie miała swojego pana....Ivi, Tinka, Munio, Zołza, Adka....pewnie o kims jeszcze zapomniałam - a no Barry, Wodnik.....Klusio - ty tez musisz znaleść domek !! Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Klusiu kochanie tak bardzo chcialabym ci przyniesc szczescie zagladajac tu do ciebie. Jakis czas temu weszlam na watek Szoka wyrzuconego z samochodu i tez slepego. A dzis juz przeczytalam i zobaczylam fotke z nowego z nowego domku. Klusiu mysle ze i ty znajdziesz wkrotce domek, chyba nie wypatrzyli cie jeszcze zadni starsi ludzie do ktorych ty pasujesz idealnie.Przeciez ty juz nie masz tyle energi na dlugie spacerki dlatego jestes wymarzonym pieskiem dla osob starszych. Wierze w to ze to juz niedlugo nastapi, powodzenia ci zycze w szukaniu domku. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=83266#83266 Kluseczka na kolejnym forum :lol: Quote
brazowa1 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dziekujemy Kamcia :) Kluchol dzielnie czeka w schronisku . Quote
wiewiora1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no nasz grubasek czeka i czeka oby sie doczekal ,,,bo to prawda wiele idzie a ona wciaz oczekuje na swoja szanse:placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='brazowa1']Dziekujemy Kamcia :) Proszę bardzo :razz: . Czarodziejka - masz animowany podpis :evil_lol: . Zaraz i ten ci usuną :evil_lol: Btw: Konkurs na dogomaniaka miesiąca :multi: Zapraszam :multi: Quote
brazowa1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 fotki (z wczoraj) specjalnie dla cioteczek,ktore boja sie,ze mala schudła zbyt mocno :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Czarodziejka']Gdzie te foty? No są ... ale tylko trzy :mad: . Quote
Recommended Posts