_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 juz pare pieskow znalazlo domki przez allegro, trzeba wierzyć ze i tym razem się uda, bo szkoda byloby zeby taka laleczka sedziala w schronisku i mizierniala:roll: Quote
jnk Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 iwlajn napisał(a):Klusek zaprasza do odwiedzin. Bardzo mile widziane będą smakołyki:evil_lol: Ale czy wskazane :cool3: Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jnk napisał(a):Ale czy wskazane :cool3: Bardzo słuszna uwaga. Ale o jej figurę niech się martwi przyszły właściciel:razz: A teraz, to niech Klusia ma coś z tego schroniskowego życia:loveu: Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Bardzo się cieszę Ciociu Akucho, że się podobało. A Klusia bardzo cioteczce dziękuje, że ktoś chciał o niej posłuchać i to całego opowiadania.:loveu: Quote
jnk Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 iwlajn napisał(a):A teraz, to niech Klusia ma coś z tego schroniskowego życia:loveu: W psychologii to się nazywa jedzenie kompulsywne :) Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jnk napisał(a):W psychologii to się nazywa jedzenie kompulsywne :) A w schronisku to się nazywa branie z życia tego, co najlepsze:evil_lol: Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 jnk napisał(a):Ok. Poddaję się! :evil_lol: No ja myślę;) Niech Klusia je sobie do woli, na zdrówko, a co tam... Dobranoc wszystkim.... Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dobranoc, a jak następnym razem bedziecie u malutkiej to koniecznie pomiziajcie ją i ode mnie;) Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Oczywiście cioteczko Beatko, masz to jak w banku. :loveu: Mizianko ode mnie będzie we wtorek, od brązowej1 pewnie w niedzielę:multi: Quote
_beatka_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 dzien dobry wszystkim:multi: dziś juz mamy weekend, która z citeczek bedzie u naszego paczusia?moze jakieś fotki nowe z jedzenia tych smokolyków by się zrobic dalo?:cool3: Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja również witam... i zabieram się za sprzątanie... a która z kochanych cioteczek nie głosowała w akcji Puriny, co?:mad: Czasu mało a tu głosować trzeba. Cioicie kochane do roboty!! Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='_beatka_']ja mam alibi bo glos juz oddalam:lol: No to pięknie ciociu beatko :loveu: ale tam widzę u innych cioteczek brakuje banerka:mad:. No to jak będzie? Quote
_beatka_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 no to rozumiem, ze jestem ulaskawiona?:cool3: Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='_beatka_']no to rozumiem, ze jestem ulaskawiona?:cool3: Pewnie, Ciocia Beatka spisala się na 6:loveu: Quote
_beatka_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :laugh2_2: dziekuję, dziękuje:multi: a co u naszej kluseczki slychac?na kiedy planowane sa odwiedziny?:cool3: Quote
_beatka_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 kliknij w moj banerek, tam będzie pokolei napisane co musisz zrobic żeby moc oddac wazny glos ktory jest rownowazny do 1kg karmy dla psow ze schronisk;) Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='_beatka_']:laugh2_2: dziekuję, dziękuje:multi: a co u naszej kluseczki slychac?na kiedy planowane sa odwiedziny?:cool3: No właśnie tak się cudnie złożyło, że jutro rano lecimy z ciocią brązowa1 do schroniska, bo ciocia ma dyżur, a ja ją odwiedzę i przypilnuję żeby dobrze pracowała:mad: i o Klusi nie zapomniała:loveu: Tak że jakieś małe opowiadanko będzie jutro wieczorkiem. Proszę czekać i ćwiczyć się w cierpliwości. Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='jnk']A jak się w tej akcji głosuje? O co chodzi? Umieść taki banerek w swoim podpisie jak my mamy, zaloguj się na molosach. Tylko uwaga aktywowanie konta jest 2stopniowe, dopiero jak dostaniesz 2 odpowiedzi z Forum Molosów na swojego maila będziesz mieć aktywne konto. Wtedy wchodzisz na http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4673 wypełniasz ankietę i wklejasz post: Biorę udział w IV Akcji Charytatywnej PURINA z Molosami dla psów w potrzebie, z cyklu Mam Serce dla Psów. Pomagam w zdobyciu 300 kg karmy dla 1 z 8 schronisk. Za mój post, psy w schronisku dostaną od Mecenasa obchodów roku "Żywienie i witalność psa" 1 kg KARMY. A pod spodem wklej link do Twojego profilu z podpisem na Dogomanii, gdzie widać baner akcji. Quote
_beatka_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 dziewczyny kto to jest baba jafga?to jakiś postarch schroniska? jakaś sunia rzeźnika?:diabloti: że mowicie o niej jak o największym potworze? Quote
iwlajn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oj niedobrze:shake: niedobrze. To chyba kara za mój ostatni post:evil_lol: Ale ja żartowałam, nie będę cioci brązowej1 pilnować:loveu: A do kąpieli poproszę Klusię:multi: Quote
Recommended Posts