Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kluska, czy ty wiesz, że z ciebie miniaturowy pies:crazyeye: :crazyeye:
Więc, jedz sobie Kluseczko, wogóle się nie przejmuj, bo coś zmalałaś ostatnio, podobno.........

Umre, kiedys przez to dogo:megagrin: :megagrin: :megagrin:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja juz nic nie rozumiem:crazyeye: Z jednej strony do mojego, dobrego domku, Kluska nie mogla pojsc. Miala pojsc do tego domku z tej organizacji, gdzie Tundra zalatwiala. I teraz w rezultacie dalej siedzi w schronisku i domu nie ma. O co to wlasciwie chodzi? Bo zaczynam miec wrazenie, ze juz nie o to ,aby Kluska dom znalazla. Gdyz ten juz mogla miec. Czyli lepiej, aby dalej w schronisku siedziala i pilnie dalej w gore byla podnoszona. Czy ktos moze o suni tez pomyslal? :placz: A do tego, mojego domku pojedzie 14 letnia sunia, ktora juz 10 lat w schronisku siedzi. A mogla tam Kluska byc.:angryy:

Posted

Nie Ma Tego Zlego Co By Na Dobre Nie Wyszlo,,,,przynajmniej Jednej Suczce Sie Udalo,,10lat W Schronie To Wiecznosc!!!ja Zawsze Jestem Za Kolejka Pierwszenstwa,,najpierw Musza Isc Te Dlugo Siedzace ,,,wiec I Tak Sie Stalo I Dzieki Bogu,,super Pajunia Ze Przerwalas Smutny 10letni Zywot Sunce,,zabierasz Ja Do Siebie!!!!10 Lat To Wiecznosc..a My Szukamy Dalej,,,moze Ktos Sie Zglosi Dalej,zainteresuje Sie Tu W Poblizu Nasza Sliczna Grubaska

Posted

tez tak uwazam.Na razie Kluska rzadzi w boksie sama z rudym Miskiem (oddany przez rodzine,gdy jego Pan zmarł,z zazaleniem,ze pies jest wredny,bo słuchał tylko tescia i moze w schronisku ktos go wychowa,Misiek cierpial niesamowicie....)