Kasia25 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kluska, czy ty wiesz, że z ciebie miniaturowy pies:crazyeye: :crazyeye: Więc, jedz sobie Kluseczko, wogóle się nie przejmuj, bo coś zmalałaś ostatnio, podobno......... Umre, kiedys przez to dogo:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
kaerjot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale cóż by to była za przyjemna śmierć ; Quote
kaerjot Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 O kurczaki, to może ja sobie założę wątek :cool1: Quote
pajunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No to ja juz nic nie rozumiem:crazyeye: Z jednej strony do mojego, dobrego domku, Kluska nie mogla pojsc. Miala pojsc do tego domku z tej organizacji, gdzie Tundra zalatwiala. I teraz w rezultacie dalej siedzi w schronisku i domu nie ma. O co to wlasciwie chodzi? Bo zaczynam miec wrazenie, ze juz nie o to ,aby Kluska dom znalazla. Gdyz ten juz mogla miec. Czyli lepiej, aby dalej w schronisku siedziala i pilnie dalej w gore byla podnoszona. Czy ktos moze o suni tez pomyslal? :placz: A do tego, mojego domku pojedzie 14 letnia sunia, ktora juz 10 lat w schronisku siedzi. A mogla tam Kluska byc.:angryy: Quote
wiewiora1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie Ma Tego Zlego Co By Na Dobre Nie Wyszlo,,,,przynajmniej Jednej Suczce Sie Udalo,,10lat W Schronie To Wiecznosc!!!ja Zawsze Jestem Za Kolejka Pierwszenstwa,,najpierw Musza Isc Te Dlugo Siedzace ,,,wiec I Tak Sie Stalo I Dzieki Bogu,,super Pajunia Ze Przerwalas Smutny 10letni Zywot Sunce,,zabierasz Ja Do Siebie!!!!10 Lat To Wiecznosc..a My Szukamy Dalej,,,moze Ktos Sie Zglosi Dalej,zainteresuje Sie Tu W Poblizu Nasza Sliczna Grubaska Quote
Betbet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tak czytam i mam wrażenie, że nie łapię, ale Kluska idzie w górę!!! Quote
Betbet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no to dalej w górę zanim nie wyjdę i nie będę mogła już podrzucać!!!! Quote
supergoga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moja słodka Kluseczka - nadal czeka na ten najlepszy domek na świecie. Bardzo go potrzebuje. Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Klusia maszeruj na górę (wiem, że cięzko) Quote
Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kluska w górę !!! Skoro Ty nie możesz nikogo zobaczyć:( To żeby zobaczyli Ciebie!!! Quote
t_kasiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 w gore w gore !! do nowego domku !!....tylko gdzie on jest :( Quote
Kasia25 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ona, zobaczy swego pana....... sercem całym go zobaczy!! Klusia.............. wiecie jaka ona ładna, miła i apetyczna! Quote
t_kasiek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kluseczka wraca na poczatek...jest sobota, ludzie nie ida do pracy...moze dzis ja ktos zobaczy i zapragnie dac jej szczescie !! Quote
Betbet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kluseczka stań się sobotnią radością dla jakiejś rodzinki!!!!! Quote
Magdarynka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kluska po raz kolejny wystawiona na Allegro...:roll: Quote
t_kasiek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja mysle, ze domke juz szuka Kluseczki tylko jeszcze nie wpadl na jej trop !! Quote
brazowa1 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 tez tak uwazam.Na razie Kluska rzadzi w boksie sama z rudym Miskiem (oddany przez rodzine,gdy jego Pan zmarł,z zazaleniem,ze pies jest wredny,bo słuchał tylko tescia i moze w schronisku ktos go wychowa,Misiek cierpial niesamowicie....) Quote
_beatka_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 boże ludzie to mają pomysly:angryy: a nie pomyslal, żeby najpierw samego siebie wychować?:mad: Quote
Recommended Posts