wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 OJ TA NASIA KLUSIA,,ZA KAWALEK SMAKOLYKA SPRZEDALABY SIE NA KONIEC SWIATA ALBO I JESZCZE DALEJ,,JA DZIS ODSTAWILAM WSZELKIE CVZEKOLADY,,KLIENCI TAK O MNIE DBAJA ZE NAWET CZEKOLADKI PRZYNOSZAI JESZCZE PYTAJA JAKIE PREFERUJE,,,ODP ZE WSZYSTKIE A ZWLASZCZE TE Z ORZECHAMI,,,MIMO JEDNAK ZE OPOWIEDAM IM O SADELKU I CORAZ TO NOWYCH PRYSZCZYKACH POCZEKOLADOWYCH,,,PODAROWANKI NIE USTAJA,,,WIEC ZACZYNAM JE CHOWAC DO SZUFLAD,,, a NASZEJ KLUSCE TEZ PRZYDALABY SIE MALA DIETA,, WIEM WIEM ONA PO PROSTU JUZ TAK WYGLADA POCIESZNIE.. A CO DO TESKNOTY ,,,TO MOJA JEST WIELKA,,,WIEC JAK PRZYJADE TO MOJE PIERWSZE KROKI BEDA,,,,,,,,,,,,,,, Quote
brazowa1 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Iwlajn,wezmie je oba....wroci bez nosa i reki,ale szczesliwa...:diabloti: Oj,Kluska,co my na twoim watku gadamy. Quote
tania Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witamy Klusię na pierwszej stronie:loveu: Quote
iwlajn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ja wiem czemu Kluska tak je. Ona pewnie myśli, że jak będzie tak jeść to się zrobi większa i szybciej ktoś ją zauważy i do domu weźmie. Quote
Kasia25 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Och Kluska, taka mała niewidoma a jaka twarda babka z niej! Ona chce do domu///////// Quote
iwlajn Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 akucha napisał(a):To jeszcze kilka miesięcy i będziemy musiały szukać domu nie dla Kluski, ale dla słonia :cool3: Jeszcze kilka miesięcy i jak dalej Kluska będzie bez domu to sama ją wezmę. Jak skończę studia i normalną pracę zacznę. Quote
brazowa1 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Iwlajn,to juz domu na parterze szukaj albo z winda :razz: ,bo słonia na pietro nie wtachasz. Kluska,do domu marsz! Obnosze Kluske po watkach,ale ona jak zaczarowana... Quote
kaerjot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Straszycie Klusię dietą i chowa się nam dziewczyna na tyłach Quote
iwlajn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pasibrzuch Nadmorski- super, podoba mi się nowa ksywka Kluchy:) Quote
iwlajn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No dobra, niech ci będzie, smakołyki na spacer będę zabierać tylko w jednej kieszeni... Quote
Kasia25 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Skoro ona w schronisku jest od roku, to co się z nią działo wcześniej.............. Przecież miała swoich ludzi.............. Nowy, prawdziwy, kochający dom, potrzebny............... Quote
iwlajn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tak, dom potrzebny, Małą odchudzać trzeba. A w schronie to nie przejdzie, w schronie z miseczki sąsiadów można coś uszczknąć. Quote
kaerjot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dziś widziałam na ulicy starszą panią, a za nią z nosem przyklejonym do płaszcza szedł spanielek. Pani weszła do sklepu, a psisko czekało przy drzwiach, węsząc w kierunku każdego kto wychodził. Schyliłam się, pogłaskałam aksamitny pysiek, to był baaaaardzo stary piesek i ................ ślepy. Ten piesek ma dobrą starość u boku ukochanej pani. Wszystkie tak powinny. Quote
iwlajn Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Wiecie co, ja myślę, że to przez nas Kluska tak tyje. My tu o mafii gadamy, no i Kluska jak na mafiosa przystało próbuje wyrobić muskulaturę. A myśmy się na niej nie poznały. Quote
kaerjot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Poznałyśmy się, mnie usiłowała raz uszkodzić. Za mały kawałek w ręku miałam, to i palca hapnęła hihihihihi Quote
brazowa1 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 nieprawda.... ciotka zle groszka trzymała. Quote
kaerjot Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To poproszę o instrukcję. A Kluska i tak jest słodka i cudowna Quote
ekardas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Słuchajcie ja myślę że w adopcji Kluski pomogły by wnuczki, siedza przy kompie, zapytaj Babci -opowiedz o klusce, ona wypełni dni do starości, Kluseczko szukaj rąbka spódnicy, cóz ! jej pozostaje tylko węch, ale jaki!!!!! Quote
iwlajn Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 brazowa1 napisał(a):nieprawda.... ciotka zle groszka trzymała. :cool2::roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia25 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A ja chciałam z Klubem Seniora nawiązać kontakt i mnie "olali". Nie pozdrawiam Cię brzydalu! będe próbować dalej:diabloti: Kluseczko, Ciapuś dostał szanse, ty też się doczekasz! Quote
kaerjot Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A na to czekanko nasza Klusia zbiera sadełko Quote
tania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kaerjot napisał(a):A na to czekanko nasza Klusia zbiera sadełko to dobrze przynajmniej będzie jej ciepło;) Quote
Recommended Posts