Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OJ TA NASIA KLUSIA,,ZA KAWALEK SMAKOLYKA SPRZEDALABY SIE NA KONIEC SWIATA ALBO I JESZCZE DALEJ,,JA DZIS ODSTAWILAM WSZELKIE CVZEKOLADY,,KLIENCI TAK O MNIE DBAJA ZE NAWET CZEKOLADKI PRZYNOSZAI JESZCZE PYTAJA JAKIE PREFERUJE,,,ODP ZE WSZYSTKIE A ZWLASZCZE TE Z ORZECHAMI,,,MIMO JEDNAK ZE OPOWIEDAM IM O SADELKU I CORAZ TO NOWYCH PRYSZCZYKACH POCZEKOLADOWYCH,,,PODAROWANKI NIE USTAJA,,,WIEC ZACZYNAM JE CHOWAC DO SZUFLAD,,,
a NASZEJ KLUSCE TEZ PRZYDALABY SIE MALA DIETA,,
WIEM WIEM ONA PO PROSTU JUZ TAK WYGLADA POCIESZNIE..
A CO DO TESKNOTY ,,,TO MOJA JEST WIELKA,,,WIEC JAK PRZYJADE TO MOJE PIERWSZE KROKI BEDA,,,,,,,,,,,,,,,

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
To jeszcze kilka miesięcy i będziemy musiały szukać domu nie dla Kluski, ale dla słonia :cool3:

Jeszcze kilka miesięcy i jak dalej Kluska będzie bez domu to sama ją wezmę. Jak skończę studia i normalną pracę zacznę.

Posted

Skoro ona w schronisku jest od roku, to co się z nią działo wcześniej..............
Przecież miała swoich ludzi..............
Nowy, prawdziwy, kochający dom, potrzebny...............

Posted

Dziś widziałam na ulicy starszą panią, a za nią z nosem przyklejonym do płaszcza szedł spanielek. Pani weszła do sklepu, a psisko czekało przy drzwiach, węsząc w kierunku każdego kto wychodził. Schyliłam się, pogłaskałam aksamitny pysiek, to był baaaaardzo stary piesek i ................ ślepy. Ten piesek ma dobrą starość u boku ukochanej pani. Wszystkie tak powinny.

Posted

Wiecie co, ja myślę, że to przez nas Kluska tak tyje. My tu o mafii gadamy, no i Kluska jak na mafiosa przystało próbuje wyrobić muskulaturę.
A myśmy się na niej nie poznały.

Posted

Słuchajcie ja myślę że w adopcji Kluski pomogły by wnuczki, siedza przy kompie, zapytaj Babci -opowiedz o klusce, ona wypełni dni do starości, Kluseczko szukaj rąbka spódnicy, cóz ! jej pozostaje tylko węch, ale jaki!!!!!

Posted

A ja chciałam z Klubem Seniora nawiązać kontakt i mnie "olali". Nie pozdrawiam Cię brzydalu! będe próbować dalej:diabloti:

Kluseczko, Ciapuś dostał szanse, ty też się doczekasz!