oktawia6 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 kochana Klusia musi mieć wspaniały domek:loveu: Quote
iwlajn Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Klusia jest taka dobra, łagodna. Może trafić do domku, gdzie jest już jakiś piesek. Bo z kolegami z wybiegu dogaduje się znakomicie. Quote
iwlajn Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Tak, jest: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=107013810 Quote
iwlajn Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Mała pociecha:loveu: piękne ma te krągłości:cool3: Jutro odwiedzam schronisko i uroczyście obiecuję wziąć Kluseczka na spacer:multi: Quote
oktawia6 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Klusia jak będzie w domu to będzie na ligchcie-co by długo żyła bez obciążania stawów-dobry pan lub pani na pewno zajmą się jej dietą:loveu: Quote
iwlajn Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='akucha'] Nie mogę, nie mogę uwierzyć, że te przepiękne bursztynowe oczy są niewidzące!?!?! jaka ona jest piękna :loveu: Prawda? Trudno uwierzyć, że Klusia jest niewidoma. Na szczęście zmysł wzroku nie jest dla piesków tak istotny, więc na ogół naprawdę świetnie radzą sobie bez niego. Suczka mojej babci ma 16 lat, nie widzi, nie słyszy ale zachowała jeszcze zmysł węchu, więc ciągle po zapachu rozpoznaje domowników i cieszy się z ich powrotów do domu jak dawniej. Coś wspaniałego:laugh2_2::laugh2_2: Quote
jnk Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Fakt, zwierzaki radzą sobie ze swoimi niedostatkami jakoś lepiej, niż ludzie :roll: . Nawet w tym nas przewyższają :cool3: . Quote
Magdarynka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Niestety nikt jej na Allegro nie obserwuje...:-( Ale może ktoś o nią pytał...? Quote
oktawia6 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Klusiu a to odemnie dla ciebie P.S. ale złośliwa cioteczka:diabloti: :calus: Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Oto opowiadanko z wizyty u Klusi, ze specjalną dedykacją dla cioci Akuchy:loveu:: Tak jak obiecałam, odwiedziłam wczoraj Klusię. Kiedy weszłam do pawilonu od strony kuchni, Kluska zaraz podeszła do mnie i zadzierając nosek do góry, zaczęła łowić zapachy. One zainteresowały ją zdecydowanie najbardziej.:eviltong: Myślę, że ta mała panienka w przyszłym domku doceni każdą kuchnię.:cool3: Rzeczywiście robi się coraz bardziej okrąglutka. Sądzę, że jako dama dostaje pierwszeństwo do miski, bo z boksu w którym siedzi wygląda najlepiej, można by rzec najpełniej, a jej towarzyszom jakoś udało się zachować smukłe kształty:razz: Trzej kawalerowie Kluseczki to terierowaty dziadziuś; starszy, długowłosy, ślicznie podpalany bardzo spokojny i troszkę wystraszony piesek oraz młodszy, szczuplutki, brazowy. To pewnie ulubieniec brązowej1 :lol: :wink: Kluseczce o słusznych kształtach przydałyby się długie spacerki;), a tu w schronisku wychodzi tylko na troszkę, bo tyle innych piesków czeka. Spacery z nią są wyjątkowe- wszystko ją interesuje, wszystko cieszy. Mimo, że nie jest już szczeniaczkiem nadal zachowała w sobie jego radość. Dla przyszłego właściciela panna Kluseczka będzie ogromną pociechą, bo i jemu będzie się zawsze udzielał jej optymizm i pozytywny nastrój.:loveu: Klusek zaprasza do odwiedzin. Bardzo mile widziane będą smakołyki:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 boze jaka piekna kluseczka...nie ma nia zadnego zainteresowania? Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No właśnie nie ma.:shake: Ale czekamy, może ktoś wypatrzy to cudo.:loveu: Quote
iwlajn Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Brązowa1, ja bardzo chętnie zaopiekuję się Twoimi ulubieńcami. No może poza Babą Jagą:evil_lol: W końcu im lepiej poznam pieski, które miały to szczęście znaleźć się na forum i być pokazane światu, tym lepiej mogę poznać ich zalety i przedstawić je przyszłemu właścicielowi. Bo nie wątpię, że taki się znajdzie:loveu: A Klusi trudno nie kochać więc nawet kiedy jest nawał pracy i nie ma jak iść z pieskami na spacer, zawsze muszę ją choć na chwilkę zobaczyć. Jest strasznie optymistycznym akcentem w tym schronisku, a spacer z nią nagrodą za pracę. Quote
Recommended Posts