Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nasza czarna pociecho wskakuj na pierwsze strony , moze to cie poratuje
Hop . hop czy jest tam ktos,,, my czekamy , a le jak bardzo mocno nasza kluska, to nie macie pojecia...
Codziennie zaglada cierpliwie zza krat, na pawilon przezktory przechadzaja sie ludzie majacy w planach adoptowac nasza psine,,,
Moze ona i nie widzi , ale czuje cala sytuacje , ktora sie wokol dzieje..
Na pewno rozumie , ze inne psiaki ida, i zastanawia sie zapewne co z nia nie tak , ze nie ma chetnych na nia,
A no nic z toba Kluska nie tak , nie jestes niewidoma sierotka, tylko odwarzna , samodzielna psina ktora kiedys stracila wzrok , ale nie chec do zycia i radosnego w nim uczestniczeniu,
Hop do gory

Posted

to fakt, ze Kluska nauczyla sie radzic sobie pomimo slepoty, ten piesek potrzebuje, zeby ktos o niego zadbal i jestem absolutnie pewna, ze miloscia ktora za to okaze bedzie moglo sie nakarmic kilkadziesiat osob, bo to jest po prostu ciasteczkowy potwor, slodycz wcielona

Posted

[quote name='wiewiora1']No nasza czarna pociecho wskakuj na pierwsze strony , moze to cie poratuje
Hop . hop czy jest tam ktos... my czekamy , ale jak bardzo mocno nasza Kluska, to nie macie pojecia...
Codziennie zaglada cierpliwie zza krat, na pawilon przez ktory przechadzaja sie ludzie majacy w planach adoptowac nasza psine,,,
Moze ona i nie widzi , ale czuje cala sytuacje , ktora sie wokol dzieje..
Na pewno rozumie , ze inne psiaki ida, i zastanawia sie zapewne co z nia nie tak , ze nie ma chetnych na nia,
A no nic z toba Kluska nie tak , nie jestes niewidoma sierotka, tylko odwazna , samodzielna psina ktora kiedys stracila wzrok , ale nie chec do zycia i radosnego w nim uczestniczeniu,

Wiewiora1 pieknie piszesz o naszych psach ,wiem,ze tesknisz za nimi.I mam nadzieje,ze niedlugo bede mogla napisac :wiewiora1,Kluska zaadoptowana!

Szukamy dobrego czlowieka!

Posted

Zyczę Ci Kluseczko wspaniałego domku...Taki słodki psiaczek:loveu: ,a taki biedny...Ja bardzo chętnie wzięłabym sunię do siebie,ale mam psiaki na tymczasie...i nie dam rady...:shake: ...a mama to chyba by mnie z domu wyrzuciła...przy 5 psiaku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Niezwykła Kluseczka czeka na dom!!

Posted

Kluska była wczoraj na spacerze. Weszłam do jej boksu- podstawiały się jej kumple ale chodzi Klusia. I tak jak wraca jest intensywnie obwąchiwana ale odgryzie się i po sprawie a chłopcy mogli by się pokłócić, więc nie chodzi żaden.
Klusia na spacerku podchodziła do mnie, owszem ale zaraz węszyła za smakołykiem. Powiedziałam jej, że i tak za dobrze wygląda i były tylko głaskanki. Chyba była zadowolona, bo ogonek jej chodził i cierpliwie znosiła moje przytulanie.