Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Troche" robi WIELKA ROZNICE,Wigor jest ladniejszy :eviltong:

Kluska byla dzis na spacerku,poczesalam sunie,dostala chrupka (jednego,bo gruba),niestety,zaczela popadac w marazm,juz nie jest ta usmiechnieta sunia.

Szkoda suni.

Posted

Jestem od nie dawna na tym forum i odczasu do czasu przegądam stronke "psy do adopcji" nie wiem po co bo mam juz 2 azylowce,chyba po to żeby mnie serce bolało ile jest zła na tym swiecie spowodowane za sprawa człowieka .Najbardziej jednak człowiek cierpi jak czyta o tych pieskach ,które potrzebuja szczególnej opieki człowieka i nie moga jej znaleść. Ja mam slepą sunie wzietą ze schroniska 3 lata temu. Mieszkam w bloku na 8 pietrze .Sunia bardzo szybko poznała mieszkanie i nie ma dlaniej żadnego problemu poruszanie się po nim.Na spacerek wychodzi na smyczy ale na łące ja puszczamy i jak by ktoś nie wiedział to by nie poznal że jest ślepa. Jezeli ktos ma domek ogrodzony i troszkę trawnika to ślepy pisek naprawde nie sprawiłby duzo kłopotu a wzamian zwierzak oddałby całe swoje serce. Klusia jest ślicznym psiątkiem .
Trzymamy za Klusie i inne niewidome pieski rączki i łapki aby szybciutko znalazły domki .

Posted

Powiem tak - szlag mnie trafił. Pani Renata w kilku emailach upewniała mnie, że dom dla Klusi od połowy września czeka, że jest powazną osobą, mamy się nie denerowować, sunia będzie szczęśliwa.
Uwierzyłam, drugi raz (raz w przypadku naszego Koksa - miał jechać do Krakowa a nadal siedzi w schronie) i teraz serce mnie boli.
Klusia sie pakowała do domu a tu nadal nic.
Trudno - szukamy dalej domku, jest w necie, - czy na allegro jest czy trzeba coś odnowić?

Klusiu - łebek do góry, szukamy!

Posted

jasne, ze tak ja mam w ogole pomysl na akcje (fajne slowo co?) Akcja powinna sie nazywac Przygarnij psa na zime i robimy tak plakaty i afera medialna; dajemy ludziom pieski na zime, zeby nie marzly i zeby w ogole przezyly i zaloze sie, ze niektore juz po zimie nie wroca, bo ludzie nie beda chcieli ich oddac; co wy na to?