Kar0la Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No to czekamy na wieści. Napisz koniecznie jak bedziesz już coś wiedziała.:lol: Quote
supergoga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A ja dostałam też wieści w sprawie KLusi od p. renaty: witam zdecydawalam ze wezme Klusie do siebie. Podaje mojego maila pelnego slaidi@poczta.fm . obecnie do polowy wrzesnia przebywam za granica i nie mam mozliwosci odebrania jej, lecz moge wyslac pieniadze na jej utrzymanie do moejgo powrotu, prosze o kontakt. pozdrawiam serdecznie renata No i jak....może być! Quote
Kar0la Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cudownie, wspaniale. Klucha bedzie za miesiąc w nowym domku. Rany jak się cieszę.:cunao::laola::drink1: Quote
Aga_Mazury Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 czytam i czytam...i znowu czytam....Kluchaaaaaaaaaaaaa :drink1: bombaaaaaaaaaa....... :cunao: Quote
Kar0la Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A mówiłam, że cioteczka Supergoga ma szczęśliwą rękę. Quote
aniac50 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kar0la napisał(a):A mówiłam, że cioteczka Supergoga ma szczęśliwą rękę.No to może jeszcze by tak Mróweczkę do nowego domku ........?:oops: :oops: :oops: Quote
supergoga Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Nie przesadzajmy - poczekajmy na finalizację. Mam nadzieję, że to właśnie ten domek czekał na Kluseczkę - ona taka słodka. Poza tym cos słabo, domki chyba jeszcze wczasują, ale nadziei nie tracą. A co do Mróweczki, to która - jeśli ta mielecka, to od początku mam ją w necie - stale się gapią i cisza. Szlag by to wszystko trafił i tyle. Quote
brazowa1 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 To niech sie domy przestana wczasowac!koniec wakacji,koniec! Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Oj Klusiu żeby tylko ten domek wypalił. :thumbs: Cioteczki Mróweczka też ma swoja szansę. Interesuje sie nią dziewczyna z Łodzi. Mrówka zamieszkałaby w moim mieście.:Cool!: Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 akucha napisał(a):Kar0la, a sąd Ty to wiesz??? A ja nie wiem :placz: Z wątku Maróweczki cioteczko.:evil_lol: Oj Klusiu wrzesień już niedługo.:multi: Quote
Kar0la Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Akucha cos nam sie namieszało.:huh: Zagraniczna to chyba ma być Mandaryna. Klusia ma zostać ślązaczką, a mielecka Mróweczka łodzianką. Tylko, żeby to wszystko wypaliło.:roll: Quote
brazowa1 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :-( troche sie martwie,bo napisalam 2 maile do pani,ktora chciala Kluske i cisza.Ale pocieszam sie,za na wakacjach nie zawsze jest dobry dostep do netu.Mi tez zdarza sie nie odpowiadac przez pare dni.Jak tylko odpowie,dam znac. Tymczasem traktujmy Kluske,jakby nadal szukala domu,tak jest najbezpieczniej. Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Może nie ma dostępu. Pisała do mnie tyle emaili, mam nadzieje, że się nie rozmysli bo sie żywcem pochlastam. Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Uda się mam nadzieję. Jutro wyśle jeszcze kilka foteczek Klusi - wezme z wątku - ona jest naprawdę cudna. Quote
brazowa1 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 jasne,ze sie uda,co ja panikuje! Kluska byla na spacerku,czuje sie dobrze,pozdrawia ciotki i pyta,kiedy moze sie pakowac.Sprawia wrazenie,jakby juz bardzo miala dosyc schronu. Quote
supergoga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Dostałam dziś emaila od p. Renaty. Oto treść: witam nie zmienilam zdania co do klusi i juz nie zmienie, zdecydowalam ze ja wezme i wezme, przepraszam ze nie odpisalam od razu ale nie mialam dostepu do komputera przez 3 dni. ja wlasnie chce takie zwierze jak klusia ktore juz nie ma szans na adopcje, bo ja ja normlanie pokocham, dla mnie pies to przyjaciel ktory nie musi byc w 100 % sprawny fizycznie bo nie chce psa ktory ma pilnowac domu albo cos w tym stylu. prosze sie nie martwic nie zmienia zdania co do adopcji klusi. pozdrawiam renata Klusiu - domek juz coraz bardziej realny się staje i coraz bliżej. Musisz tylko jeszcze troche wytrzymać, ale wiem że dasz radę. Quote
brazowa1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Kamien z serca... az wierzyc sie nie chce,prawda?:loveu: A Kluska jakby cos podejrzewala,serio.Robilysmy jej dzis zdjecia z wiewiora1,jakos nie chciala pozowac.Widocznie wiedziala,ze juz nie musi. Jestem przekonana,ze jej nowa pani ja pokocha.To bardzo wdzieczne stworzenie. taaak,Akucha,dopiero teraz ja spac nie bede mogla.A wiesz,co ze mnie bedzie,dzien przed wyjazdem Kluski i w dniu wyjazdu? Bede wrakiem czlowieka,o!:evil_lol: Quote
Kar0la Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kluska niech powoli "pakuje walizki". Strasznie się cieszę.:multi: Quote
supergoga Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Jak Kluseczka pojedzie do domku chyba zrobię sobie 2 dni wolne od pracy i pojadę w nadmorskie rejony żeby z Wami opic domek - bo inaczej sobie tego nie wyobrażam. Może małe spotkanko? Quote
Kar0la Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A ja tak daleko.:sad: No nic opiję chociaż wirtualnie.:drink1: A póki co czekamy, aż Klusia pojedzie.:lol: Quote
supergoga Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 KarOla - nigdy nie jest za daleko. A teraz kciuki i patrzymy na kalendarz i mijające dni. Quote
jnk Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Szczerze mówiąc, ja też uwierzę dopiero jak się to stanie. Ale za to wtedy się chyba upiję :) Quote
Recommended Posts