_beatka_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dzięki pajunia za ogloszenia, jesteś wielka:multi: Quote
brazowa1 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ktos pokocha Kluske? Bylysmy dzis na spacerku,przyszla pani dowiadywac sie o psy,rozmawialysmy,odruchowo glaskala Kluske i gadala do niej,nie zorientowala sie,ze cos z nia moze byc nie tak... Quote
_beatka_ Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no to chyba dobrze? a nie byla nia zainteresowana?:roll: Quote
brazowa1 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 No wlasnie Beatko,pani sie zachwycala,ze taka lagodna i mila i spokojna tylko do momentu,gdy zapytalam,czy zauwazyla,ze pies nie widzi.Byla zdziwiona, juz tylko wspolczula suni,ale wiecej nie chciala sie dowiedziec.:shake: Bylysmy wczoraj na spacerze ,mam wrazenie,ze w upaly Kluska schudla.Ale nadal niczego jej nie brakuje. Ona tak ladnie przybiega,gdy sie ja wola.Odchodzi na cala dlugosc flexi,po czym na wolanie truchta w strone glosu z ruszajacym sie nosem,bo wie,ze bedzie nagroda.Gdyby widziala,z jej milym i lagodnym charakterem nie mielibysmy problemu,zeby znalezc dom. Biedna Kluska.Duza nadzieje pokladam w adopcji zagranicznej,moze tam sie uda? Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ech... Kto pokocha Kluskę???? Nawet na dogo mało cioteczek zagląda.... A brązowa1 tak pieknie o niej pisze, to taki kochany pies, urody tez jej nie brakuje... Quote
Aga_Mazury Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 akucha napisał(a):Ech... Kto pokocha Kluskę???? Nawet na dogo mało cioteczek zagląda.... A brązowa1 tak pieknie o niej pisze, to taki kochany pies, urody tez jej nie brakuje... pewnie, że jest śliczna :loveu: i ona znajdzie swoje miejsce :loveu: Quote
_beatka_ Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 kurcze szkoda.... kluseczko do góry, hop hop zeby nie bylo ze ciotki zapminaja;) Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Mogę ją wstawić na aaaby, eurocity, kupsprzedaj. No i 4łapy. Czy jest na tych forach Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 KLusia jest na wyżej wymienionych forach. Wstawię Wam póxniej linki - teraz nie mam siły - jest tam razem z dwójką swoich kolegów. czyli: aaaby kupsprzedaj eurocity 4łapy Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :PROXY5:A może trzeba dać ogłoszenie do Gazety Wyborczej? Wiele psów w ten sposób znajduje domy. Ostatnio wysłałam Bei od jamników namiary na naszego niewidomego spanielka. Miała chętnych na niego, ale adoptowała go pani z Łodzi. Przyszła do schroniska i go zabrała. :lol: Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Nie wiem czy Bea się zdodzi. Ona ma masę psów do ogłaszania i musi wybierać te najbardziej potrzebujące, a w dodatku w przyszłum tygodniu wyjeżdża więc jej nie będzie. No ale jeśli nie Bea to może ktoś inny. Może poprośmy Lulkę. Jej ogłoszenie pomogło Lolkowi. Może zadziała. Trzeba napisać jakiś wzruszający tekst i spróbować. Może się uda... Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zapytam cioteczkę Bea. Ona ma szczęśliwą ręke. Może się zgodzi, ale prawdę mówiąc podejrzewam, że teraz nie będzie miała na to czasu...tym bardziej, że z jamniczką z Tarnowa pojawiły się kłopoty... Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No właśnie.... Napisałam do Bea. Może udało by się wcisnąć Klusię na miejsce naszego łódzkiego spanielka, no chyba, że ludziom podobał się akurat on i żaden inny...Poczekamy zobaczymy... A jaki Klusia ma stosunek do kotów? Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :megagrin: zaradna z niej babka. W tym domku od spaniela są 4 koty. No ale nie wyprzedzajmy, bo może nic z tego nie wyjść. Czekamy. Quote
Kar0la Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Kluska gnębiona przez koty :-o Morowa z niej dziewczyna.:lol: Quote
iwlajn Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gorące buziaki dla Klusi i kochanych cioteczek, które o niej pamiętają i zawsze odwiedzają:loveu: Po prawie 3 tygodniach pracy w Olsztynie teraz w domku codziennie na jagody. Skwar nieziemski a ja opatulona przed kleszczami włóczę się po lasach. A poza tym ganiam z moim piesiem nad jezioro, no i niestety tylko on się może w tym naszym syfiastym jeziorku kąpać. Bardzo się stęskniłam za Wami ale odwiedzać Was będę rzadziutko, bo w Szczytnie jedna kafejka i to na drugim krańcu miasta. Aha, a Kluseczek hop do góry!! Quote
Recommended Posts