jnk Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Klusiu, nawet w czasie wakacji i nieobecności niektórych ciotek musisz wskakiwać na 1. stronę. Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No i oczywiście jnk:loveu: będzie podczas mojej nieobecności podnosic pieski wysoko w górę!! :multi::multi: Quote
brazowa1 Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 dziekuje za pilnowanie i podnoszenie Kluski. Mam nadzieje,ze nastepne odwiedziny iwlajn u Kluski,po wakacjach, odbeda sie juz nie schronie,a w nowym domu Kluski,w gosciach. Oj bedzie mi brakowalo pomocy iwlajn w schronie..Psom tez bedzie brakowalo usmiechnietej ciotki,ktora zawsze dla kazdego znalazla chwile czasu,zeby pogadac i pomiziac... Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No aż się wzruszyłam, dziękuję brązowa.:loveu: Mi też będzie Was brakować. Dziękuję, że będziesz zaglądać do Pani Pyni:iloveyou:, ją i Klusię jako pierwsze wyciągnęłabym ze schronu. Nie wiem, nie wiem, może w tym Szczytnie znajdzie się jakiś domek. Będę szukać, obiecuję. Ale czas zająć się moim piesiem. Znowu będą długie spacery nad jezioro, do lasu. Jak byłam ostatnio na Wielkanoc i wychodziłam z nim, to tak mu się te długie spacerki spodobały, że jak pojechałam i chodziła z nim siostra na krótsze- to Pyniu się zorientował, że jak się załatwi od razu to spacerek krótszy. Więc specjalnie się nie załatwiał od razu tylko chodzili, chodzili, no i w końcu uwinął rogalika pod domem:evil_lol:. Jak się siostra wkurzyła i zaczęła już wracać.:lol: No ale dłuższy spacerek miał:p Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='akucha']No tak zostawia nas iwlajn same, każe Kluski pilnować, a sama nad wodę :cool3: A my to co??? A nam się wakacje nie należą???? :mad: Kluska, znajdź ten domek, bo my tez o wodzie marzymy!!! Ależ ciocia akucha to ma chyba mieszkanko w Szczytnie, więc niech nie gada że sobie nie wypocznie:mad: A ja to będę pracować- pisać magisterkę, kopać na działce, a żeby się w jeziorze wykąpać to muszę dalej jeździć bo te nasze dwa miejskie jeziora zasyfione jak diabli:shake: Quote
iwlajn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja raz w życiu kąpałam się w naszym jeziorze, dostałam później uczulenia, wyskoczyły mi czerwone plamy, bo po drugiej stronie mostku pływały zdechłe ryby:evil_lol: no ale to się okzało później, a kąpielisko normalnie było otwarte:mad: Quote
iwlajn Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Kluska nie ociąga się tylko daje susa na górę!! Quote
iwlajn Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kluseczku wierzę, że znajdziesz domek. Ja też się rozejrzę, poszukam. A na razie bądź grzeczna, słuchaj brązowej i nie rozrabiaj za bardzo z chłopakami. Buziaczek dla Klusi:buzi: ode mnie proszę przekazać. Papa cioteczki:hand:, podrzucać tu Klusię dzielnie:p Quote
_beatka_ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 klusia hop do gory:multi: wybaczcie ta nieobecnośc ale mialam sesje...:roll: ale tearz juz mogę być pelno wymirową czasowo ciocią:cool3: :lol: Quote
_beatka_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 jestem za! kazda szansa jest dobra, a to przecież taka atrakcyjna laska, u nas tylko sie marnuje w tym schronisku:shake: Quote
jnk Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dziewczyny, kontaktowałyście się z Pajunią lub Dorothy? Quote
brazowa1 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Sluchajcie,strony zagraniczne jak najbardziej,chyba juz mozna kontaktowac sie z dziewczynami. Jezeli tam ktos ja bedzie chcial?... Klucha wczoraj byla kapana,co za pies! Po prostu przyjemnosc kapac taka psine.Zadnego wyrywania sie,czysty relaks ze str Kluski. Zauwazylam,ze ona swoetnie zna komendy glosowe.Wystarczy ja gdzies przypiac i powiedziec zostan,a suka zostaje,podobnie komenda chodz. Jest dwa razy bardziej wyczulona na slowa. Quote
_beatka_ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 no bo to prawdziwa dama:cool3: myślę że warto spróbować i ja wystawić zagranicą, kto wie może tam kogos znajdzie kto ją pokocha Quote
brazowa1 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Teraz wyjezdzam na tydzien,urlop,urlop.Ale Klucha nie zostanie sama,nie bojcie sie.Odwiedzac ja bedzie nasza wolontariuszka,pani Iza,ktora jest aniolem.Zwana przez nas "Babcia Iza",starsza pani,przedwojenna harcerka (serio!),rowniez bardzo lubi Kluske i dba o jej spacery.Trzyma za nas kciuki,zebysmy znalazly dom dla suni.Gdy jakis pies od nas znajduje dom,ona cieszy sie najbardziej i mowi,ze dzieki takim wiesciom chce jej sie zyc. Quote
_beatka_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ooo...to rzeczywiście fajna babcia:cool3: to przed urlopem koniecznie prosze wyglaskac ode mnie kluseczkę, i pozdrowic babcię;) Quote
pajunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 jnk priwa dostalam, pierwsza strone przeczytalam, ale wybaczcie kochane, ze z braku czasu nie moge calego watku czytac. Gdzie Klusia jest teraz, czy w schronisku w Olsztynie? Bo nie wiem. Moge powstawiac na: moja strone internetowa: www.polnischehundeinnot.de. Na stronke o psich sierotach, na Zergportal i na dhd 24. Moge puscic przez maila przechodniego i poprosic inne orgas, aby ja na swoje strony wstawili. przetlumacze tekst z pierwszej strony i wkleje wasze zdjecia, jest to okay? Tylko nie dzis i nie jutro, bo nie zdaze, ale do konca tygodnia zrobie. Jak wyglada sprawa ze szczepieniami? Tylko od razu zaznaczam, ze nie jest latwo domek znalezc, mam juz kilka takich sierotek i jakos zadnego odzewu, ale predzej czy pozniej powinno sie udac. Moze jednak dosyc trwac. Quote
pajunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ponawiam pytanie. prosze napisac, gdzie jest Klusia teraz? Quote
pajunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Kluska tu http://www.tierwaisen.de/Admin/Pets/pet.aspx?petId=23377 i na mojej stronie, http://www.polnischehundeinnot.de/sites/notfall_4.html Quote
Recommended Posts