oktawia6 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='akucha']Wysłałam wszystkie Namiary Magdarynce. Brązowa na utrudniony kontakt z netem. Świetnie w takim razie-naprawdę Magdarynka potrafi "wyrzeźbić" cuda na Allegro-mówię Wam, jest z tego znana:multi: Fifi będzie tam brylować dzięki jej pomocy;) Quote
Magdarynka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 oktawio6, nie przeceniaj mnie :evil_lol: Klusia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=107013810 Quote
oktawia6 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Magdarynka-ja Cię nie przeceniam tylko doceniam:cool3: :lol: tak prawda jesteś the best-dziękujemy Ci bardzo:Rose: :buzi: Quote
Magdarynka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Drobiazg :) Najważniejsze, żeby znalazła domek :) Quote
oktawia6 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Magdarynka napisał(a):Drobiazg :) Najważniejsze, żeby znalazła domek :) właśnie Magdarynka-bardzo o tym marzymy i jak słusznie zaznaczyłaś na Allegro-dobry domek i tylko w dobre ręce:glaszcze: :fadein: Quote
oktawia6 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 dalej naleśniczku:loveu: udeż kogoś w serce:loveu: Quote
Monia_ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Kluseczka nie wędruje po dalekich stronach, tylko wraca na górę! Quote
Magdarynka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Czy ktoś już dzwonił i pytał o Klusię? Fifi ma już domek, więc teraz pora na Kluskę :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no to w takim razie zaraz szczęście się do niej uśmiechnie:loveu: oby prędko i dobrze trafiła-tylko dobrze;) Quote
brazowa1 Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 dziekuje,ze pilnujecie,zeby mala nie spadla. przez ostatnie dni mialam taki maraton z szukaniem Chojraka,ze na nic nie mialam czasu.Teraz, po szczesliwym zakonczeniu Wielkiej Ucieczki moge wrocic do spraw innych psow. dzis jade do Kluski. Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 KObitki może ni z gruszki ni z ....... trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania dla schroniska...brakuje dużo głosów..a zostały ze dwa dni tylko..plisssssssssss.... __________________ Quote
iwlajn Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Byłam we wtorek w schronisku i nie mogłam znależć Klusi. Dopiero pracownik mi powiedział, że ona z tyłu na wybiegu więc podeszłam do boksu a tam kilka piesków biega, wołam "Klusia" i zaraz przyleciala do siatki machając ogonkiem.:loveu: Inne pieski trochę poszczekiwały a ona tylko stała i się uśmiechała:loveu: Ona musi iść do domku, musi. Iinne psiaki na pewno się cieszą, że mają taką radosną koleżankę, która do wszystkich się uśmiecha. Ale już czas do domku:Dog_run: Prosimy o dobry domek:modla: Quote
iwlajn Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Kluska radzi sobie bardzo dobrze wsrod innych psow na wybiegu ("wybieg".....malutki,taki na 2 psy,ale siedza tam cztery...),same mile chlopaki jej sie trafily.[/quote] No to tylko pozazdrościć Klusi towarzystwa:cool3: Quote
oktawia6 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 radosna, przyjacielska, kochana Klusko-jesteś aniołkiem do domu Quote
Recommended Posts