Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akucha']Wysłałam wszystkie Namiary Magdarynce. Brązowa na utrudniony kontakt z netem.

Świetnie w takim razie-naprawdę Magdarynka potrafi "wyrzeźbić" cuda na Allegro-mówię Wam, jest z tego znana:multi: Fifi będzie tam brylować dzięki jej pomocy;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdarynka napisał(a):
Drobiazg :)
Najważniejsze, żeby znalazła domek :)

właśnie Magdarynka-bardzo o tym marzymy i jak słusznie zaznaczyłaś na Allegro-dobry domek i tylko w dobre ręce:glaszcze: :fadein:

Posted

dziekuje,ze pilnujecie,zeby mala nie spadla.

przez ostatnie dni mialam taki maraton z szukaniem Chojraka,ze na nic nie mialam czasu.Teraz, po szczesliwym zakonczeniu Wielkiej Ucieczki moge wrocic do spraw innych psow.

dzis jade do Kluski.

Posted

KObitki może ni z gruszki ni z .......

trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania dla schroniska...brakuje dużo głosów..a zostały ze dwa dni tylko..plisssssssssss....

Posted

Byłam we wtorek w schronisku i nie mogłam znależć Klusi. Dopiero pracownik mi powiedział, że ona z tyłu na wybiegu więc podeszłam do boksu a tam kilka piesków biega, wołam "Klusia" i zaraz przyleciala do siatki machając ogonkiem.:loveu: Inne pieski trochę poszczekiwały a ona tylko stała i się uśmiechała:loveu: Ona musi iść do domku, musi. Iinne psiaki na pewno się cieszą, że mają taką radosną koleżankę, która do wszystkich się uśmiecha. Ale już czas do domku:Dog_run:
Prosimy o dobry domek:modla:

Posted

Kluska radzi sobie bardzo dobrze wsrod innych psow na wybiegu ("wybieg".....malutki,taki na 2 psy,ale siedza tam cztery...),same mile chlopaki jej sie trafily.[/quote]

No to tylko pozazdrościć Klusi towarzystwa:cool3: