t_kasiek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 no dobre pytanie :) ??? co u Klusi ?? :) Quote
t_kasiek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ....no własnie - dawno nie bylo zadnych wiesci o Klusi.... Quote
brazowa1 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Coz,chyba poprosimy corke Celinki-Naulke o przetłumaczenie maila od nas do rodziny Kluski:) Quote
Tundra Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 brazowa1 napisał(a):Coz,chyba poprosimy corke Celinki-Naulke o przetłumaczenie maila od nas do rodziny Kluski:) To dobry pomysl- ja jestem za! Quote
t_kasiek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tundra napisał(a):To dobry pomysl- ja jestem za! i ja tez :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia25 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 brazowa1 napisał(a):Coz,chyba poprosimy corke Celinki-Naulke o przetłumaczenie maila od nas do rodziny Kluski:) Celinka ma tylko jedną córkę ANULKĘ:evil_lol:, chybaże o kimś nie wiem. Ale o Klusce to bardzo chętnie bym poczytała:lol: Quote
Celina12 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :evil_lol::evil_lol:-mam jedną córkę-zaraz wysyłam maila....:multi: Quote
Celina12 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Do tej pory dom KLuski się nie odezwał.... Quote
brazowa1 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Celina12 napisał(a):Do tej pory dom KLuski się nie odezwał.... to napiszmy jeszcze raz:) Quote
Tundra Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 To teraz i ja to zrobie. A jak do 3 01 sie nie odezwa to zadzwonie. Quote
Celina12 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Mam maila od Rodzinki Kluski... " Także życzymy Wam Wesołych Świąt , i wszystkiego co najlepsze w nowym 2008 roku.. Kluska absolutnie zintegrowała się z nową rodziną. MA wielu znajomych w naszej miejscowości i jest tu bardzo lubiana.Przez swój sposób bycia kilka razy doprowadziła nas do śmiechu a męża owinęła sobie wokół palca. Mąż ciągle chce być blisko Niej i głaszcze cały czas.Jak wychodzimy na mały teren Klusia biega bez smyczy, bo jest bardzo posłuszna-bardziej niż nasz syn :).Bawi się z innymi psami. Ma bardzo kochany charakter co ułatwia kontakt z innymi ludźmi, szczególnie z dziećmi. Łatwa w pielęgnacji, nie ma problemu gdy zostaje sama i można Ją bez problemu zabrać wszędzie. problemu z sikaniem nie ma już wcale. Jest po prostu SUPER!!!! Pozdrawiamy serdecznie i spróbujemy częściej się odzywać. Dziękujemy za zyczenia i za PSA." Odpisałam IM-podziękowałam za cudowne wieści i wzruszenie jakie dostarczył nam Ich mail. Cudnie się to czyta=-prawda???? Quote
deedee77 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Och!!!!Fajowsko że Klusia ma taki fajowski domek!!!!! Quote
quasimodo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fajnie byłoby zobaczyć kolejne zdjęcie szczęśliwego Klusiaka!!! Quote
Tundra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tez mi sie marzy:roll: I jak tylko znajde troche czasu to cos w tej sprawie zrobie. Tak do wakacji....;) Quote
Tundra Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wczoraj dostalam list od panstwa Kluski Pozdrawiamy Pania bardzo serdecznie z Dinslaken!!! Nie zapomnieliśmy o Pani, bo nie jest to możliwe, każdego dnia przypomina nam o pani nasza czworonożna współlokatora i przyjaciolka. Niestaty nasza codzienność w ostatnich miesiacach bardzo się zmienila i zarówno czasowo jaki z powodu napietych nerwow nie byliśmy w stanie na tyle się rozluźnić żeby usiąść przed komputerem i cos o sobie napisac. Nasza rodzina , lacznie z Kluska miala tu prawo pierwszeństwa. Naszy syn Aro ukończył szkole podst. i to nadalo naszej codzienności nowe struktury, a do tego mój maz miał powazny wypadek motorowy, dlugo przebywal w szpitalu , a teraz przechodzi rehabilitacje. Dobrze jednak powraca do sil. I to jest wazne. Przy wszystkich tych przeciwnościach losu i wydarzeniach Kluska była dla nas prawdziwym wzbogaceniem. Pomogła nam zachowac codzienna normalność, bo ona przeciez musi być wyprowadzana, a roztacza taki spokoj, ze to po prost jest zaraźliwe. Po czasie, który do tej pory z nia mogliśmy spedzic, możemy ciagle i jeszcze i jeszcze bardziej powiedziec: ona jest po prostu wspaniala, wspaniala, wspaniala! Nie zalujemy zadnego dnia z nia. Ona towarzyszy nam prawie wszedzie i to jest bezproblematycznie możliwe. Spokoj który roztacza jest imponujący, jest uparta i ma wiele uroku osobistego. Mój maz jest przez nia usidlony. Nawet ze szpitala musial z nia telefonowac, a kiedy tylko mogl wychodzic na dwor, zabieraliśmy Kluske ze soba. Jej ślepotę zauwaza się rzadko,bo ona pokazuje wyraznie o co jej chodzi Bardzo dziękujemy za Kluske pozdrowienia i zyczenia owocnej pracy... to jest oczywiscie moje tlumaczenie Quote
deedee77 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 O rany rany!!!!! jak cudownie słyszeć takie słowa:loveu::loveu::loveu: Kochana Klusia ma dogomaniaków pełnym sercem za włąścicieli!!!:multi: Aż mi się klawiaturka pomoczyła:lol: Wielu cudownych chwil w zdrowiu wam życzę i pozdrawiam serdecznie!!!!!:loveu: Quote
brazowa1 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 :) Dzieki Tundro :) Prawde pisza :) Kluska to pies-stoik i jej rownowaga musi sie udzielac! Ciesze sie,ze ja przygarneli i kochaja,Kluska zasłuzyla sobie :) Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 mam nadzieje, ze maz tej pani czuje sie juz dobrze.....no a Klusia - widac ze jest prawdziwym czlonkiem ich rodzinki :) TO CUDOWNE !!!!! Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pozdrawiam Tundrę i klusinowych Ludzi. Panu życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!! Trafiło jej się jak nic :lol: Quote
Recommended Posts