Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Coz,chyba poprosimy corke Celinki-Naulke o przetłumaczenie maila od nas do rodziny Kluski:)

Celinka ma tylko jedną córkę ANULKĘ:evil_lol:, chybaże o kimś nie wiem.

Ale o Klusce to bardzo chętnie bym poczytała:lol:

• 5 weeks later...
Posted

Mam maila od Rodzinki Kluski...

" Także życzymy Wam Wesołych Świąt , i wszystkiego co najlepsze w nowym 2008 roku.. Kluska absolutnie zintegrowała się z nową rodziną. MA wielu znajomych w naszej miejscowości i jest tu bardzo lubiana.Przez swój sposób bycia kilka razy doprowadziła nas do śmiechu a męża owinęła sobie wokół palca. Mąż ciągle chce być blisko Niej i głaszcze cały czas.Jak wychodzimy na mały teren Klusia biega bez smyczy, bo jest bardzo posłuszna-bardziej niż nasz syn :).Bawi się z innymi psami. Ma bardzo kochany charakter co ułatwia kontakt z innymi ludźmi, szczególnie z dziećmi. Łatwa w pielęgnacji, nie ma problemu gdy zostaje sama i można Ją bez problemu zabrać wszędzie. problemu z sikaniem nie ma już wcale. Jest po prostu SUPER!!!!

Pozdrawiamy serdecznie i spróbujemy częściej się odzywać.

Dziękujemy za zyczenia i za PSA."

Odpisałam IM-podziękowałam za cudowne wieści i wzruszenie jakie dostarczył nam Ich mail.

Cudnie się to czyta=-prawda????

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

Wczoraj dostalam list od panstwa Kluski

Pozdrawiamy Pania bardzo serdecznie z Dinslaken!!!
Nie zapomnieliśmy o Pani, bo nie jest to możliwe, każdego dnia przypomina nam o pani nasza czworonożna współlokatora i przyjaciolka.
Niestaty nasza codzienność w ostatnich miesiacach bardzo się zmienila i zarówno czasowo jaki z powodu napietych nerwow nie byliśmy w stanie na tyle się rozluźnić żeby usiąść przed komputerem i cos o sobie napisac.
Nasza rodzina , lacznie z Kluska miala tu prawo pierwszeństwa.
Naszy syn Aro ukończył szkole podst. i to nadalo naszej codzienności nowe struktury, a do tego mój maz miał powazny wypadek motorowy, dlugo przebywal w szpitalu , a teraz przechodzi rehabilitacje. Dobrze jednak powraca do sil.
I to jest wazne.
Przy wszystkich tych przeciwnościach losu i wydarzeniach Kluska była dla nas prawdziwym wzbogaceniem. Pomogła nam zachowac codzienna normalność, bo ona przeciez musi być wyprowadzana, a roztacza taki spokoj, ze to po prost jest zaraźliwe. Po czasie, który do tej pory z nia mogliśmy spedzic, możemy ciagle i jeszcze i jeszcze bardziej powiedziec:
ona jest po prostu wspaniala, wspaniala, wspaniala!
Nie zalujemy zadnego dnia z nia.
Ona towarzyszy nam prawie wszedzie i to jest bezproblematycznie możliwe.
Spokoj który roztacza jest imponujący, jest uparta i ma wiele uroku osobistego. Mój maz jest przez nia usidlony. Nawet ze szpitala musial z nia telefonowac, a kiedy tylko mogl wychodzic na dwor, zabieraliśmy Kluske ze soba. Jej ślepotę zauwaza się rzadko,bo ona pokazuje wyraznie o co jej chodzi Bardzo dziękujemy za Kluske
pozdrowienia i zyczenia owocnej pracy...

to jest oczywiscie moje tlumaczenie

Posted

O rany rany!!!!! jak cudownie słyszeć takie słowa:loveu::loveu::loveu:
Kochana Klusia ma dogomaniaków pełnym sercem za włąścicieli!!!:multi:
Aż mi się klawiaturka pomoczyła:lol:
Wielu cudownych chwil w zdrowiu wam życzę i pozdrawiam serdecznie!!!!!:loveu: