amelka0 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 t_kasiek napisał(a):to ja proszę o przekazanie pozdrowień dla Klusi i jej wspaniałej rodzinki od cioteczki Kasiek !!! :) Ode mnie również:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cała Polska pozdrawia Kluskę nadmorską i jej nową Rodzinę!!!! :terazpol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wielkie buziaki dla cioteczki Tundry :loveu: Quote
brazowa1 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Ciotka Tundra jest twarda jak terminator.:cool2: Quote
Czarodziejka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Bądź szczęśliwa i dawaj szczęście :) Kluseczko:) Jak ją teraz zwą? Die Kluske? Nie znam niemieckiego 8) Quote
Tundra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Nazywaja ja Kluska i wiedza co sie za tym kryje:) Jej mlody opiekun ma w szkole kolege z Polski i ten mu to wytlumaczyl. Mial go tez nauczyc komend po polsku. Zadzwonie do nich w niedziele... Quote
amelka0 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja myślę,że Klunia szybciutko po niemiecku nauczy się też szczekać i będzie chociaż dwujęzyczna;);). Quote
t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 brazowa1 napisał(a):kaerjot dostala ode mnie nowe fotki Kluski :) sliczne sa.Moze jutro je wstawi ? jak to może ??? :roll: Quote
quasimodo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Po pierwsze wygląda na szczęśliwą, a po drugie - jak ona "patrzy" na ludzi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Boziulku, Kluska "wpatrzona" i wtulona w swoich ludzi... :multi: Quote
_beatka_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 klusia wreszcie ma dom!huuuraaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Tundra pisala,ze opisujac Kluske najczesciej uzywaja takich slow:bezkonfliktowa,bezproblemowa,posłuszna,grzeczna,kochana. Quote
iwlajn Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wpatrzona jak w obrazek. A tam pewnie nagródka czeka:) Klusia baaaaardzo dobrze wygląda, dziękujemy za fotki!!! Quote
amelka0 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Och,jakie cudne fotki,aż się popłakałam ze wzruszenia,zawsze twierdziłam,że to nie Klusia jest ślepa,ale ludzie,którzy jej nie chcą,nie widzą jaka jest kochana.Zobaczcie jak wpatruje się w Swoich Państwa-widzi ich całym Swym serduszkiem,całą sobą.Widać że bardzo szczęśliwa Klunia jest:loveu::multi: Quote
Czarodziejka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 I taka kluskowata ;):) Cudowne zakończenie! Quote
wiewiora1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 to ost zdjecie jest przecudowne ,,wspaniale ze jeszcze tacy ludzie zyja na tym swiecie!!!!! Quote
amelka0 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='wiewiora1']to ost zdjecie jest przecudowne ,,wspaniale ze jeszcze tacy ludzie zyja na tym swiecie!!!!! Tak,to są chwile dla których warto pomagać tym zwierzaczkom w schronisku,bo choć człowiek niejedną łzę zapłaci i wiele nerwów straci,nie raz widzi cierpienie,bezsensowną śmierć i ból,to dla takich chwil warto.Ja też jestem szczęśliwa,że udało mi się ostatnio znaleźć Dobry Dom dla Kleksi-brzydkiej,autystycznej Suni z totalną depresją,na którą nawet nikt nie chciał spojrzeć.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63521&page=8st Sunia jest szczęśliwa ogromnie,choć przez 3 dni nie zrobiła w ogóle siusiu z wrażenia,a potem raz dziennie przez tydzień.Teraz jest już dobrze,ale jest taki problem,że Ona....panicznie boi się mężczyzn i psów,czy ktoś był w podobnej sytuacji,wie jak sobie z tym poradzić?? Quote
Recommended Posts