Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

t_kasiek napisał(a):
to ja proszę o przekazanie pozdrowień dla Klusi i jej wspaniałej rodzinki od cioteczki Kasiek !!! :)

Ode mnie również:loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nazywaja ja Kluska i wiedza co sie za tym kryje:)
Jej mlody opiekun ma w szkole kolege z Polski i ten mu to wytlumaczyl.
Mial go tez nauczyc komend po polsku.
Zadzwonie do nich w niedziele...

Posted

Och,jakie cudne fotki,aż się popłakałam ze wzruszenia,zawsze twierdziłam,że to nie Klusia jest ślepa,ale ludzie,którzy jej nie chcą,nie widzą jaka jest kochana.Zobaczcie jak wpatruje się w Swoich Państwa-widzi ich całym Swym serduszkiem,całą sobą.Widać że bardzo szczęśliwa Klunia jest:loveu::multi:

Posted

[quote name='wiewiora1']to ost zdjecie jest przecudowne ,,wspaniale ze jeszcze tacy ludzie zyja na tym swiecie!!!!!
Tak,to są chwile dla których warto pomagać tym zwierzaczkom w schronisku,bo choć człowiek niejedną łzę zapłaci i wiele nerwów straci,nie raz widzi cierpienie,bezsensowną śmierć i ból,to dla takich chwil warto.Ja też jestem szczęśliwa,że udało mi się ostatnio znaleźć Dobry Dom dla Kleksi-brzydkiej,autystycznej Suni z totalną depresją,na którą nawet nikt nie chciał spojrzeć.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63521&page=8st Sunia jest szczęśliwa ogromnie,choć przez 3 dni nie zrobiła w ogóle siusiu z wrażenia,a potem raz dziennie przez tydzień.Teraz jest już dobrze,ale jest taki problem,że Ona....panicznie boi się mężczyzn i psów,czy ktoś był w podobnej sytuacji,wie jak sobie z tym poradzić??