Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusia nasza, ona teraz będzie w domu co noc spała. Te kocyki mięciusie Brązowej to mi "tapete" zmyły;)
ech ja nadal, jakoś tam nie mogę uwierzyć w to szczęście!

Wszystkie jesteście wspaniałe CIOTECZKI!!!!!!!!

Deedee77, to u Was Klusia spędziła noc?
Widze, że również małe SPA jej zafundowaliście:lol:
Wspaniele, wspaniale:multi: :multi: :multi:
P.S czyli Brązowa pojechała z Kluchą, tak?

Posted

U mnie tylko wykąpana, a szkoda że nie została na noc jakoś na to nie wpadłam wcześniej:\ jak pojechała też nie wiem, wiem tylko tyle że gdyby coś z podróżą nie wyszło to Brązowa sama chciała ją tam wieżć.

Posted

No i tak troszkę wygląda, jakby jej ktoś tłuszcz odessał....... może to złudzenie optyczne jest:p
Ale śliczna prawda????

No dobra, nadrobiłam zaległości i już wszystko wiem...
Akucha nie macha , tak?

Posted

co ty nic! Nawet nie kichnął!a kluseczka roglądała sie wszedzie, wprawdzie jego nie było w domku ale jak przyszedl to czuł ze piesek u nas byl po zapachu, ale nic go nie brało, mówie on nie na wszystkie uczulony na suczke którą mam na emblemacie wogóle, spała z nami w łóżeczku(bo gdzeżby indziej) i nic, tylko lekko jak zimowy puch gubiła ale to naprawde tyle co nic, a znów jak do auta kiedyś wskoczył amstaf kolegi(kochany piesek bardzo dobrze wychowany)żeby mu dać buziaka to cale auto trzeba było zaraz odkurzać

Posted

No właśnie naczytałam się o tym(staram się zdobyć jak najwiekszą wiedzę na ten temat i dobrze ,mi chyba idzie) i właśnie naskórek jest najgorszy tam są te jakieś białka i jak jest ich za dużo to uczulają, ale ze śliną masz racje tam też są.A Murki nie można tak samej wydobyć bo niewiadomo co na to Sułek(czy nie bedzie zazdrosny i takie tam)a nie chce żeby stała jej sie krzywda jakakolwiek, a tym bardziej ze strony Sułka. Ale może bliżej adopcji coś się pokombinuje. A może on na rasowce jest poprostu uczulony, bo tak to wygląda no nie wiem ale jestem cały czas dobrej myśli:)

Posted

MAm Waszą ślicznotkę w domku. Teraz sobie smacznie śpi. To ideał psa! Była 2 razy na spacerku, było ku i siu, troszeczkę pdjadła i teraz odpoczywa. Jutro przyjedzie po niąTundra i pojedzie dalej. Naprawdę nie wiem czemu nikt do tej pory się w niej nie zakochał! Jest taka słodka!

Posted

Basiu, ale Ci zazdroszczę! No widzisz tak jest, pies+dom= sama słodycz.
I Kluska będzie miała dom :multi: :multi: :multi:
Tyle ciotek wspaniałych spotkała na drodze do szczęścia!

Posted

Kluska jest CUDOWNA!! Normalnie zakochana byłam już na wątku, ale teraz to nie wiem jak ona pojedzie dalej... Gdybym mogła ją wziąć do siebie, to jej wycieczka by się dziś skończyła.

To jest tak wspaniałe stworzenie, że nie mam słów. Pięknie sobie radzi. Mieszkanie świetnie sąduje buziakiem i węchowo, a jak nie wie wszystkiego, to jeszcze sobie łapką pomaga.
Chodzi po schodach - trzeba powolutku, ale radzi sobie idealnie.
Do tego te oczy ma przepiękne, jak spojrzy, to nic tylko porwać ją i nie oddać.

Włosków ubywa z każdym przegłaskaniem ręką - zimówka to chyba wychodzi jeszcze z zeszłej zimy:evil_lol: Na koniec się okaże, że ona modelka jest :D

Apetycik Klusia ma. Na spacerku pięknie się obwą****e z praktycznie wszystkimi napotkanymi psiakami. Załatwia się szybciutko i grzecznie na trawce.

No i moje wrażenie - ona maleńka dziewczynka jest (ale ja w dużych psiakach gustuje i mam w porównaniu labradorkę i długonogą węgierkę).

Jakby Klusia była ze mną, to byśmy sobie wszystkie 4 siedziały na kanapie. Klusia pewnie byłaby 2x grubsza i rozpieszczona do granic możliwości. Moje nadpobudliwe wyżle nie dałoby jej spokoju, ale bym jej broniła. Tylko moja obsesja co do wszystkich psów i jedyna niedogodność jaka by ją spotkała, to szorowanie zębów :cool1:
Oby Kluska szczęśliwe życie miała!!

Posted

No,a ja już szykuje się iść do Klusi by wyprowadzić ją na spacerek :loveu:
Możecie mi tylko pozazdrościć :eviltong: a o Basi już nie wspomnę:evil_lol:

Posted

i już po wizycie u klusi.
Spędziłam z nią 3 godzinki :loveu:
Klusiorek tak jak pisałam-cudowna.
Rano zrobiła koo i sii i o 10-tej znów koo 2x i sii nie wspomnę ile razy :evil_lol:
Posłuszna,spokojna,przymilasta :loveu:

Nie mogłam od niej wyjść:-( tak bardzo ją pokochałam i jestem zła że nikt w Polsce nie wziął jej do siebie bo to kochany wspaniały psiak i tylko żałować teraz mogą :mad:

Klusia sobie daje bardzo dobrze radę mimo że nie widzi :loveu: a gdybym nie wiedziała dałabym sobie rękę uciąć że to normalny,sprawny piesek taki jak inne psiaki dopiero przy bliższym poznaniu da się zauważyć że Klusia ma coś z oczkami.

Bardzo mi jej będzie brakować jak wyjedzie :placz: choć dopiero co ją poznałam