Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedzę w pracy i tak mi coś kapu, kapu, kap... Jessu, Kluska rzeczywiście jedzie! Czytam i jakoś to do mnie nie dochodzi.
Brązowa, jestes wspaniałą dziewczyną!!! Powtarzam to któryś raz, ale czuję taka potrzebę i już! Jesteś wzorem wolontariuszki, opiekunki, człowieka. Twoja troska o Kluskę i determinacja, z jaką szukałaś jej domu, to jak przygotowujesz ją do podróży - SKLONOWAĆ BRĄZOWĄ!!!
No i wkręciła w to wszystko Deedee77 :evil_lol:, zobaczcie, o której ona posty pisze!!!!

Smutno mi, że taka kochana Kluska nie znalazla u nas domu. Ale najważniejsze, że dobrzy ludzie już na nią czekają :lol: Cioteczko Tundra, dziekujemy!!!
Tę instrukcję obsługi Kluski to warto na niemiecki przetłumaczyć i rodzince przekazać, nie?

Cioteczki warszawskie, jesteście gotowe???? :multi:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na złość wysiadł mi wczoraj net:( Mam zdjęcia kluseczki w kąpieli! Ona jest naprawde cudowna!!!!!Taka delikatna we wszystki co robi, wąchała sobie wszystko ostrożnie, a potem już swobodnie poruszała się po mieszkaniu, jak się do niej mówi to wygląda jakby patrzyła na Ciebie! Słucha i przekręca łepek celując oczkami prosto w oczy mówiącego poważnie!!!!Trzeba ją uprzedzać o dotykaniu(najlepiej delikatnie od dołu dotknąć) żeby się nie wystraszyła, a drapanko za uszkami i po boczkach uwielbia! Nadstawiała kuperek i trącała noskiem:)A w aucie aniołek grzeczna spokojna nie wierci się, grzecznie siedzi, lub leży i dżema. Kochana Kluseczka!!!!!

Posted

Jestem chora, ale musiałam wpaść na chwilkę do pracy i oczywiście migusiem do Kluski, a teraz sobie siedzę i płaczę, na szczęście wszyscy myślą, że to od kataru.

Posted

Oj nie tylko ty cioteczko :razz: ja też już czekam na Klusie :loveu: Oby maleńka tylko nie miała po drodze za dużo stresów :-(
Klusiu wszyscy cię tu wypatrujemy z niecierpliwością....:loveu:

Posted

Sarduniu to nie ja tylko Brązowa :loveu:
Brązowa nikomu nie dziękuj,to Tobie trzeba dziękować że tak bardzo zajęłaś się Klusią i walczyłaś o Nią by miała swój domek :loveu:
Jesteś wspaniała i kochana i Tobie należą się ukłony :modla::buzi::Rose:

Posted

Dziewczyny .mile dogomanianki uwzam ,ze nalezy nie tylko np.Brazowej podziekowac ,ale bez staran wspanialej Tundry ,kluska nie znalazlaby tak wspanialego domu:oops: ,ale jeszcze musi dojechac na miejsce.Musi przebyc 1000 km.To na pewno dla Tundry i pieskow nie jest zadna wycieczka krajoznawcza.Za ten wysilek,stress,strania ,nie przespane noce-wszystko po to by pare istot polskich uratowac ,jest godne podziwu .Wszystkim osobom ,ktore jezdza do Polski i ratuja pare tylko zwierzat z tysiecy ,ktore siedza w schroniskach jestem wdzieczna,sa one godne podziwu i uznania.Szkoda tylko ,ze takich osob jest tak malo,i ze ciagle maja rzucane klody pod nogi i sa czesto nieslusznie oczerniane:angryy:

Posted

Klusia już u Basi :loveu:
Powiem tylko tyle: ja się zakochałam w niej :loveu:
Pies cudowny,piękny i tylko do pieszczenia:loveu: i gdybym tylko mogła nawet chwili nie zastanawiałabym się nad zabraniem jej do siebie i teraz niech żałują Ci co nie chcieli Jej zabrać do siebie jako swojego ukochanego psa :angryy: ,ci co nawet nie odezwali się ,nie zadzwonili ani razu w sprawie ogłoszenia bo Klusia to cud a nie pies,kochany ,wspaniały, przylepiasty i chyba najwierniejszy na świecie :loveu:

Brązowa jesteś wspaniałą dziewczyną :loveu: i bardzo się cieszę że Cię poznałam:loveu: i nie martw się proszę,wszystko będzie dobrze.
Ukłony dla Ciebie...

Tundra Tobie też bardzo dziękuje za wszelką pomoc,za to że Klusia dzięki Tobie może być w końcu szczęśliwa bo Ona jak najbardziej na to zasługuje !!!Ukłony dla Ciebie jak najbardziej również i nie mniejsze niż dla Brązowej tylko takie same!!!Nie umiem wyrazić podziękowania Wam za waszą pracę.Mogę tylko powiedzieć: Jesteś, Jesteście wielkie!!!!
Jeszcze raz dziękuje!!!!

I wszelkie podziękowania dla nowych właścicieli Klusi i wszystkiego najlepszego dla Nich :loveu:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Dziewczyny .mile dogomanianki uwzam ,ze nalezy nie tylko np.Brazowej podziekowac ,ale bez staran wspanialej Tundry ,kluska nie znalazlaby tak wspanialego domu:oops: ,ale jeszcze musi dojechac na miejsce.Musi przebyc 1000 km.To na pewno dla Tundry i pieskow nie jest zadna wycieczka krajoznawcza.Za ten wysilek,stress,strania ,nie przespane noce-wszystko po to by pare istot polskich uratowac ,jest godne podziwu .Wszystkim osobom ,ktore jezdza do Polski i ratuja pare tylko zwierzat z tysiecy ,ktore siedza w schroniskach jestem wdzieczna,sa one godne podziwu i uznania.Szkoda tylko ,ze takich osob jest tak malo,i ze ciagle maja rzucane klody pod nogi i sa czesto nieslusznie oczerniane:angryy:

Cioteczko, przecież my jesteśmy wdzięczne Tundrze!!!! Nigdy nie zapomnimy o tym, że podarowała Klusce nowe życie! Nie tylko jej, inne sopociaki też dzieki tej wspaniałej osobie grzeją doopki w nowych, kochajacych domach: Mandarynka i Ciapek :lol: Dla tych psów to dar życia, bo w schronisku nie miały żadnych szans na adopcję.
Nie wspomnę już o dziesiątkach innych psów z dogo i różnych polskich schronisk.
Wiemy, pamiętamy i doceniamy! Tundro :Rose: :Rose: :Rose: :buzi:

I mocno sciskamy kciuki, żeby ta wyprawa dotarła szczęśliwie!!!!!!!!

Jej, Kluska już w Warszawie :multi: :multi: :multi: No widzisz Romenko jaki mamy bojaźliwy naród...