t_kasiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 akucha....bo sie popłakałam :( :( :( :( :( :( :( Quote
Czarodziejka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Klusia tak ufnie idzie przez życie, chociaż oczka nie widzą.... Quote
t_kasiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kluseczko - witam......szukasz domeczku ?? domeczek napewno znajdzie ciebie !!!!!!!!!!! Quote
Nanka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 akucha napisał(a):Dlaczego inne slepaczki już w domach a ona nie? nie wszystkie :-( naszego ślepaka też nikt nie chce :roll: Quote
Celina12 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :-(:-(:-(-Kuseczko Kochana szukamy cierpliwie domku no nie??? Quote
quasimodo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A Klusia cały czas bez domku, a to przecież takie urocze i kochane psisko :-( :-( :-( Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wiem ze rudzia najbardziej lezy Brazowej na sercu!!! ona w niej rozwinela chec do zycia,,,nauczyla ze kontakt z czlowiekiem nie jest zly,,,gdzie trzeba wyjsc na toaletownie,,,i keidy tylko przychodzi jest jej oczami na swiat,,,choc na razie ten swiat jest pusty i oprucz przemykajacej drobnej blondynki nikt nie stoi na jej sciezce!!! smutne ale prawdziwe,,,nie bedzie latwo ,,ale mozna mnozyc przyklady ciezkich adopcji,,ja zawsze mysle o czarnej i trolu o misiu i szczotku ,,,udalo sie!!!! moze i jej oraz wielu innym sie uda,,,,Musimy byc dobrej mysli ,,choc nawet jej pancia czasem opada z sil i bezradnosci co tu poczac zeby znalesc dom!!!! BRAZOWA trzymaj sie !!!! Quote
wiewiora1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no i pomylily mi sie watki ten powyrzszy mial byc do rudej...a nie do kluski,,,, Ale mysle ze i ona ma podobna historie Quote
amelka0 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Klusia,to prześliczna i Kochana Psina. To nic że nie widzi,Jej serduszko widzi i czuje za to parę razy mocniej! Jej oczki-choć nie widzące są tak mądre,a jej wnętrze tak bogate! Szkoda,że ludzie dbają tak bardzo o pozory,że ważne jest dla nich to,co nie jest istotne,szkoda że nie widzą całego piękna Klusi! I kto tu naprawdę jest ślepy???Nie Klusia,która wie i czuje wszystko,ale Ludzie,którzy nie widzą jaka jest naprawdę! Mimo wszystko Klusiu,wierzę,że w końcu znajdzie się Wrażliwy,Dobry i Bezinteresowny Człowiek,który pokocha Cię taką jaką jesteś! _______________ Foksik -Cudowny Piesek,który tak bardzo Kochał życie i ludzi,choć życie nigdy nie kochało Jego,gdy znalazł Wymarzony Dom,oddał Swe Życie by pomóc Innej Schroniskowej Bidulce!http://www.dogomania.pl/forum/showth...4818532,str.12 Quote
iwlajn Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pięknie Amelko napisałaś:) My też wierzymy, że Klusce się uda:) Quote
t_kasiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kluseczko - hopkaj na dobranoc do góry !!!!!!!! trzeba wierzyć !!!!!!!1 domek musi się znaleźć !!!!!!!! PS. a może by jakaś akcja plakatowa czy coś ????? :( Quote
Nanka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ludzie są okropni... bo pies prowadzi ślepego człowieka. ale kiedy role się odwrócą... nie ma chętnych do prowadzenia ślepego psa :angryy: Quote
Czarodziejka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Klusia w górę, bo kochana jest psinka i domek jej się należy! Quote
amelka0 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Należy się Klusi Domek,oj należy i to Domek Najlepszy z Najlepszym Panem,bo tylko na takiego zasługuje ta Wspaniała Dzielna Dziewczynka!:loveu::loveu: Quote
akucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wystawiłam ją dzisiaj znowu... Klusieńko, ja tak poroszę, zaczaruj jakiś dobry dom!!! Quote
t_kasiek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Klusia domku szuka....ale jak juz znajdzie to taki najlepszy na swiecie !!!!!! ale wciaz szuka !! :( Quote
Kasia25 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A ona, taka urocza jest, kochana Kluska!!!!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzień dobry Klusiu....szukamy domeczku !! Muszka tyle lat czekała i się doczekała....ty też musisz - tylko troszke szybciej !!!!!!!!!! Quote
quasimodo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Klusia - wspaniała sunia - melduje sie na samej górze! Kto da jej dom? Quote
quasimodo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gabryjella napisał(a):Kogo Klusia skusi :cool3: Kogoś skusić musi... Quote
Recommended Posts