t_kasiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no i co z domkiem dla Klusi ?? były założenia, że święta ma spędzić w domku i chyba nic z tego nie będzie ;( ona tak ufnie patrzy....choc nie widzi :( Quote
Nanka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zuzix - jedna łódzka dziewczyna musiała przez parę miesięcy wychodzić z samą smyczą na spacer, żeby udowodnić, że będzie wychodzić :) Quote
akucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Klusko, czas już na dom!!! Brązowa, postanowiłaś już? Quote
brazowa1 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 akucha napisał(a):Witaj Klusko, czas już na dom!!! Brązowa, postanowiłaś już? Tundra jest na TAK :) Wybieramy najkrotsza opcje podrozy dla niej. I cały czas mamy nadzieje,ze cos sie dla niej zmieni tutaj,w Trojmiescie. Quote
akucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jurto wystawiam znowu!!! Mamy przynajmniej jakies wyjście :lol: Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no to Kluseczko....chyba pora zacząć mysleć o zmianie adresu zamieszkania !!! a moge was tutaj tez zaprosic na wątek Adki ??:roll: Quote
iwlajn Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 brazowa1 napisał(a):coz,chyba czas napisac do Tundry. Kluska będzie się szykować do wyjazdu??? Quote
brazowa1 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 jezeli do chwili wyjazdu nie znajdziemy domu na miejscu,to Tundra zgodzila sie przyjac Kluske do siebie na DT.I szukac domu docelowego. Quote
amelka0 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Kluseczka jest śliczna i jaka mądrość płynie z jej oczu! To nic,że nie widzi,jej to nie przeszkadza,świetnie sobie radzi więc tym bardziej jej Panu nie powinno to przeszkadzać.A takie kalekie zwierzątka(,tak jak ludzie kalecy) są przeogromnie wrażliwe i potrafią kochać niewyobrażalnie mocno! Wiem coś o tym bo sama mam kalekiego kotka z niedowładem,który idąc telepie się,dygocze na boki i co parę kroków przewraca!Wzięliśmy go jako dorosłego 3letniego kota i wiele osób się dziwiło,nawet nasz wet,"że ktoś chciał"Takiego Kota"A nasz Karolek jest najmądrzejszym,najbardziej czułym kotem na świecie i można nam tylko pozazdrościć takiego kota! Jestem przekonana ,że ten kto weźmie Kluseczke,nigdy tego nie pożałuje,bo będzie wdzięczna na zawsze i napewno odpłaci całym swym serduszkiem!!! Przygarnij Kluseczkę!!! Quote
akucha Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Święte słowa Amelko!!! ;) Kluska chce do domu!!! Quote
iwlajn Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 U cioci Tundry Klucha nie zginie. Jak Ciapulkowi się udało, Klusce też się należy. Quote
brazowa1 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Fotki sa z dzisiejszego spacerku,"emeryckiego",statecznego,spokojnego :) Faktycznie Kluska schudła :) Wiecie,ona nigdy nie merda ogonem.Szczeka,podskakuje,kreci sie koło nog,okazuje ekscytacje,ale nigdy-radości.Mam nadzieje,ze wkrotce bedzie mogła pokazac swoje nowe oblicze,juz w domowych warunkach. Quote
quasimodo Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Oby Klusia szybko znalazła swój domek - swoje miejsce na ziemi! No i kochającego człowieka... Quote
Tundra Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Zwrocie- profilaktycznie- na to chudniecie uwage weterynarza. Quote
brazowa1 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 schudniecie jest mini minimalne.Mieszka teraz tylko z jednym psem i zjada tylko swoja porcje.Nie ma okazji sprzatania misek,a to było jej ulubione zajecie. Quote
Tundra Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Napewno dziewczyna na tym w wygladzie skorzysta. Ja tu tylko niedawno tez mialam taka okrutna grubaske pod swoja opieka i wet. uczulala mnie, ze dieta tak , ale prawdziwe cuda czyni ruch. Dlatego jestem troche.... przewrazliwiona. Quote
t_kasiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Celina12'] patrzecie wszyscy jaka jestem piękna :!: no i co - jest jakas szansa na domek w Polsce czy niee....bo straciłam troche kontkaty i nie wiem co sie dzieje :( Quote
Recommended Posts