Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzix - jedna łódzka dziewczyna musiała przez parę miesięcy wychodzić z samą smyczą na spacer, żeby udowodnić, że będzie wychodzić :)

Posted

akucha napisał(a):
Witaj Klusko, czas już na dom!!!
Brązowa, postanowiłaś już?

Tundra jest na TAK :)
Wybieramy najkrotsza opcje podrozy dla niej.
I cały czas mamy nadzieje,ze cos sie dla niej zmieni tutaj,w Trojmiescie.

Posted

Kluseczka jest śliczna i jaka mądrość płynie z jej oczu!
To nic,że nie widzi,jej to nie przeszkadza,świetnie sobie radzi więc tym bardziej jej Panu nie powinno to przeszkadzać.A takie kalekie zwierzątka(,tak jak ludzie kalecy) są przeogromnie wrażliwe i potrafią kochać niewyobrażalnie mocno!
Wiem coś o tym bo sama mam kalekiego kotka z niedowładem,który idąc telepie się,dygocze na boki i co parę kroków przewraca!Wzięliśmy go jako dorosłego 3letniego kota i wiele osób się dziwiło,nawet nasz wet,"że ktoś chciał"Takiego Kota"A nasz Karolek jest najmądrzejszym,najbardziej czułym kotem na świecie i można nam tylko pozazdrościć takiego kota!
Jestem przekonana ,że ten kto weźmie Kluseczke,nigdy tego nie pożałuje,bo będzie wdzięczna na zawsze i napewno odpłaci całym swym serduszkiem!!!
Przygarnij Kluseczkę!!!

Posted

Fotki sa z dzisiejszego spacerku,"emeryckiego",statecznego,spokojnego :)

Faktycznie Kluska schudła :)
Wiecie,ona nigdy nie merda ogonem.Szczeka,podskakuje,kreci sie koło nog,okazuje ekscytacje,ale nigdy-radości.Mam nadzieje,ze wkrotce bedzie mogła pokazac swoje nowe oblicze,juz w domowych warunkach.

Posted

Napewno dziewczyna na tym w wygladzie skorzysta.
Ja tu tylko niedawno tez mialam taka okrutna grubaske pod swoja opieka i wet. uczulala mnie, ze dieta tak , ale prawdziwe cuda czyni ruch.
Dlatego jestem troche.... przewrazliwiona.

Posted

[quote name='Celina12']

patrzecie wszyscy jaka jestem piękna :!:

no i co - jest jakas szansa na domek w Polsce czy niee....bo straciłam troche kontkaty i nie wiem co sie dzieje :(