Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
t_kasiu,obiecała nam Tundra kontakt z ludzmi,ktorzy przygarneli Ciapka,jezeli u nas nie uda nam sie znalezc dla niej domu...ale moze jeszcze sie uda?

ale chyba póki co nie ma jakiś większych nadziei na domek tutaj, co ?? :(

Posted

Pewna pani o Klusi:

Kluseczka jest przecudowna, ja mam w domu trzy pieski, które bardzo kocham, niektórzy powiedzą, że to grzech tak mówić ale ja powiem- kocham je jak swoje dzieci i nie wstydzę się tego.Nie wyobrażam sobię,żebym miała je wyrzucić dlatego, że są niewidome lub w jakis inny sposób ułomne, to przecież tak samo wartościowe stworzenia jak te, które maja sokoli wzrok.Życzę tej ślicznej suńce, aby jak najszybciej znalazła kochający dom i rodzinę, która mysli podobnie jak ja.Pozdrawiam Justyna z Wielkopolski.

Posted

Byle kochac psa :)
Chodziłam dzis sobie z Kluska i pomyslalam,ze gdybym byla emerytka na urlopie-moglabym miec takiego psa-porusza sie wolno,niespiesznie,trzyma sie blisko nogi-akurat.

Posted

Kluska ma piekne,bursztynowe oczy (podobnie druga niewidoma sunia z naszego schronu-obie maja sliczne oczy),mysle,ze to jakos pomoze im w znalezieniu domu-ich oczy nie robia strasznego pierwszego wrazenia.