Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasem sypiam :) ale nie wtedy,kiedy ogladam horror,a potem boje sie zgasic swiatło :oops:
Kluska dzis spacerowala z Zibi,jak zwykle pochłonela najwiecej groszkow.
Jakby troche schudla i mam na to swoja koncepcje.Otoz jeszcze niedawno siedziala w boksie "czworkowym" (potem jej kolega "Gruby Dzek" poszedl do domu,a kłotliwa kumpela "Plenkiewiczowna" zmienila boks) i dojadała po 3 psach.Teraz do towarzystwa zostal jej jeden Misiek.Czyli zjada tylko 1,5 porcji :)

Posted

Podoba mi się koncepcja:) Czyli służy jej towarzystwo Misia:)
Brązowa, a po co oglądasz horrory jak się potem boisz spać.:razz: Chyba, że to po to by potem całą noc przesiedzieć na Dogo.:cool3:

Posted

Właściwie nie opowiiadałam im o wszystich zwierzakach które wypatrzyłam bo już mojego biadolenia nad nimi nie da sie sluchac
mysle ze boja sie ze na nic spadnie caly obowiazek ze beda musieli go wyprowadzac. to ze nie widzi wedlug mnie nie stawia zadej bariery przed przyjaznia czlowieka z psem. sama tez przez krotki okres czasu bylam niewidoma. niewidoma to moze zle slowo. na basen zapomnialam okularkow a mam wrazliwe oczy ale to juz bedzie offtopic. rodzice boja sie ze ja nie bede chciala albo nie bed miala czasu zajmowac sie zwierzatkiem. teraz maja przez pol roku "niedyspozycje" bo duzo pracy a ja teraz w 6 klasie wiec test kompetencji 12 kwietnia :/ a ja tak chcialabym miec psa. tak bardzo chcialabym pomooc tym zwierzatkom siedzacym w zimnych klatkach. co miesiac jezdze do promyka z paczka zarcie, kocami i wszystkim co uda mi sie wyciagnac z kieszonki:) w dodatku mam świnkę morską i też nie wiem jak mogą sie pomiędzy nimi układać stosunki. A wy (znaczy sie ci co mieszkaja z rodzicami,niepelnoletni) jak namowiliscie rodzicow? jakich moe uzyc arguentow?:oops:

Posted

Zuziu,gdy bylam w Twoim wieku marzenie o psie zisciło sie,gdy dotrzymalam pare umow zawartych z rodzicami;chcieli poprawy ocen z matematyki-były.Znajdz rzeczy ,na ktorych im zalezy,zeby przekonac,ze jestes odpowiedzialna,mimo nastu lat :) powodzenia.

Posted

Brązowa, szacunek!!! Gdyby posiadanie przeze mnie psa zależało od ocen z matematyki, to nigdy bym go nie miała :oops: Urodziłam się w zazwierzęconym domu i tak już poszło przez całe życie. Uwarunkowane genetycznie.
Zuzix, jesli tego bardzo pragniemy, to marzenia się spełniają!!! Pamiętaj o tym ;) Powodzenia!!!

Kluska czeka...

Posted

Kurcze ja też z matmą nie bardzo ale klasę o profilu mat.-fiz. skończyłam.
A jeśli chodzi o przekonywanie rodziców to słyszałam o wstawaniu rano przed szkołą gdzieś przez 2 tygodnie żeby udowodnić że będzie się wstawało z psem. Rezygnacja z psa nastąpiła po 2 dniach wstawania:)

Posted

są jakieś nadzieje na domek dla pięknej Kluseczki ?? bo do świąt już coraz bliżej....a gdzieś pisałyśmy, że chciałybysmy, żeby na święta ma Klusia być u siebie :(