xxxx52 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 brazowa ,masz racje "cien czlowieka "pasuje lepiej ;) ,najwazniejsze ,ze piesek znajdzie swoich stalych opiekunow troszczacych sie o ta slicznosc. Quote
Pestka111 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 to już tak długo trwa..., biedna ta Klusia :( Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ona jest na swój sposób szczęśliwa, nie dzieje jej się krzywda... Domu nie ma, a chciałaby!!! Quote
quasimodo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I oby go kochana Klusia znalazła i to jak najszybciej! Quote
brazowa1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Czasem sypiam :) ale nie wtedy,kiedy ogladam horror,a potem boje sie zgasic swiatło :oops: Kluska dzis spacerowala z Zibi,jak zwykle pochłonela najwiecej groszkow. Jakby troche schudla i mam na to swoja koncepcje.Otoz jeszcze niedawno siedziala w boksie "czworkowym" (potem jej kolega "Gruby Dzek" poszedl do domu,a kłotliwa kumpela "Plenkiewiczowna" zmienila boks) i dojadała po 3 psach.Teraz do towarzystwa zostal jej jeden Misiek.Czyli zjada tylko 1,5 porcji :) Quote
iwlajn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Podoba mi się koncepcja:) Czyli służy jej towarzystwo Misia:) Brązowa, a po co oglądasz horrory jak się potem boisz spać.:razz: Chyba, że to po to by potem całą noc przesiedzieć na Dogo.:cool3: Quote
kaerjot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A Saguni światełko nie przeszkadzało??? Klusia naprawdę schudła, głodzą pieseczka. Trzeba ratować!!!!!!!!!!!! Natychmiast!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kluska też w trójmiejskich domu szuka! http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608 Quote
quasimodo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Klusia się przypomina... Może ktoś ja wreszcie wypatrzy? Quote
quasimodo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A co tu taka cisza u Klusiaka? Jak się ma benioszka kochana? Quote
Jackson Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Właściwie nie opowiiadałam im o wszystich zwierzakach które wypatrzyłam bo już mojego biadolenia nad nimi nie da sie sluchac mysle ze boja sie ze na nic spadnie caly obowiazek ze beda musieli go wyprowadzac. to ze nie widzi wedlug mnie nie stawia zadej bariery przed przyjaznia czlowieka z psem. sama tez przez krotki okres czasu bylam niewidoma. niewidoma to moze zle slowo. na basen zapomnialam okularkow a mam wrazliwe oczy ale to juz bedzie offtopic. rodzice boja sie ze ja nie bede chciala albo nie bed miala czasu zajmowac sie zwierzatkiem. teraz maja przez pol roku "niedyspozycje" bo duzo pracy a ja teraz w 6 klasie wiec test kompetencji 12 kwietnia :/ a ja tak chcialabym miec psa. tak bardzo chcialabym pomooc tym zwierzatkom siedzacym w zimnych klatkach. co miesiac jezdze do promyka z paczka zarcie, kocami i wszystkim co uda mi sie wyciagnac z kieszonki:) w dodatku mam świnkę morską i też nie wiem jak mogą sie pomiędzy nimi układać stosunki. A wy (znaczy sie ci co mieszkaja z rodzicami,niepelnoletni) jak namowiliscie rodzicow? jakich moe uzyc arguentow?:oops: Quote
brazowa1 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Zuziu,gdy bylam w Twoim wieku marzenie o psie zisciło sie,gdy dotrzymalam pare umow zawartych z rodzicami;chcieli poprawy ocen z matematyki-były.Znajdz rzeczy ,na ktorych im zalezy,zeby przekonac,ze jestes odpowiedzialna,mimo nastu lat :) powodzenia. Quote
Jackson Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dzięki brązowa! dzięki Tobie uwierzyłam w swoje możliwości spróbuje przekonać rodziców! dzieki wielkie! Quote
akucha Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Brązowa, szacunek!!! Gdyby posiadanie przeze mnie psa zależało od ocen z matematyki, to nigdy bym go nie miała :oops: Urodziłam się w zazwierzęconym domu i tak już poszło przez całe życie. Uwarunkowane genetycznie. Zuzix, jesli tego bardzo pragniemy, to marzenia się spełniają!!! Pamiętaj o tym ;) Powodzenia!!! Kluska czeka... Quote
akucha Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja Gabi matmy nie przeskoczyłabym... :shake: Mam silną alergię na nią i wstręt organiczny... Samochodziki lubimy :razz: Quote
iwlajn Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kurcze ja też z matmą nie bardzo ale klasę o profilu mat.-fiz. skończyłam. A jeśli chodzi o przekonywanie rodziców to słyszałam o wstawaniu rano przed szkołą gdzieś przez 2 tygodnie żeby udowodnić że będzie się wstawało z psem. Rezygnacja z psa nastąpiła po 2 dniach wstawania:) Quote
t_kasiek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 są jakieś nadzieje na domek dla pięknej Kluseczki ?? bo do świąt już coraz bliżej....a gdzieś pisałyśmy, że chciałybysmy, żeby na święta ma Klusia być u siebie :( Quote
brazowa1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 t_kasiu,obiecała nam Tundra kontakt z ludzmi,ktorzy przygarneli Ciapka,jezeli u nas nie uda nam sie znalezc dla niej domu...ale moze jeszcze sie uda? Quote
Recommended Posts