Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki z mafii nadmorskiej to kobiety zorganizowane-lepiej zapytac,gdzie jest nieoglaszana...ostatnio moja znajoma weszla na ogloszenia trojmiejskie i smiala sie,ze wszedzie :wiola.......wiola........wiola.........wiola,hihihihihi,podobno ogloszenia rzucaja sie w oczy.

jest mi strasznie przykro.....Bercik odszedl w nocy,psi staruszek,zaadoptowany przez Rodzicow Akuchy :-(

Posted

Bercik, utknął w naszej pamięci. Wspaniały staruszek, który za krótko nacieszył się cudownym domem i wielką miłością swoich Państwa.

Kluska, wiosna, tuż tuż.

Guest Kamcia_14
Posted

1. Umieściłam Kluchę w bannerku
2. Czy jest ona na allegro ?????????

Guest Kamcia_14
Posted

Gabryjella napisał(a):
Tak Kluseczka jest na allegro

Aha :loveu: Mogę ogłosić ją także na innych portalach ... jutro :razz: ?

Posted

Możesz ciotuchno!!!!! Bardzo prosimy! :multi:

Informacje o Klusce:

Kluska jest niewidoma, to średniej wielkości pies o pięknych bursztynowych oczach, przebywa w schronisku od roku. Ma doskonałą pamięć, łatwo zapamiętuje otoczenie, szybko przystosowuje się do nowych warunków. Wiek ok. 6 lat, czysta nie niszczy niczego. Piękna i wesoła, jednak dotąd bez szansy na dom, bardzo przylepna, zachowuje się tak, że trudno zauważyć jej kalectwo. Reaguje na komendy słowne - pieszczoch. Uwielbia spacery i jedzenie, ładnie chodzi na smyczy: Klusia została wysterylizowana!!!
Ona tak ładnie przybiega, gdy się ja woła. Odchodzi na cala długość flexi, po czym na wołanie truchta w stronę głosu z ruszającym się nosem, bo wie, że będzie nagroda. Gdyby widziała, z jej miłym i łagodnym charakterem, nie miałaby problemu, żeby znaleźć dom.
Szukamy kogoś o otwartym sercu, człowieka dla którego pies, to nie tylko ozdoba, ale przyjaciel, członek rodziny i wierny towarzysz na dobre i złe. Człowieka, który znajdzie w swoim sercu miejsce dla niewidomego uroczego psa.
Uratuj ją!!! Ona tak czeka i kocha ludzi.

Kluska przebywa w schronisku w Sopocie, kontakt do wolontariuszki: (Wiola) 505 378 195

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='brazowa1']dziekujemy Kamcia 14!

Proszę bardzo :p

[quote name='Zuzix']Opowiedzcie cos wiecej o klusi!

Dziewczyny ci więcej powiedzą o Kluseczce bo ja niestety nie za bardzo w temacie :cool3: A co , zainteresowana adopcją???

Posted

Chciałabym...Chciała...
ale rodzice nie bardzo. siostra tez nie :/ jej wlasciwie obojetnie :placz:
ogladam zwierzaki bo chcialabym przygarnac ktoregos ze schroniska ;)
zeby przekonac rodzicow to ciezki kawalek tortu ...
to ze niewidzi wcale mi nie przeszkadza a nawet zbliza. tak sadze. pies nie bedzie cie ocenial po wygladzie lecz po wechu. pieska jak wyczytalam latwo nauczyc drog :)

Posted

moim skromnym spostrzezeniem jest ,jezeli chodzi o niewidome pieski to ,ze najlepiej czuja sie pieski te,jako drugie,gdyz niewidomy piesek bedzie cieniem drugiego pieska,co w praktyce nie bedzie prawie roznicy miedzy widzacym ,a nie widzacym psem.

Posted

Dla Kluski najlepszym przewodnikiem jest...jedzonko :)
Jasne,ze drugi piesek,to byloby super,ale Kluska jest psem samodzielnym,ona stanie sie cieniem człowieka :)

Zuzix,pracuj nad rodzina,moze nawet jezeli nie teraz,moze uda sie za jakis czas przygarnac jakos biede ze schroniska.Jezeli chcesz poczytac o Klusce,najwiecej informacji zebranych jest na pierwszych stronach watku.