Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akucha ja oczywiście znowu nie w temacie. Nie wiem co się dzieje bo na wszystko brak mi czasu. Za dużo rzeczy mam na głowie, w schronisku już nie pamiętam kiedy byłam. Do tego wszystkiego przeżywam kryzys końca studiów.

Ale już doczytałam, że Brązowa z Abi niezłą przygodę miały.:shake:
Tylko, że ja nawet nie wiem jakie jeszcze pieski są wystawione na Dogo, może niedługo nadrobię te zaległości.:cool1: Oczywiście cieszę się z nowych domów, chociaż trochę po czasie.:oops:

Posted

iwlajn napisał(a):
:cool1: Oczywiście cieszę się z nowych domów, chociaż trochę po czasie.:oops:

Lepiej późno, niż wcale ..................................... powiedziała babcie spóźniając się na pociąg:diabloti:

Posted

a mi sie Klucha tez podoba - to tez jest pieszczotliwe; jak bylam mala tata robil mi patataj i nagle rozstawial nogi a ja spadalam na glebe a on krzyczal 'a kluska, chlup! wpadla do zupy pomidorowej!' i wcale sie tego nie wstydze - wpadaj Klusko do czyjegos domu, mozesz na oslep :P

Posted

Oby nie wpadła, jak śliwka w kompot.
KLUCHA sprytna, cwana, niby nie dowidzi a najlepiej odżywiona - o czymś to świadczy, nie?
Klucha da rade!!! Tylko domku znajdź się już, szkoda taaakiej Kluski w schronie!!!!

Posted

Oj Gabi, Gabi:razz:
W g to można wdępnąć, można też się rzucić w g, ale wpaść - pierwsze słysze:evil_lol:

Kluska, idź ty już do domu, zanim B. i W. zabroniom nam pisać, na założonych przezNIE wątkach:p

Posted

[quote name='Gabryjella']Iwlajn nie stresuj się, nie ma czym :nerwy: :nerwy: :nerwy: :cool3:

A Ty się nie stresujesz koleżanko droga?:razz:

Albo śliwka w g...........:ices_bla:

Oj tak słyszałam jak to moja znajoma, kilka lat temu, uradowana pierwszym śniegiem rzuciła się na zaspę. Rozmazało jej się to coś co leżało sobie pod spodem na szczęscie na plecach, a nie na twarzy.:evil_lol:

Posted

To nie w komedii było, tylko naprawdę.

Gabi, a co to mają być za materiały?? Może u mnie na Uniwerku coś by się znalazło?? Jakaś książka, autor?
Nie dokończyłaś badań? No cóż, ja swoich nawet nie zaczęłam.:siara:

Posted

W końcu, po bardzo długiej nieobecności odwiedziłam Kluskę w schronisku. I nie uwierzycie ale ona chyba znowu przytyła.:crazyeye: Jak rozłożyła swoje boczki na kocyku do spania to ledwo tam się mogli zmieścić jej chłopacy z boksu.:razz: A na spacerze ciągle pilnowała kieszeni, a raczej szła trochę z tyłu mając nadzieję, że może po drodze jakiegoś groszka zgubię:cool3: Groszka nie dostała, bo jak wychodziłyśmy to ukradła coś z kuchni ale za to ją wytarmosiłam, wycałowałam i tak pogadałyśmy chwilę co tam u mnie, co tam u niej.
Kluska kazała pozdrowić kochane cioteczki:loveu: