iwlajn Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No Klucha poskacz trochę na górę bo niedługo to się w drzwiach nie zmieścisz. Quote
iwlajn Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No Brązowa, i jak tam po odwiedzinach u Kluseczki? Quote
Kasia25 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Nikt nie chce Klusi, która nie da sobie w kasze dmuchać? Quote
iwlajn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Brązowa jeden groszek?????:crazyeye: No wiesz, ja Wigorowi jakoś nie żałuję:razz: Będę we wtorek, to Klusce wynagrodzę tego groszka:diabloti: Quote
kaerjot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Byłam wredna i prefidna i zakupiłam groszki leith, niestety wczoraj nie miałam nawet chwilki, żeby poczęstować Klusię. Brązowa, smakowało Klusi? Quote
iwlajn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='kaerjot']Byłam wredna i prefidna i zakupiłam groszki leith, niestety wczoraj nie miałam nawet chwilki, żeby poczęstować Klusię. Brązowa, smakowało Klusi? Kaerjot kochana, dbasz o Klusię.:loveu: Tylko nie mów jej, że to light. Przykro jej będzie, ona tak chciałaby hipciem zostać. Quote
kaerjot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hipo-Klucha:evil_lol: Jak byłam mała, miałam suńkę, którą mój tata utuczył prawie do rozmiarów Klusi, mówiliśmy na nią Taborecik:evil_lol: Quote
iwlajn Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No ale Kluska to brzmi tak zgrabnie. A ona już się KLUCHA zrobiła, istna hipka. Quote
iwlajn Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wiemy, że czarny wyszczupla ale bez przesady Kluska. Quote
iwlajn Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja wolę nie myśleć o świątecznym obżarstwie Kluski. Quote
iwlajn Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 brazowa1 napisał(a):Cos tam jej podsypie,poglaszcze po czarnym łebku... :buzi: :smilecol: Quote
lethesse Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no wlasnie dziewczyno, wista wio! Kluskowy prezent na gwiazdke - kto chce? Quote
_beatka_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 jaka piekna świąteczna kluska:crazyeye: superowa:loveu: Quote
_beatka_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 sa swieta wiec musimy miec nadzieje ze jak naj mniej, bo klusia to przeciez cudowny piesek:multi: Quote
brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Wiecie,jak wygladał moj swiateczny spacer z Klucha? O piatej juz ciemno.Wychodze z Kluska,zrobilysmy sobie refleksyjny spacer kolo nowego budynku UG,ladnie oswielony teren.Wracamy,ciemnosc,widze ciemnosc. I juz pod schronem,niemal pod bramka-dziki kwik DZIKOW.Wystraszylam je,a one mnie.One mnie bardziej.Kluska na rece i w dluga.A Kluska wazy DUUUZO.Do schronu wrocilysmy inna droga,ulica. Wielkie brawa dla Kluski za opanowanie-tak nagle wzieta na rece i troche wytrzasnieta,a ona nic;zero zniecierpliwienia czy agresji.Kochana jest. Quote
brazowa1 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Trojmiasto jest obelgane przez dzikie swinie.Dzik na spacerze w parku lub pod blokiem to norma.Rowniez dzik na moim podworku. Pod schron przyłaza,bo im gotowane jedzenie z kuchni pachnie. Niby oswojone,ale ja im nie ufam,zwlaszcza,gdy je wpierw smiertelnie wytrasze. Quote
Kasia25 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 kto w lesie spotyka dzika, ten na drzewo zaraz zmyka..... a Klucha do Brazowej, wprost w objęcia:loveu: Silna z Ciebie babka, taką kluche zataszczyć. Też bym spylała.................. Quote
kaerjot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A niby dlaczego Klusia miała się bać, przecież była z brazową1, ona wie, że wtedy jest bezpieczna. Quote
kaerjot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No pewnie, że jest śliczna, w końcu - nadmorska Quote
brazowa1 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziekujemy Gabryjello,jestes nieoceniona :) KLuska byla dzis na spacerku,z nia robie spacerki "relaksacyjne",powoli ,niespiesznym kroczkiem wokoł schroniska...Slicznie chodzi na smyczy. A tu na spacerku z Grubym Dzekim Quote
Recommended Posts