Kasia25 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Rok to stanowczo za dużo, już. Nie pozwól jej czekać kolejnych lat. Skoro w schronisku, przy ciężkich warunkach, sunia świetnie daje sobie radę. To pomyśl jak się otworzy i zmieni w domku. Otoczona opieką, czułym dotykiem i miłością. Zabierz, biedną Kluskę, a przemieni się w Pierożka:diabloti: (To żart, oczywiście, ale wierze z całego serca, że znajdzie się człowiek dla Klusi i to będzie Ten człowiek, Ten domek i Ta miłość). Wiara, czyni cuda, czyż nie? Quote
ekardas Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie poddamy się klusia do domku, idzie zima ludziska litości wątek przebrał miarę 106 strona, czy tej suczce wzrok umniejsza urodę? radzi sobie świetnie, a ile serca, ciepła odda dla tego kto ją przygarnie, takie psy sa najwierniejsze, żaden rasowiec chowany od podszewki nigdy tej wdzięczności nie okaże... Quote
ekardas Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 poprawka sorki -to było przedostatni raz "okarze" Quote
wiewiora1 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Trzymam kciuki za nasza Klusie.. Zawsze ma takie wytrzeszczone oczy gdy dzieje sie wokol niej cos nowego , Ale wyobrazam sobie co bedzie jak bedzie wielkie poruszenie tylko wokol niej gdy w koncu znajdzie domek / Po malym przemysleniu zapewne , bedzie milo zaskoczona ze jest w centrum uwagi i zwawym krokiem powedruje do domku .. Oby tak bylo . kciuki trzymamy Quote
iwlajn Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Wiewióra, ja jeszcze nie poznałam Twoich piesków. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie pokaże mi je brązowa.:) A co do Kluski, nie wiem czym mnie urzekła. Czasem tak jest, że człowiek trafia na psa... Quote
Kasia25 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Kluseczka, tak czeka, tak prosi......... Brazowa, masz może fotki tej Rudej, z pierwszych postów z tego wątku????? Quote
brazowa1 Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Tak,sa foty Rudej,to moja przyjaciolka.Ostatnio spuchly jej lapki,rozlizala,odmoczyla,komar.Teraz ma kocyk na calej dlugosci boksu,zeby miala zawsze suche lpki i jest lepiej.Jest wspaniala,bo zaufala w koncu czlowiekowi,a tylko wiewiora1 wie,jaka droge przeszla.A my razem z nia.Ale jej foty,moze na watku Pyni? Bo to Klusi watek,czarnula musi miec swoj kacik. Kluska,niewidoma,ale dobrze wychowana teskni za domem. Quote
kaerjot Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cóż z tego, że jej oczy nie widzą Jej serce tęskni tak samo Quote
ekardas Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kolejna chłodna noc za nią, marznie w schronie, cierpi juz i tak z powodu ślepoty, nikt nie widzi jej? wszyscy potracili wzrok? kluseczko kochana ściskamy kciuki za Ciebie od rana- Quote
BasiaD Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Do góry Klusia, po domek na 1 stronkę! Quote
wiewiora1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak dokladnie wiem jaka ciezka drobge przeszla Ruda,Na szczescie dzieki Brazowej zaufala czlowiekowi . z poczatku nie dawala nic przy sobie zrobic, Teraz gdy tylko uslyszy Brazowa jest pierwsza przy kracie i czeka, a co kiedys zdawalo sie byc nierealne, mala kladzie sie na pleckach i pozwala sie glaskac po brzusiu , fakt ten brzusie jest czesto mokry i brudny , ale co tam najwazniejsze ze zaufala nam ludziom a najbardziej swojej wybawicielce/ Brazowej A nasza Klusia na pierwsza strone i do domciu Quote
ekardas Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja jednak wierzę w ludzi, Kluska znajdzie domek, przyjaciela, zasłużyła sobie, może weekend zmieni tytuł wątka, hop Kluseczko na górę, do domku Quote
iwlajn Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Chciałabym w końcu odwiedzić Klusię w jej ciepłym domku. Quote
iwlajn Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Klusia z bursztynowymi oczkami- prawdziwy Bursztynek znad morza. Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wiecie, Kluska ma chyba jeszcze mniejsze szanse na dom niż psy-staruszki:( Quote
brazowa1 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Klusce tez sie uda,na pewno... Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Beatko, jak Ciebie dawno nie było u Kluski. Gdzieś Ty się podziewała, cooooooo?:) Quote
iwlajn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wczoraj leciał film. I leciało tak: że ci, którzy są niewidomi, mają szczęście bo widzą świat takim, jaki powinien być. Słuchaj, Kluska, słuchaj. Jak mądrze ludzie gadają. Quote
Recommended Posts