Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rok to stanowczo za dużo, już.
Nie pozwól jej czekać kolejnych lat. Skoro w schronisku, przy ciężkich warunkach, sunia świetnie daje sobie radę. To pomyśl jak się otworzy i zmieni w domku. Otoczona opieką, czułym dotykiem i miłością.
Zabierz, biedną Kluskę, a przemieni się w Pierożka:diabloti:
(To żart, oczywiście, ale wierze z całego serca, że znajdzie się człowiek dla Klusi i to będzie Ten człowiek, Ten domek i Ta miłość).

Wiara, czyni cuda, czyż nie?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie poddamy się klusia do domku, idzie zima ludziska litości wątek przebrał miarę 106 strona, czy tej suczce wzrok umniejsza urodę? radzi sobie świetnie, a ile serca, ciepła odda dla tego kto ją przygarnie, takie psy sa najwierniejsze, żaden rasowiec chowany od podszewki nigdy tej wdzięczności nie okaże...

Posted

Trzymam kciuki za nasza Klusie..
Zawsze ma takie wytrzeszczone oczy gdy dzieje sie wokol niej cos nowego , Ale wyobrazam sobie co bedzie jak bedzie wielkie poruszenie tylko wokol niej gdy w koncu znajdzie domek / Po malym przemysleniu zapewne , bedzie milo zaskoczona ze jest w centrum uwagi i zwawym krokiem powedruje do domku ..
Oby tak bylo . kciuki trzymamy

Posted

Wiewióra, ja jeszcze nie poznałam Twoich piesków. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie pokaże mi je brązowa.:)

A co do Kluski, nie wiem czym mnie urzekła. Czasem tak jest, że człowiek trafia na psa...

Posted

Tak,sa foty Rudej,to moja przyjaciolka.Ostatnio spuchly jej lapki,rozlizala,odmoczyla,komar.Teraz ma kocyk na calej dlugosci boksu,zeby miala zawsze suche lpki i jest lepiej.Jest wspaniala,bo zaufala w koncu czlowiekowi,a tylko wiewiora1 wie,jaka droge przeszla.A my razem z nia.Ale jej foty,moze na watku Pyni? Bo to Klusi watek,czarnula musi miec swoj kacik.

Kluska,niewidoma,ale dobrze wychowana teskni za domem.

Posted

Kolejna chłodna noc za nią, marznie w schronie, cierpi juz i tak z powodu ślepoty, nikt nie widzi jej? wszyscy potracili wzrok? kluseczko kochana ściskamy kciuki za Ciebie od rana-

Posted

Tak dokladnie wiem jaka ciezka drobge przeszla Ruda,Na szczescie dzieki Brazowej zaufala czlowiekowi . z poczatku nie dawala nic przy sobie zrobic, Teraz gdy tylko uslyszy Brazowa jest pierwsza przy kracie i czeka, a co kiedys zdawalo sie byc nierealne, mala kladzie sie na pleckach i pozwala sie glaskac po brzusiu , fakt ten brzusie jest czesto mokry i brudny , ale co tam najwazniejsze ze zaufala nam ludziom a najbardziej swojej wybawicielce/ Brazowej
A nasza Klusia na pierwsza strone i do domciu

Posted

Wczoraj leciał film. I leciało tak:
że ci, którzy są niewidomi, mają szczęście bo widzą świat takim, jaki powinien być.

Słuchaj, Kluska, słuchaj. Jak mądrze ludzie gadają.