iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jak ona na mnie patrzy to mam wrażenie, że naprawdę widzi. Tak potrafi "wpatrywać" się w oczy. Quote
iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cioteczko, a czy Ty poznałaś Klusię kiedy przyjechałaś po Pynię? Quote
iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Szkoda cioteczko, zobaczyć Kluskę na żywo to jest coś. A nie planujesz w najbliższym czasie odwiedzin w Trójmieście? Quote
wiewiora1 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 To jeszcze proponuje zerknac na Hopa, Brysia, i Alaske no i Rolfa.. Wart5o , kazdy jest inny... A nasza klusia do gory Quote
iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='wiewiora1']To jeszcze proponuje zerknac na Hopa, Brysia, i Alaske no i Rolfa.. Wart5o , kazdy jest inny... A nasza klusia do gory Ale wszystkie tak samo trudne, co wiewióra? Muszą byc jakieś nie najłatwiejsze skoro zasłużyły na miano Twoich ulubieńców.:eviltong: Quote
iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 akucha napisał(a):Nie planuję, ale jak mnie jakieś nudy najdą, to zapakuję Pynię i przyjadę w odwiedziny do schroniska :lol: Może... Przyjeżdżaj, zapraszamy, ja mam średnio co 2 tygodnie wolne mieszkanko to nawet nocleg będziesz mieć zapewniony:lol: Quote
kaerjot Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Klusia zabłądziła, na odległych stronkach. Quote
Angel Of Hope Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ale ona śliczna...:loveu: Może moge jakoś pomóc? Przygotowuję bloga, więc moze moge umieścić jakieś info o klusce? Przydał by się także banner. Ale zdjęcie może wystarczyć. Moze ktoś się zainteresuje? Co o tym sądzicie? :-) Quote
Angel Of Hope Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dzis wieczorem biorę się do roboty. Nie bedzie to ostatni piesek ktorego dam na bloga..;) Pierwsze co muszę zrobić to napisać bardzo ciekawą notkę aby dali go na stronę główną..:roll: Nie bedzie to łatwe. Ale spróboję! PS. Same cioteczki? Ja wujek jestem..:lol: Quote
kaerjot Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Milo nam powitać wujaszka, w naszym babskim gronie. A ja jestem niekumata i zapytam: O co dokładnie chodzi z tym blogiem? Quote
iwlajn Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Proszę, proszę ja mam banerek z Klusią!!! Quote
Angel Of Hope Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dziś kluska będzie na blogu..:) Uważam że wszędzie powinniśmy dawać ogłoszenia o potrzebujących domu pieskach..Może to coś pomoże? Napewno! :lol: Dzięki za przyjęcie cioteczki :) Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A ja dalej nie wiem o co chodzi z tym blogiem :niewiem: Stara i głupia jestem :x Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Iwlajn i jak podobaly ci sie moje psiaki? Zdarzylyscie je zobaczyc? Przyznasz , ze kazdy jest inny i smieszny w swoim stylu.? Nie wiem dlaczego mniezauroczyly. Hop byl bardzo agresywny , Brys tez niezbyt pewny z poczatku,co do jegozachowania, a okazal sie wielkimpieszczochem ,Tzn jest indywidualista ale jestkochany,jesli da sie jemu szanse Rolf, jak mowiono naniego to dzikus, i glupek , Fakt biega jak szalony ucieka a potem podchodzi i sie droczy , a podejde nie podejde, Poczym podchodzi i sam zacheca , choc z niepewnoscia Alaska jest mila i strasznie poddana . Boi sie wszystkiego w okol. ale jest pociesznai taka slodka Tak wiec kazdy inny Mysle ze najwiekszyproblem bedzie z Hopem , Nie nawidzi zabiegow pielegnacyjnych . Jakgo obcinalam ,to byla to metoda na kota..Czyli HOP ZOBACZ KOTEK I CIACH JEDEN DREDZIK. A ON JAZDA IZABKI NA WIERZCHU , POTEM ZNOW O KOTEK ,,,,HOP ZOBACZ JAKIE PIEKNE KOTKIAMY I KOLEJNY DREDZIK Jednak wszystkoz niemala obawa Jednak jakna razie niepoczulam jeszcze nigdy jego zabkowi ma szczescie Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Iwlajn i jak podobaly ci sie moje psiaki? Zdarzylyscie je zobaczyc? Przyznasz , ze kazdy jest inny i smieszny w swoim stylu.? Nie wiem dlaczego mniezauroczyly. Hop byl bardzo agresywny , Brys tez niezbyt pewny z poczatku,co do jego zachowania, a okazal sie wielkimpieszczochem ,Tzn jest indywidualista ale jest kochany,jesli da sie jemu szanse Rolf, jak mowiono naniego to dzikus, i glupek , Fakt biega jak szalony ucieka a potem podchodzi i sie droczy , a podejde nie podejde, Poczym podchodzi i sam zacheca , choc z niepewnoscia Alaska jest mila i strasznie poddana . Boi sie wszystkiego w okol. ale jest pociesznai taka slodka Tak wiec kazdy inny Mysle ze najwiekszyproblem bedzie z Hopem , Nie nawidzi zabiegow pielegnacyjnych . Jakgo obcinalam ,to byla to metoda na kota..Czyli HOP ZOBACZ KOTEK I CIACH JEDEN DREDZIK. A ON JAZDA IZABKI NA WIERZCHU , POTEM ZNOW O KOTEK ,,,,HOP ZOBACZ JAKIE PIEKNE KOTKImaMY I KOLEJNY DREDZIK Jednak wszystko z niemala obawa Jednak jakna razie niepoczulam jeszcze nigdy jego zabkowi ma szczescie Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Do moich psiakow potrzebny jest ktos odpowiedni , na prawde z duzym podejsciem dopsiakow, Nie sa to latwe psy , ale tez nie takie straszne,Wymagaja tylko troche czasu i twardosci harakteru A co do naszej kluseczki , to mysle ze prawie kazdy by sie nadawal , onajestkochana, lagodna, grzeczna, Wiec niemaobawy ze zabki pokarze, bo na sto procent ichnie pokaze, To dobra psina, ktorazasluguje na dom Wiec musimyjej pomoc Cos dzismam zly komp ispacja kiepsko mi dziala Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dobrze ze z Brazowa mamy inne gusta i wybieramy inne psy Ona kocha stare. zniszczone przez ludzi psy . Pamietam jak dbala owszystkie male pudle.male ,stare, z paskudnymi zapaszkami z pyskola. Jak np Pacynka Ja z kolei wybieram te duze, agresywne. dzikie ,ciezkie choc nie zawsze kudlate. przyklad. Brys i Alaskai Zaba i...... I to jest w tym wszyskim najlepsze. Bo wiecej psiakow na tymkozysta Brazowa zajmuje sieKluska, SZuwarkiem, Bratankiemitp Moje to Ciapek, Zaba, I mam nadzieje ze w krotce dojdzie na dogo zarowno Brys, Hop , Rolf iAlaska Trzymam kciuki za wszystkie psiaki. Bo im wszystkim nalezy sie dom Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Marsz na początek :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
Angel Of Hope Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zła wiadomość :-( Nie wiem czy dam radę zareklamować kluskę na blogu, bo zdaniem onetu to reklama, czyli złamanie regulaminu...:angryy: Muszę jeszcze raz do nich napisać z pytaniem i uzasadnieniem czy mogę taką notkę umieścić na blogu..Trzymcie kciuki!! Teraz to potrzebne :roll: Quote
ekardas Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No kochani nikt nie otworzył dla suni serca, nie wierzę, mnie zawsze ciągnęło do najbardziej pokrzywdzonego psa, zawsze do domu coś przywlekłam, kiedyś w tem -20 stopni zebrałam z ulicy psiaczka kopanego i odpychanego przez przechodniów, bo wyglądem straszył oblepiona w soplach lodu, w pięciu kolorach podobna do Hieny, szczura wodnego czy kozy górskiej tak ją porównywano-dodam iz miałam małe dziecko i jamnika psa i zaryzykowałam- była troche przebiałkowana zaczęla łysiec, sąsiedzi mówili jedź pani do lecznicy i upij pani tego psa, dziecko parchów dostanie, etc. pojechałam by sprawdzić co jej jest, nawet gotowa byłam ja uśpić -ale okazało sie że suńka była do uratowania, wyleczenia, jak ona skakała do góry jak wracałyśmy do domu... została do końca z nami-Myślę że klusia nie będzie przeszkodą do adopcji, tylko musi trafić na taka osobę jak ja........ Quote
wiewiora1 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tak teraz wszystkimi psiakami zajmuje sie Brazowa. Dzieki niej wszystkie wychodza na spacerki i dostaja zapewne jak to od Brazowej wiele smakolykow. Chodzi mi jednak o to ze , Brazowa przejela po moim wyjezdzie moje psiaki te jak Hop . Brys Ciapek Czy Alaska, Nie chce jej jesz\cze obarczac robieniem im reklamy na dogo ,Skoro mam mozliwosc zagladania na dogo , to jesli tylko Brazowa podrzuci ktorejs z dziewczyn zdjecia moich, naszych psiakow to bede wdziewczna za wrzucenie ich a ja napisze ich historie. Wiem ze Brazowa ma wiele na glowie, przychodza nowe psiaki wrzuca ich zdjecia, ale ja bardzo bym chciala zobaczyc w koncu swoje .nasze Brysiowate psiaki na dogo , moze i jakis dom sie dla nich znajdzie, Prosze o pomoc, Brazowa przeslij prosze zdjatka do Akuchy , Moze ona mi pomoze Akucha pomocy!!!!!! Co zaszkodzi wrzucic kilka psiakow wiecej , A z tego co pamietam wszystkich mam po kilka zdjatek nadajacych suie na dogo , Wiec prosze!!!!1 Quote
BasiaD Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 KLuseczko wskakuj na 1 stronkę po domek! Quote
Recommended Posts