Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):

iwlajn,czy Ty wiesz,jaki opis ma w karcie ten cudaczny rudy Ciapek z boksu Kluski??? (nie myslic z ciapkiem-fretka)
Oddala go rodzina po zmarlym tesciu."pies calkowicie niewychowany,nie reaguje na komendy,akceptowal tylko wlasciciela"
Taki podali powod.
Super,prawda?
Po prostu super.

A pies cierpial bardzo dlugo,przez 2 miesiace nie bylo z nim zadnego kontaktu,bo jakis debil przyszedl,oddal psa i naopowiadal glupot.

Ja bardzo lubię tego rudaska, jego też brałam na spacery jak siedzieli z Miłkiem. Ale teraz widzę, że tam po Klusi rządzi Gruby Dżek więc chodzi tylko czarna.
A co do jego oddania- to po co ludzie gadają takie głupoty? No po co?
Przecież tym tylko robią krzywdę psu. Pewnie Ty już brązowa ostro z dystansem podchodzisz do tego, co ludzie gadają przy oddawaniu psów.

Posted

Kasia25 napisał(a):

Hej "człowieku", tylko na mnie spójrz. Ja cię oczami nie zobacze, ale twój obraz, będe nosić w sercu na dnie!!!

:-( Och Kluseczku, my wiemy, Ty będziesz kochać ponad życie.
Grubasku malutki. Tylko kto zechce się o tym przekonać?

Posted

Nasza grubasna Kluska dobrze sobie radzi na wybiegu z innymi psami , mimo poczatkowej obawy ze strony Brazowej . Ale jeszcze lepiej , zapewniam , bedzie sobie radzic w nowym domku .
I co z tego ze jest niewidoma, ale sobie radzi znakomicie w kazdej sytuacji .
wiec ktos musi sie znalezc

Posted

Mysle ze nie jej droge trzeba pokazac, tylko ludziom nie swiadomym gdzie szukac takich wspanialych psiakow...
I kto tu jest slepy , w tej kwesti to nie chyba nasza Kluska.
Ludzie otworzcie oczy i zobaczcie jaka Kluska jest smieszna, mila, i samodzielna mimo slepoty.
To na prawde dobry psiak . wiec do dziela!!!!!!!!!