Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Klusia,Klusia-pamiętaj o pierwszej stronie!!!!!!!!:loveu: Quote
kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 tania napisał(a):Klusiunia na pierwszą stronę:loveu: I jeszcze raz Quote
Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Klusiuniu-skacz wysoko-na pierwszą stronę!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Szukamy domu dla Kluski juz tak dlugo... Mila,spokojna,ulozona,madra suka nie moze spedzic w schronie calego zycia! jej brak wzroku nie przeszkadza...ze strony czlowieka to tylko kwestia trzymania suni na krotszej smyczy,zeby nadawac jej kierunek marszu,ona sie ladnie przystosowuje,jest niewidoma od urodzenia. Quote
BasiaD Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Domku zgłaszaj się w trybie bardzo pilnym, pliss..... Quote
Kar0la Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dorodna Klucha szuka domu nieustannie. Domku, gdzie jesteś??? Quote
Kasia25 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy, jest chociaż maleńka szansa, dla niej????? Quote
lethesse Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 tu trzeba czlowieka o wielkim sercu, gdzie on kurde jest? Quote
iwlajn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 brazowa1 napisał(a):KLuska!:placz: :placz: :placz: Ciotko kaerjot,allegro? czy moze ona juz jest? raczej nie.... Pisałam w tej sprawie przed świętami do Magdarynki, obiecała, że wystawi Klusia na allegro. Także myślę, że jakoś na dniach Klusek znów będzie błyszczeć na aukcji.:loveu: Quote
tania Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Klusiuniu dlaczego Ty nie masz jeszcze domku? Quote
Kasia25 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zobaczcie, oto KLUSKA, miła, sympatyczna, taka do kochania Quote
iwlajn Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wchodzę dziś do pawilonu, pierwszy boks Kluskowy. Wołam, podbiega, ogonkiem-precelkiem macha. Pierwsza się pcha, pierwsza do głaskania, tylko boczki nadstawia. A już najszczęśliwsza jak jedzonko przyszło, miseczka wylizana raz, dwa i jeszcze na groszki czekała. Trudno nie dać jak tak czeka. Quote
brazowa1 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Na spacerkach zawsze mam groszki i gdy znajdzie sie troche dalej ode mnie,wolam:Kluska,mala podbiega,szuka jedzonka.Przyda sie dla nowego wlasciciela,zeby reagowala na imie. A grubasna jest,niestety. iwlajn,czy Ty wiesz,jaki opis ma w karcie ten cudaczny rudy Ciapek z boksu Kluski??? (nie myslic z ciapkiem-fretka) Oddala go rodzina po zmarlym tesciu."pies calkowicie niewychowany,nie reaguje na komendy,akceptowal tylko wlasciciela" Taki podali powod. Super,prawda? Po prostu super. A pies cierpial bardzo dlugo,przez 2 miesiace nie bylo z nim zadnego kontaktu,bo jakis debil przyszedl,oddal psa i naopowiadal glupot. Quote
Recommended Posts