brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ciotka kaerjot po raz trzeci odwiedzila schron i tym razem WYMAGAŁA ,zeby poznac Kluske,bo jeszcze troche,a nie uwierzy w jej istnienie. Klucha byla zadowolona,bo zarełko szlo od dwoch osob :) Ona pragnie wyjsc ze schronu,zamkniecie jest dla niej męką.Dzis uslyszała moj głos (kolezanka właśnie im sprzatała),wymknęła sie przez uchylone drzwi boksu i pognała przez pawilon,prosto do mnie.Niby taka twarda jestem,ale wymiękam w takich sytuacjach.Dostała groszki w dzioba,potem na ręce (uch,z tonę!) i do boksu.Wtedy czuje sie taka podła,pies leci do mnie,ufa,a ja odstawiam do psow. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Przecież przytuliłaś, wyściskałaś, dałaś groszki- Wiola to się liczy. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ona przychodzi się pościskać ale wie, że musi wrócić bo kto będzie chłopaków ustwiał po kątach, no? Quote
tania Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Klusiuniu pokaż się na pierwszej stronie:loveu: Quote
kaerjot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wszystko prawda, kazałam sobie przedstawić Kluskę i już! Ona jest cudna:loveu: , grubasek słodziuchny. Mądra z niej pannica, od razu nauczyła się, że szelest woreczka oznacza papu i tak oto nieodrywała "wzroku" od mojej kieszeni. Quote
tania Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Klusia jest kolejnym kochanym psiakiem który szuka i szuka domku, tyle osoób ja odwiedza i nic... Quote
brazowa1 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Chociaz na tyle poprawiamy jej los,ile mozemy.Dzieki Dogo zaistaniala w sercach wielu ludzi.Klucha ma z tego wymierne korzysci;przychodze do niej juz nie tylko ja i pani Iza ,ale ciotka iwjan,ciotka karejot. Cos sie w jej zyciu dzieje pozytywnego,nie zostala na wieki zamknieta w małej klatce. Co oczywiscie nie zmienia faktu,ze ma podłe zycie i trzeba je jak najszybciej zmienic. Quote
iwlajn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ciociu kaerjot jak Ty profesjonalnie zopatrzona byłaś w tą deszczową pogodę!!! Cieszę się niezmiernie, że poznałaś Klusię, że i Ty ją odwiedzasz:loveu: Quote
Celina12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nie śpij-skacz-na pierwszą strone-do raportu-marsz!!!!!:loveu: Quote
kaerjot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='iwlajn']Ciociu kaerjot jak Ty profesjonalnie zopatrzona byłaś w tą deszczową pogodę!!! Cieszę się niezmiernie, że poznałaś Klusię, że i Ty ją odwiedzasz:loveu: Szkoda, że nie widziałaś miny brazowej1 jak nas zobaczyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Klusi moje gumaki w niczym nie przeszkadzały, innym psom też:lol: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Zdjecie z lata,niedlugo juz tylko jesienne i zimowe bedziemy zamieszczac,:placz: :placz: :placz: Quote
Kar0la Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oj jak bym chciała, żeby zimowe zdjęcia Kluchy były już z nowego domu. Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Cioteczki,zakochane w nadmorskich schroniskowcach,dbajmy o to,zeby Kluska byla zawsze na gorze! W koncu nam sie uda. Quote
kaerjot Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Klusia maszeruje na początek. Może by tak rozsypać na tej pierwszej stronie troszkę ciasteczek, Klusia by dłużej posiedziała. Quote
Recommended Posts