Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka kaerjot po raz trzeci odwiedzila schron i tym razem WYMAGAŁA ,zeby poznac Kluske,bo jeszcze troche,a nie uwierzy w jej istnienie.

Klucha byla zadowolona,bo zarełko szlo od dwoch osob :)

Ona pragnie wyjsc ze schronu,zamkniecie jest dla niej męką.Dzis uslyszała moj głos (kolezanka właśnie im sprzatała),wymknęła sie przez uchylone drzwi boksu i pognała przez pawilon,prosto do mnie.Niby taka twarda jestem,ale wymiękam w takich sytuacjach.Dostała groszki w dzioba,potem na ręce (uch,z tonę!) i do boksu.Wtedy czuje sie taka podła,pies leci do mnie,ufa,a ja odstawiam do psow.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko prawda, kazałam sobie przedstawić Kluskę i już! Ona jest cudna:loveu: , grubasek słodziuchny. Mądra z niej pannica, od razu nauczyła się, że szelest woreczka oznacza papu i tak oto nieodrywała "wzroku" od mojej kieszeni.

Posted

Chociaz na tyle poprawiamy jej los,ile mozemy.Dzieki Dogo zaistaniala w sercach wielu ludzi.Klucha ma z tego wymierne korzysci;przychodze do niej juz nie tylko ja i pani Iza ,ale ciotka iwjan,ciotka karejot.
Cos sie w jej zyciu dzieje pozytywnego,nie zostala na wieki zamknieta w małej klatce.

Co oczywiscie nie zmienia faktu,ze ma podłe zycie i trzeba je jak najszybciej zmienic.

Posted

Ciociu kaerjot jak Ty profesjonalnie zopatrzona byłaś w tą deszczową pogodę!!!
Cieszę się niezmiernie, że poznałaś Klusię, że i Ty ją odwiedzasz:loveu:

Posted

[quote name='iwlajn']Ciociu kaerjot jak Ty profesjonalnie zopatrzona byłaś w tą deszczową pogodę!!!
Cieszę się niezmiernie, że poznałaś Klusię, że i Ty ją odwiedzasz:loveu:

Szkoda, że nie widziałaś miny brazowej1 jak nas zobaczyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Klusi moje gumaki w niczym nie przeszkadzały, innym psom też:lol: