Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
procz Grubego Dzeka i rudego Ciapka,jest jeszcze suka,ladna,ale ma sucze zachowania wobec Kluchy.

kluska....szukamy domu dla wspanialej suki.

Wiolka, ale tam były tylko 3 psy:
Klusia, rudy i Gruby Dżek. Może tą suczkę gdzieś przenieśli.

Posted

akucha napisał(a):
Iwlajn, byłaś i Kluski???? Wymiziana, wyspacerowana????

Szukamy domu!!!!

Tak, akucho byłam u Klusi. Jak tylko przyszłam, poleciałam do małej czarnej. Kiedy weszłam do boksu, podleciała z kumplami, tamci skakali, szczekali, a Kluska tylko mnie obwąchała, chyba poznała bo merdając ogonkiem spokojnie czekała aż jej zapnę smycz i zabiorę na spacerek.
Zazwyczaj chodzę z pieskami które siedzą same w boksach w pawilonie, bo tak jak mówiła brązowa jak z boksu gdzie przebywa kilka psów, na spacer wychodzi jeden, reszcie to się nie podoba i może dochodzić do konfliktów.
No ale w swoim boksie rządzi Klusia, więc myślę, że nie będzie problemów.

Posted

A ja codziennie zaglądam na Klusiny wątek z nadzieją. Tak jest mi źle, tak się cieszyłam z tego domku. Nie wiem, czemu ludzie sa tacy dziwni, tacy nieodpowiedzialni Tak lekceważą innych, zwierzaki.
Po prostu nie mogę zapomnieć o suni.
Spróbuje nowe foty jeszcze powstawiać, cos pozmieniać - może gdzies powysyłać. Gdyby nie ta moja Larwa - sama bym ją zabrała do siebie. Ona nie może już tej zimy tam siedzieć.

KURCZE, tak mi potwornie, okropnie źle!:-(

Posted

Cioteczko supergoga :calus::calus: nie smuć się. Super, że odwiedzasz Klusiaczka. będziemy podrzucać małą do góry, kombinować na innych stronach- jest na psy.pl i mojpupil.pl. Zaraz poszukam gdzie jeszcze jej nie ma.
A co do domku- lepiej szukać dłużej ale na całe Klusine życie.