iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Basiu, Ciebie też miło mi znów powitać.:loveu: Quote
kaerjot Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 akucha napisał(a):Wycałuj ją ode mnie mocno!!! Ja nie widziałam Klusi... Rozpaczliwie szukamy dla niej domu!!! Ooooooooooooooooo właśnie, ja też jej nie widziałam, albo ją ukrywają, albo ona nie istnieje :evil_lol: Quote
iwlajn Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 kaerjot napisał(a):Ooooooooooooooooo właśnie, ja też jej nie widziałam, albo ją ukrywają, albo ona nie istnieje :evil_lol: Kaerjot to wpadnij do Sopotu jak kiedyś będziesz mieć po drodze, to poznasz uroczą Klusię. Kluseczek na pewno ucieszy się z Twoich odwiedzin:cool3: Quote
kaerjot Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 To przestań ją tracić, bo ....................................... sama nie wiem co. Serio Quote
_beatka_ Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 szukamy domku z pierwszej strony:multi: Quote
iwlajn Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No niestety nie udały się odwiedziny w tym tygodniu:shake: Ale we wtorek choćby się waliło i paliło... Za to jutro dostaniesz buziaczki od brązowej :multi: Quote
iwlajn Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cioteczko akucho dlaczego w Twoim awatarku jest tylko jeden prosiaczek??:mad: Quote
Pestka111 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Kluseczko, ja wiem, że domek znajdziesz :-( Psy i tak mają słaby wzrok, "widzą" nosem i teren sprawdzają wąsiami... Quote
kaerjot Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Klusia zabłądziła zbyt daleko, trzeba wracać na pierwszą Quote
iwlajn Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 brazowa1 napisał(a):Klucha na pierwsza! iwlajn,uwazaj na te sunie siwa w jej boksie.Ona jest mila,ale troche zazdrosna o spacer,wiec sypnij jej groszki,gdy bedziesz wprowadzala Kluche. To z nią w boksie siedzi suka??:crazyeye: A ja myślałam, że to Gruby Dżek.:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 procz Grubego Dzeka i rudego Ciapka,jest jeszcze suka,ladna,ale ma sucze zachowania wobec Kluchy. kluska....szukamy domu dla wspanialej suki. Quote
Recommended Posts