brazowa1 Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 ano odpisujemy,ze rozumiemy ,czasem tak sie w zycu uklada (akurat:angryy: ),jak najbardziej mozna wplacic na konto schronu datek.Potrzeb jest zawsze bardzo duzo. PKO BP O/SOPOT 10201882-1805-270-1-111 moze dopisac,ze to dla niewidomej Kluski :) Jedzenie Kluska ma,gdyby byla potrzeba,bedzie leczona,jej jest rozpaczliwie potrzebny dom.Spacer,ciepelko,dobry wlasciciel,a tego nie mozna kupic. Quote
kaerjot Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 brazowa1 napisał(a):Klucha nie zalapala sie na spacer z Toba,bo godzine przedtem wziala ja pani Iza na dlugi spacer. nastepnym razem,co?:cool3: Czy mnie się zdaje, czy to spisek jakiś :cool3: Quote
brazowa1 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Kaerjot,jestes fajna ciotka,wiec na pewno odwiedzisz jeszcze schron,zeby poznac Kluske :) A tak na serio,to Klucha mnie meczy.Niedlugo bedzie rok,jak siedzi w schronie.Ile jeszcze tych lat?:placz: A ja moge nawet zareczyc,ze ona w domu bedzie naprawde nieklopotliwym psem.Tylko mieszkanie na parterze,bo nie wiem,jak ze schodami. Jest slodka,dobra i lakoma,czyli latwo ja wyszkolic.Inteligentna baaardzo :) Quote
kaerjot Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 I w ten prosty sposób mam plany na niedzielę - muszę poznać Klusię Quote
Kar0la Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 brazowa1 napisał(a): A tak na serio,to Klucha mnie meczy.Niedlugo bedzie rok,jak siedzi w schronie.Ile jeszcze tych lat?:placz: A ja moge nawet zareczyc,ze ona w domu bedzie naprawde nieklopotliwym psem.Tylko mieszkanie na parterze,bo nie wiem,jak ze schodami. Jest slodka,dobra i lakoma,czyli latwo ja wyszkolic.Inteligentna baaardzo :) Komu słodką Kluchę, komu? Quote
tania Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Klusia ślicznoto pokaż się wszystkim...kolejny raz Quote
kaerjot Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ludziska, dlaczego nikt nie chce pokochać Klusi? Quote
kaerjot Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Bez takich przeczuć, trzeba myśleć pozytywnie Quote
tania Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Kochani myślmy pozytywnie, a Klusię podnoszę:loveu: Quote
kaerjot Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Klusia idzie na pierwszą stronę i pięknie się uśmiecha Quote
Aga_Mazury Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Klusia.......w górę...pokaż się...może akurat dziś ktoś Cię wypatrzy Quote
iwlajn Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No w tym tygodniu w końcu odwiedzę moją Kluseczkę Wspaniałą. Pierwsze spotkanie po wakacjach. Wiecie jak się za nią stęskniłam? No tak bardzo jak za Wami i tym forum.:p Quote
kaerjot Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Iwlajn, może Twój powrót przyniesie szczęście Klusi Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='kaerjot']Iwlajn, może Twój powrót przyniesie szczęście Klusi Kaerjot szczęsciem dla Klusi jest to, że ją codziennie odwiedzacie i podrzucacie do góry. A ja odwiedziłam ją w te wakacje- wstyd się przyznać- dwa razy:oops: No ale teraz jak ją odwiedzę to wyściskam grube boczki, wycałuję i pójdziemy sobie na spacerek:multi: Quote
Kar0la Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 akucha napisał(a):Wycałuj ją ode mnie mocno!!! Ja nie widziałam Klusi... Akucha a szkoda!!!;) Nie masz tam jakiejś niezapsionej cioci koło siebie? :cool3: Quote
iwlajn Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Kluseczek prosi o dom, gdzie dadzą dobrze zjeść:sabber: Quote
Recommended Posts