Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ano odpisujemy,ze rozumiemy ,czasem tak sie w zycu uklada (akurat:angryy: ),jak najbardziej mozna wplacic na konto schronu datek.Potrzeb jest zawsze bardzo duzo.

PKO BP O/SOPOT 10201882-1805-270-1-111

moze dopisac,ze to dla niewidomej Kluski :)

Jedzenie Kluska ma,gdyby byla potrzeba,bedzie leczona,jej jest rozpaczliwie potrzebny dom.Spacer,ciepelko,dobry wlasciciel,a tego nie mozna kupic.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Klucha nie zalapala sie na spacer z Toba,bo godzine przedtem wziala ja pani Iza na dlugi spacer.
nastepnym razem,co?:cool3:

Czy mnie się zdaje, czy to spisek jakiś :cool3:

Posted

Kaerjot,jestes fajna ciotka,wiec na pewno odwiedzisz jeszcze schron,zeby poznac Kluske :)

A tak na serio,to Klucha mnie meczy.Niedlugo bedzie rok,jak siedzi w schronie.Ile jeszcze tych lat?:placz:

A ja moge nawet zareczyc,ze ona w domu bedzie naprawde nieklopotliwym psem.Tylko mieszkanie na parterze,bo nie wiem,jak ze schodami.

Jest slodka,dobra i lakoma,czyli latwo ja wyszkolic.Inteligentna baaardzo :)

Posted

brazowa1 napisał(a):

A tak na serio,to Klucha mnie meczy.Niedlugo bedzie rok,jak siedzi w schronie.Ile jeszcze tych lat?:placz:

A ja moge nawet zareczyc,ze ona w domu bedzie naprawde nieklopotliwym psem.Tylko mieszkanie na parterze,bo nie wiem,jak ze schodami.

Jest slodka,dobra i lakoma,czyli latwo ja wyszkolic.Inteligentna baaardzo :)

Komu słodką Kluchę, komu?

Posted

No w tym tygodniu w końcu odwiedzę moją Kluseczkę Wspaniałą. Pierwsze spotkanie po wakacjach. Wiecie jak się za nią stęskniłam?
No tak bardzo jak za Wami i tym forum.:p

Posted

[quote name='kaerjot']Iwlajn, może Twój powrót przyniesie szczęście Klusi

Kaerjot szczęsciem dla Klusi jest to, że ją codziennie odwiedzacie i podrzucacie do góry. A ja odwiedziłam ją w te wakacje- wstyd się przyznać- dwa razy:oops:
No ale teraz jak ją odwiedzę to wyściskam grube boczki, wycałuję i pójdziemy sobie na spacerek:multi: